Things to Do , Προσεχώς

Στο "Christmas Food Festival" 2021 θα έχει street food, μουσική και χορό

Τον Δεκέμβριο στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2021

Η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 3ο Larnaca Food Festival και εσύ δεν πρέπει να το χάσεις! 

Ένα αυθεντικό φεστιβάλ φαγητού, με ελεύθερη είσοδο, για τους λάτρεις του Street Food, που έγινε πλέον θεσμός στη πόλη της Λάρνακας από το 2017.

Σε ένα γιορτινό κλίμα λοιπόν, δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα (από τις 10-12 Δεκεμβρίου) και με σύνθημα "Safe - Back to Life", επανέρχεται η διοργάνωση, με σκοπό τη προώθηση της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και της γνωριμίας των γεύσεων που ζουν ανάμεσα μας, όπως επίσης στηρίζοντας φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα επιλέγουν στην συνέχεια.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητό για όλα τα γούστα, από τους επαγγελματίες του είδους, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν μπύρες #Carlsberg, κρασιά και άλλα ποτά της επιθυμίας τους.

Ακούσματα από διάφορα μέρη του κόσμου, με σχήματα και Djs, χορευτικά σόου από ντόπια και ξένα συγκροτήματα, θα προσθέσουν στην εμπειρία όλων των επισκεπτών.

Ελάτε λοιπόν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, να γευτείτε διαφορετικές γεύσεις, να απολαύσετε την υπέροχη πλατεία Ευρώπης στις φοινικούδες και να περάσετε ένα υπέροχο ΠαρασκευοΣάββατοΚυρίακο, στηρίζοντας ταυτόχρονα φιλανθρωπική δράση που θα ανακοινωθεί σύντομα.

* Στη διοργάνωση θα τηρούνται όλα τα μέτρα, με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας και της οδηγίες των Υγειονομικών υπηρεσιών της ΚΔ.
Ενημερώνουμε πως η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά ελεγχόμενη, και θα επιτρέπεται μόνο σε άτομα που κατέχουν Safe Pass εμβολιασμού ή άλλης μορφής, όπως καθορίζουν οι πρόνοιες του διατάγματος που θα είναι σε ισχύ.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close