Eating News , Εστιατόρια

7 χρόνια Zest, 7 λόγοι να το αγαπάμε

Οι άνθρωποι του "Zest" μας λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή μας

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2021

Πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που το «Zest Coffee & Kitchen» μπήκε στην καθημερινότητά μας και την έκανε καλύτερη! Ένα χώρο γουστόζικο, στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης στο κέντρο της Λευκωσίας, με μοναδικό χαρακτήρα, φιλική προσέγγιση και πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Και, όπως πολύ καλά θα ξέρεις, για να γίνει μια αξία διαχρονική, πρέπει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το Zest έχει κάνει 7 και τα έχει κάνει πολύ επιτυχημένα... αφού έχει καταφέρει να παραμένει φρέσκο και πεντανόστιμο, λες και άνοιξε μόλις χθες! 

Το Zest, λοιπόν, παραμένει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ένα σταθερά ολοζώντανο μαγαζί που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, ενώ η μεγάλη προθυμία και ο ενθουσιασμός της Στυλιάνας και των υπόλοιπων παιδιών για εξυπηρέτηση, που σε υποδέχονται πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο «ζωγραφισμένο» στο στόμα τους, δεν τελειώνει ποτέ! 

Σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το αστείρευτο μεράκι και η αγάπη των ιδιοκτητριών, Έλμας και Θάλειας, για το καλό φαγητό και το όραμά τους να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο μαγαζί με πρωτοποριακό concept, φρέσκια ατμόσφαιρα και ένα πλούσιο μενού που αλλάζει καθημερινά με πολλές επιλογές για χορτοφάγους και vegan.

Καθημερινά λοιπόν στο «Zest», ετοιμάζονται επιτόπου για όλους εμάς πεντανόστιμα cakes, λαχταριστό πρωινό, ολόφρεσκες σαλάτες πάντοτε με εκλεκτά υλικά και ακολουθώντας την εποχικότητα. 

Όλα τα παραπάνω είναι που μας έκαναν να αγαπήσουμε το «Zest Coffee & Kitchen» και οι άνθρωποι του «Zest» με τη σειρά τους, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που τους έχουμε, θέλησαν σε μια τέτοια συμβολική στιγμή να μας πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους! 

Χρόνια πολλά Zest, να τα χιλιάσεις!

(22314344) Βασ. Φρειδερίκης 13, Λευκωσία 1066. Ανοικτό Δ-Σ 08.30-16.00 (η κουζίνα κλείνει στις 15.00).
FacebookZest Coffee + Kitchen
Instagramtastezest

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close