Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2021
Αν είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ή θα βρεθείς εκεί για διακοπές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε κάνε μια γύρα στην πόλη και πιθανώς να πετύχεις τους... Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, "50 Cent" και άλλους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στους χώρους, που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.
Τα γυρίσματα αυτά θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.
Από εχθές λοιπόν, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, ο 'Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Συλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.
Με πληροφορίες από iefimerida
Σχετικά

Ακόμη ένα (δωρεάν) θερινό φεστιβάλ στην πρωτεύουσα το φετινό καλοκαίρι
Δωρεάν θερινό σινεμά από τον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου

Συνεχίζει με τη δεύτερη βδομάδα προβολών ο Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»
Δες το πρόγραμμα αυτής της βδομάδας

Δωρεάν ταινίες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό
Το ISFFC ταξιδεύει σε Λεμεσό και Λάρνακα με δύο υπαίθριες προβολές, σε αίθριους χώρους

Roof garden μεταμορφώθηκε σε θερινό σινεμά και η είσοδος είναι ελεύθερη
Για μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη η πρεμιέρα του 11ου Protaras Summer Film Festival
Προσελκύοντας πλήθος κόσμου που γέμισε την πλατεία του Πρωταρά από νωρίς

Οι πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Netflix – Ποια κρατά την πρωτιά;
Η λίστα με τις πρώτες 10 παγκοσμίως


Μόλις μάθαμε τον επίσημο τίτλο της τρίτης ταινίας «Dune»
Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε μία πανέμορφη ευρωπαϊκή χώρα

Το «Jurassic World Rebirth» ανασταίνει το Box Office με 147 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική
Η Σκάρλετ Γιόχανσον οδηγεί το νέο κεφάλαιο του franchise, που σαρώνει τις αίθουσες και σηματοδοτεί την αναγέννηση του καλοκαιρινού κινηματογράφου

Με αυτή την ταινία κάνει πρεμιέρα το Protaras Summer Film Festival
Δες τα trailer των ταινιών που θα προβληθούν φέτος στον θερινό κινηματογράφο του Πρωταρά

Πρεμιέρα κάνει ο Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια» με μία νέα αγαπημένη ταινία
Δες το πρόγραμμα αυτής της βδομάδας

Η "Ελληνική Οικογένεια" ταξιδεύει στην Κύπρο με τον ίδιο τον Πανορμίτη Τσουλφά
Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους με γέλιο και τρέλα