Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021
Ένα μη αναμενόμενο μέλος του καστ του "Game of Thrones" έχει γίνει πλέον το μεγάλο φαβορί για τον ρόλο της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ.
Με την πάροδο των χρόνων οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς επικής φαντασίας, Ρίτσαρντ Μάντεν και Κιτ Χάρινγκτον θεωρούνταν ότι θα αντικαταστήσουν τον Ντάνιελ Κρεγκ ως 007.
Ωστόσο, ένα νέο μέλος του καστ της εκπομπής του HBO προβάλλεται τώρα ως πιθανός διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, αν και μέχρι πρόσφατα δεν ήταν στους επικρατέστερους.

Ο Τομ Χόπερ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντίκον Τάρλι είναι τώρα φαβορί μαζί με τους Ρίτσαρντ Μάντεν και Τομ Χάρντι, σύμφωνα με τους πράκτορες στοιχημάτων. Ο Αγγλος ηθοποιός, 36 ετών εμφανίστηκε σε τέσσερα επεισόδια του "Game of Thrones" αλλά είναι ίσως περισσότερο γνωστός στο πιο νεανικό κοινό από τον ρόλο του ως Λούθερ Χάργκριβς στη σειρά του Netflix "The Umbrella Academy".
Πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία του Netflix με τίτλο "Love In The Villa". Ο Τομ Χόπερ κατάγεται από το Λέστερσιρ ωστόσο, υποδύεται Αμερικανούς στα περισσότερα από τα πιο πρόσφατα πρότζεκτ του.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Νέες πρεμιέρες στους κινηματογράφους: Υπερήρωες, δράση, ιστορικά δράματα και ελληνικός κινηματογράφος στη μεγάλη οθόνη
Η «Supergirl» κάνει δυναμική επανεκκίνηση στο νέο DC Universe, ενώ τα «Fuze», «Pressure» και «Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου» συμπληρώνουν ένα κινηματογραφικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και ανατροπές
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Κινεζικού Κινηματογράφου στην Κύπρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ασιατικού σινεμά, ο Wu Jing και η Chen Lijun
Επιστροφή στην Τρίτη Γη: Έρχεται ταινία «ThunderCats»
Η Warner Bros Pictures Animation ανακοίνωσε το σχέδιο. Θα είναι άραγε αυτή η εκδοχή που ήθελε να υλοποιήσει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ;
«Digger»: Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος στο teaser της νέας ταινίας του Αλεχάντρο Ινιαρίτου
Το δείγμα από το «Digger» αποκαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό Τομ Κρουζ σε μια φιλόδοξη μαύρη κωμωδία του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, που φιλοδοξεί να συνδυάσει πολιτική σάτιρα και μια ερμηνεία με άρωμα Oσκαρ.
Η Λεμεσός βλέπει ταινίες κάτω από τ' αστέρια, στο θεατράκι του Μόλου
«Πολιτισμός στο Κύμα» στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου στον Μόλο Λεμεσού.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στην υποκριτική δίπλα στην Κάιλι Μινόγκ για το νέο φιλμ του Τζέιμι Ανταμς
Ο Ταραντίνο αφήνει προσωρινά πίσω τη σκηνοθετική καρέκλα και αναλαμβάνει ρόλο μπροστά από την κάμερα, συμμετέχοντας στο «Tangled Up in Blue», μια νέα παραγωγή του Τζέιμι Ανταμς που συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ.
«Τα Κάλαντα» κερδίζουν 3 Βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η επιτυχημένη ελληνική παραγωγή απέσπασε τρία βραβεία στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Βλέπουμε και φέτος (δωρεάν) ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε Λατσιά και Γέρι
Και φέτος δίνουμε ραντεβού στο θερινό σινεμά του Δήμου Λατσιών-Γερίου, σε δύο μάλιστα τοποθεσίες
Δωρεάν cinema κάτω από τ' αστέρια, στη Φανερωμένη
Οι τέσσερις ταινίες που θα δούμε στην πιο γραφική αυλή της πόλης
Spider-Man: Brand New Day: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Τομ Χόλαντ
«Ο Τομ Χόλαντ στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του» δήλωσε ο πρόεδρος της Sony, Τομ Ρόθμαν
Πέθανε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις-Η πρωταγωνίστρια του «The Ring»
Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Ντέιβι Τσέις (Daveigh Chase) σε ηλικία 35 ετών.