Eating News , Εστιατόρια

Ρεβεγιόν στα μπουζούκια με φαγητό και μουσική

Ένα διήμερο γλέντι από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021

Θέλεις μπουζούκια; Φύγαμε!

Αποχαιρετάμε τον παλιό χρόνο και υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με φουλ διασκέδαση, γλέντι και φαγοπότι σε ένα διήμερο γλέντι που τα έχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, το GAZI LIVE STAGE στη Λευκωσία διοργανώνει ένα ξέφρενο, πρωτοχρονιάτικο πάρτυ με πλούσιο δείπνο και μεγάλο ξεφάντωμα.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (αλλά και την 1η Ιανουαρίου) θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι που θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις. Οι σεφ ετοίμασαν για την εκλεκτή πελατεία τους πλούσιο πρωτοχρονιάτικο δείπνο με εκλεκτούς μεζεδες.

Χοιρινό σουβλάκι μαριναρισμένο, κοτομπέικον με καραμελωμένα κρεμμύδια, χοιρινό κότσι μελωμένο, μπουρεκάκια με φύλλο κρούστας με γέμιση από τυριά σερβιρισμένα με σπιτική μαρμελάδα ντομάτας, κριθαρότο με μανιτάρια πορτομπέλο και πολλές-πολλές άλλες σπεσιαλιτέ σε περιμένουν για να τα απολαύσεις με την παρέα σου και να τα...τσουγκρίσετε!

Τη διασκέδασή σου θα αναλάβει το μουσικό του σχήμα που αποτελείται από τους Κούλα Αντρεόυ, Κυριάκο Μάρκου, Μωυσή Παπαμωυσέως, την Σόφη και τον μαέστρο Πάνο Μουμτζίδη.

Άφησε λοιπόν το γιορτινό τραπέζι στα "καλύτερα χέρια" του προσωπικού του GAZI LIVE STAGE και απόλαυσε αγαπημένες στιγμές με την παρέα, τους φίλους και την οικογένειά σου!

Για πληροφορίες και κρατήσεις κάλεσε στο 96 894044.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close