Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεχίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του με τη σειρά "The Roof" και σας προσκαλεί σε μια συναυλία με μουσικές του κόσμου με το ντουέτο "Plektó" (Εύα Σταύρου - φλάουτο, Νατάσα Χατζηανδρέου – μαρίμπα/κρουστά).
Το ντουέτο θέλοντας να προωθήσει το έργο συνθετών του 20ου και 21ου αιώνα αλλά και τα χαρακτηριστικά ηχοχρώματα και τεχνικές των οργάνων τους, επέλεξε έργα των A.Jolivet, J.Ibert, A.Piazzola, Albeniz και C.Machado. Κομμάτια από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Γαλλία και την Ισπανία θα γεμίσουν με μελωδίες το κέντρο της πολυπολιτισμικής μας πόλης αυτή τη βραδιά του Σεπτέμβρη.
Φιλοξενούμενος καλλιτέχνης της βραδιάς αυτής θα είναι ο οργανοπαίχτης κρουστών Kris Grecian, με έθνικ κρουστά.
Ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 21:00
Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Διάρκεια: 60' - 65'
Πληροφορίες: 22 128157
Είσοδος ελεύθερη
Τη βραδιά της εκδήλωσης, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.
Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.
-
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
30 Σεπτεμβρίου 2021
Σχετικά


Τόμπολα, παραδοσιακά παιχνίδια και κυνήγι αυγών τη Δευτέρα του Πάσχα
Το Πάσχα περνάμε όμορφα!


Φτιάχνουμε vegan μπιφτέκια και σπιτική μαγιονέζα, δωρεάν, στη Λάρνακα
Κράτησε έγκαιρα τη θέση σου

Το 5ο Spring Festival έρχεται στη Λευκωσία
Γιορτάζουμε την άνοιξη με πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Πάμε να μαζέψουμε κεράσια και να γνωρίσουμε 3 χωριά της Κύπρου
Ένα υπέροχο 2ήμερο, στα χωριά

Το Άρσος έφτιαξε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Πάσχα
Παραδοσιακά παιχνίδια, τόμπολα, παλουζές, φλαούνες κι άλλα πολλά!


Πάμε σ' ένα πάρτι με αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, κρασί και μουσική
Σ' ένα υπέροχο σημείο με θέα

H Βραδιά Διεθνούς Γαστρονομίας επιστρέφει, με φαγητά απ' όλο τον κόσμο
Με περισσότερα από 30 περίπτερα

Street food, κοκτέιλ και καλή μουσική σε ένα μεγάλο πάρτι
Πάμε για μια μοναδική βραδιά, στη Λευκωσία

Τοπικά προϊόντα, φουσκωτό και παιχνίδια, σ' ένα μικρό χωριουδάκι
Μία πασχαλινή εκδήλωση στο χωριό