Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021
Οι Beatles επιστρέφουν.
51 χρόνια από τη διάλυση τους και 41 από την δολοφονία του Τζον Λενον, το βρετανικό συγκρότημα θα... ενωθεί σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που πήρε το όνομά του από την ομότιτλη επιτυχία τους «Get Back».
Το Disney+ αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς ντοκιμαντέρ «The Beatles: Get Back». Ένα τετράλεπτο τρέιλερ που δείχνει πολύ χαμένο, αποκατεστημένο αρχειακό πλάνο από τις παλιές μέρες των Beatles και συνεντεύξεις vintage μπάντας. Η σειρά θα περιλαμβάνει τις ενδιαφέρουσες διαδικασίες σύνθεσης και τραγουδιού των τεσσάρων, καθώς και τους αγώνες που υπέστησαν ως φίλοι και συμπαίκτες.
Πρόκειται για μια παραγωγή που βρίσκεται στα σκαριά τα τελευταία χρόνια και θα προσφέρει μια ενδελεχή ματιά στην ένδοξη ιστορία του θρυλικού rock συγκροτήματος και στη σχέση μεταξύ των μελών της Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Ρίνγκο Σταρ, Τζορτζ Χάρισον και Τζον Λένον, που χώρισαν το 1970, μετά από μια δεκαετία στο δρόμο μαζί.

Η σειρά που έχει σκηνοθετήσει ο Πίτερ Τζάκσον, γνωστός από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, είναι χωρισμένη σε τρία διαφορετικά επεισόδια που θα προβληθούν σε τρεις διαδοχικές ημέρες ξεκινώντας από τις 25 Νοεμβρίου.
Για τη δημιουργία του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ χρησιμοποιήθηκε ακυκλοφόρητο υλικό διάρκειας 60 ωρών, το οποίο γυρίστηκε μέσα σε 21 μέρες. Η σκηνοθεσία του εν λόγω υλικού έγινε από τον Michael Lindsay-Hogg το 1969. Επιπλέον χρησιμοποιήθηκε ένα αρχείο με περισσότερες από 150 ώρες ηχογραφημένου υλικού, το οποίο ήταν κλειδωμένο σε ένα συρτάρι για περισσότερο από μισό αιώνα. Χρειάστηκαν 3 χρόνια για το μοντάζ αλλά και την αποκατάσταση των φθαρμένων καρέ από τις μπομπίνες.
Λίγους μήνες μετά από την μαγνητοσκόπηση οι Beatles αιφνιδιάζουν την βιομηχανία του θεάματος, καθώς αποφασίζουν να γράφουν το τέλος του γκρουπ!
Τα 13 άλμπουμ των αγοριών απο το Λίβερπουλ έχουν πουλήσει 600.000.000 αντίτυπα και σήμερα το κοντέρ συνεχίζει να γράφει...
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Σχετικά
Το The Piano Tour θα πλημμυρίσει με μουσική την πλατεία Ελευθερίας
Μια βραδιά με άρωμα Γαλλίας, αγαπημένες μελωδίες και τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Μανώλη Νεοφύτου και Βάκια Σταύρου, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους
Αυτός είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή του λευκωσιάτικου Zazza
Έρχεται για μία δυνατή βραδιά γεμάτη επιτυχίες, στο απόλυτο hotspot της πόλης
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα μετά την ανακοίνωση των 35 τραγουδιών
Στην κορυφή των στοιχηματικών και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά παραμένει η Φινλανδία
Νύχτα κλασικής μουσικής με την πιανίστα Άννα Αβραμίδου και τον φλαουτίστα Σάββα Χριστοδούλου
Ένα πρόγραµµα που γεφυρώνει το κλασικό και ροµαντικό ρεπερτόριο µε σύγχρονες µουσικές δηµιουργίες.
Oι Ignis Motus έρχονται να μας ξεσηκώσουν στο DownTown Live
Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια και διασκέδαση
Μπουζούκια στην Πίστα ξανά στη Λευκωσία
Το DownTown Live υποδέχεται την παράσταση που παίζει «Λαϊκά χωρίς εμμονές σκυλάδικα χωρίς ενοχές»
Πρωτιά για την Antigoni και το Jalla (σε προβολές)
Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube
Ο Χρήστος Δάντης ακυρώνει όλες τις συναυλίες του (για 1.5 μήνα)
Η ανάρρωση του θα πάρει τελικά περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζε
Οι 11+1 συναυλίες που περιμένουμε (πώς και πώς) το επόμενο διάστημα στην Κύπρο
Ένας οδηγός για όλα τα σημαντικά λάιβ που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα με την πρώτη 10άδα, σε ποια θέση είναι ο Ακύλας και η Αντιγόνη
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Ferto»
Η Πλατεία Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε μία σκηνή για πιάνο για ένα βράδυ
Η ειδική αυτή έκδοση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας
Ο πιο μαγευτικός μουσικός περίπατος στο χωριό Βάβλα επιστρέφει φέτος την άνοιξη
Ποικίλα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες θα γεμίσουν το χωριό με ήχους και μελωδίες