Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

​​​​​​​Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στη Λεμεσό

4 πολυτελείς επιλογές για φαγητό και ποτό, σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2020

Από τις 10 Iουλίου 2020 το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, θα βρίσκεται και πάλι σε πλήρη λειτουργία, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή στον τομέα της φιλοξενίας στην πόλη, μετά και την (μικρή) αναστολή της λειτουργίας του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Suites που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.  Το μοναδικό θέρετρο της Λεμεσού, λοιπόν, ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους επισκέπτες του στο γαλήνιο περιβάλλουν του, που σε προετοιμάζει για την εμπειρία που σε περιμένει εκεί. 

Σε μια έκταση 100.000 τ.μ. το ξενοδοχείο έχει καταφέρει να δημιουργήσει νέα δεδομένα, παρουσιάζοντας εγκαταστάσεις με κορυφαίες προδιαγραφές, μεταξύ των οποίων και ανεξάρτητες σουίτες – bungalows, μέσα στους καταπράσινους κήπους του.

Αυτό ωστόσο που έχει επιτύχει επίσης είναι να συγκεντρώνει και όλους τους λάτρεις της γαστρονομίας, τους οποίους και ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο (μεσογειακών αλλά και διεθνών) γεύσεων.

Εσύ απλώς ετοιμάσου να επισκεφθείς τα 4 εστιατόρια και lounge bars του, που παρουσιάζουν μια ευρεία γκάμα από διαφορετικές κουζίνες, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

The Grill 
Ασυνήθιστο στον σχεδιασμό και μοναδικό στην ατμόσφαιρα, το THE GRILL λειτουργεί στους εξωτερικούς χώρους του Islands κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελώντας έναν εκλεπτυσμένο χώρο με μικρά νησάκια που προσφέρουν ιδιωτικές στιγμές στους επισκέπτες.

Θα το βριες σε μια καθηλωτική τοποθεσία από όπου προσφέρει εξαιρετικές κοπές κρέατος και πιάτα ψαρικών και θαλασσινών με ευρωπαϊκή πινελιά.

Τον χειμώνα, το σκηνικό μεταφέρεται εντός, στους έξυπνους εσωτερικούς χώρους του, που είναι διακοσμημένοι με δερμάτινους καναπέδες και τοίχους με σκούρο ξύλο και μπαρ, δημιουργώντας έτσι μια ατμόσφαιρα σε στυλ μπιστρό. 

Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών για να προτείνει επιλεγμένες σοδειές κρασιού από την μεγάλη γκάμα μας πέραν των 1000 ετικετών.
>> Το εστιατόριο θα λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο για δείπνο, 3φορές την εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 19.00-23.00).

Dafne Restaurant 
Με ένα μενού που αναδεικνύει την ουσία της κυπριακής κουζίνας, το DAFNE σερβίρει κλασικά πιάτα, τα οποία παρουσιάζονται με παραδοσιακές γεύσεις και σύγχρονες πινελιές.

Χτισμένο σε στυλ παραδοσιακού πετρόχτιστου σπιτιού, τα εσωτερικά καθίσματα είναι τοποθετημένα σε φόντο με εμφανή τούβλα και θολωτές καμάρες. Όσοι αναζητούν να απολαύσουν τον μεσογειακό τρόπο ζωής μπορούν να απολαμβάνουν την εκτεταμένη, ηλιόλουστη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Το μεσημέρι εδώ θα απολαύσεις ένα πλούσιο γεύμα αποτελούμενο από φρέσκες σαλάτες και ελαφριά πιάτα, ενώ το βράδυ το μενού εμπλουτίζεται και περιλαμβάνει χορταστικό βραδινό φαγητό, φτιαγμένο στον ξυλόφουρνο ή στην ανοιχτή φωτιά.

Οι τοπικές λιχουδιές, συμπληρώνονται από μια εμπνευσμένη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει τοπικές ετικέτες, παράλληλα με κρασιά από περιοχές της Μεσογείου.

Το μενού που συνεχώς ανανεώνεται (ανάλογα και με την εποχικότητα) συμπληρώνουν τα θαλασσινά, με τα φρέσκα ψάρια να κάνουν τακτικές εμφανίσεις.
>> Το εστιατόριο θα λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

The Gallery Lounge & Terrace 
Το Lounge Bar του ξενοδοχείου "βλέπει" τους κήπους και απολαμβάνει τη θέα της λαμπερής γαλάζιας θάλασσας καθώς και του υπέροχου ηλιοβασιλέματος.

To The Lounge θα κρατήσει όλους τους επισκέπτες ικανοποιημένους με μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά, δημιουργικά κοκτέιλ προσαρμοζόμενα στην εποχικότητα, καθώς και αρκετές επιλογές σε κρασί με το ποτήρι.

Προσφέρει επίσης υπαίθριο μπαρ με ναργιλέ. 
>> Θα λειτουργεί καθημερινά για ποτό, σνακ και shisha. 

Vithos
O Vithos είναι ένας εμπνευσμένος χώρος που συνδυάζει στιγμές χαλάρωσης και δροσιστικά ποτά, δημιουργικά κοκτέιλ με έμφαση στη φρεσκάδα των υλικών και μια εφευρετική λίστα κρασιών.

Οι επισκέπτες εδώ μπορούν να ξαπλώσουν στον ήλιο και να παραγγείλουν ένα δροσιστικό ποτό δίπλα στην πισίνα, είτε να καθίσουν δίπλα στο μπαρ με θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα και να απολαύσουν το χαλαρό περιβάλλον.
>> Θα λειτουργεί καθημερινά για ποτό, από τις 10:00-18:00.

**Info: Τηλ.: 25862000, e-mail: info@parklanecyprus.com, website: www.parklanecyprus.com
**Kεντρική φωτογραφία: The Grill (outdoor area)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close