Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021
Το καστ των ταινιών «Χάρι Πότερ» κάνει reunion για ένα special επεισόδιο στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022.
Το teaser κυκλοφόρησε χθες που συμπληρώνονταν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, του φιλμ «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος». Στο «εορταστικό» επεισόδιο αναμένεται να δούμε μία «μαγευτική ιστορία» για τη δημιουργία των ταινιών, με νέες συνεντεύξεις σε βάθος και συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του καστ.
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί με άλλα μέλη του καστ των οκτώ ταινιών θα λάβουν μέρος στο special επεισόδιο με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts». Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Warner Bros το special θέλει να «γιορτάσει την κληρονομιά των ταινιών του Χάρι Πότερ και την ανεξίτηλη επιρροή που είχε στις καρδιές, τα μυαλά και τις φαντασίες οικογενειών και φαν παγκοσμίως».
Εκτός από τους τρεις πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Ελένα Μπόναμ Κάρτερ (υποδύθηκε την Μπέλατριξ Λεστρέιντζ), Ρόμπι Κόλτρεϊν (Ρούμπεους Χάγκριντ), Ρέιφ Φάινς (Βόλντεμορτ), Γκάρι Όλντμαν (Σείριος Μπλακ), Ιμέλντα Στάντον (Ντολόρες Άμπριτζ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Μαρκ Γουίλιαμς (Άρθουρ Ουέσλι), Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Μάθιου Λιούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ) και Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ). Μέχρι στιγμής η συγγραφέας των βιβλίων και δημιουργός της σειράς Τζ. Κ. Ρόουλινγκ φαίνεται να απουσιάζει από την λίστα των συμμετεχόντων.
Σχετικά
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
O 86χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό μάγο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του
The Mummy: Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για το τέταρτο μέρος του franchise
Η διάσημη σειρά ταινιών The Mummy ετοιμάζεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με το τέταρτο μέρος της να φέρνει μαζί του μια πολυαναμενόμενη επανένωση.
Η Ελεν Μίρεν θα λάβει τιμητικό βραβείο στο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve» των Χρυσών Σφαιρών
Η τρείς φορές νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και βραβευμένη με Οσκαρ, Εμι και Τόνι ηθοποιός, θα τιμηθεί με το Βραβείο Cecil B. DeMille στο νέο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve».
Νέες πρεμιέρες στην Κύπρο: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Από τον Λάνθιμο και την Emma Stone μέχρι την επιστροφή του Predator και τη συγκλονιστική ιστορία της Christy Martin — οι κινηματογράφοι γεμίζουν με δράμα, αγωνία και έμπνευση.
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)
Πέθανε στα 42 του ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ από τη θρυλική σειρά «Fresh Prince of Bel-Air»
Ο εκλιπών ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του 1990, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του
4 φθινοπωρινές πρεμιέρες με ένταση και συγκίνηση
Τέσσερις νέες ιστορίες – τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια
Τον Νοέμβριο βλέπουμε (δωρεάν) ιαπωνικές ταινίες σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι τέσσερεις ταινίες που θα προβληθούν
«Bitter Christmas»: Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα -Πότε κυκλοφορεί
Η Sony Pictures Classics εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Bitter Christmas, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη άνοιξη
Οι 5 πρεμιέρες της εβδομάδας: Από αισθησιακά δράματα μέχρι anime υπερπαραγωγές
Οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με λάμψη, δράση, τρόμο, νοσταλγία και μαγεία, με πέντε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε γούστο