Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022
H μεγάλη επιτυχία του Emily in Paris, οδήγησε το Netflix στην απόφαση να ανανεώσει τη σειρά για δύο ακόμα σεζόν, τρίτη και και τέταρτη. Η ανακοίνωση έγινε μέσω των social media της πλατφόρμας ενθουσιάζοντας τους φαν της Emily την οποία υποδύεται η Λίλι Κόλινς.
Η επιτυχημένη σειρά του Ντάρεν Σταρ (Sex and the City, Beverly Hills 90210, κ.ά.), ακολουθεί τη νεαρή Έμιλι που αφήνει το Σικάγο των ΗΠΑ και ξεκινάει τη νέα της ζωή στο Παρίσι, για χάρη μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας.
Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κυκλοφόρησε στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου. «Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες», αναφέρεται στη σύντομη περιγραφή που δίνει η πλατφόρμα.
Ήδη από την πρώτη σεζόν, η σειρά είχε γνωρίσει τεράστια απήχηση και επιτυχία παραμένοντας σταθερά στα τσαρτ του Netflix με τις καλύτερες σειρές. Ο δεύτερος κύκλος από την πρώτη εβδομάδα (20-26/12/2021) είχε εκτοξευθεί στη δεύτερη θέση του Top 10 σημειώνοντας πάνω από 107 εκατομμύρια ώρες θέασης, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Netflix, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του τσαρτ πίσω από τη δεύτερη σεζόν του The Witcher.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε προγραμματίζεται η κυκλοφορία της τρίτης σεζόν στο Netflix.
Σχετικά

Νέες ταινίες στη μεγάλη οθόνη: Ό,τι παίζει τώρα στα σινεμά της Κύπρου
Δράση, γέλιο, συγκίνηση και μεγάλες πρεμιέρες, όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της

Οι 4 ταινίες που θα δούμε στο θερινό σινεμά της παλιάς Λευκωσίας
Η πιο όμορφη αυλή της παλιάς πόλης, ετοιμάζεται για προβολές και τον Ιούλιο

Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Έμιλι Μπλαντ και πάλι μαζί
Επιστρέφει και ο απολαυστικός Στάνλεϊ Τούτσι. Νέα άφιξη ο Κένεθ Μπράνα. Τα γυρίσματα αρχίζουν αυτή την εβδομάδα

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»

Το Πάνθεον προβάλει την νέα παραγωγή του καταξιωμένου Ιταλού σκηνοθέτη Nani Moreti
Η "Βιττόρια" σε 5 καλοκαιρινές προβολές στην Κύπρο

Οι καλύτερες και χειρότερες επιδόσεις στο φετινό box office
Οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν αυξηθεί κατά 18% από το 2024 αλλά η κινηματογραφική βιομηχανία απέχει ακόμη πολύ από τη δυναμική της προ-κορονοϊού εποχής.

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times
Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο

Μετά το «Avatar» ο Τζέιμς Κάμερον κάνει ταινία για τη Χιροσίμα
«Θέλω να γυρίσω μια ταινία που θα υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι κάνουν αυτά τα όπλα και πόσο εντελώς ανεπίτρεπτο είναι έστω και να σκεφτόμαστε τη χρήση τους». Η έντονη κριτική του για το «Οπενχάιμερ» του Νόλαν.

Ο Ματ Ριβς ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το σενάριο της νέας ταινίας Batman
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2027

50 χρόνια "Τα σαγόνια του καρχαρία" - Η επιστροφή ενός θρύλου στον κινηματογράφο
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της το Πάνθεον προβάλει στις 9 Ιουλίου στις την ταινία του Steven Spielberg – ‘Jaws Τα σαγόνια του καρχαρία’

Ο Ααρον Σόρκιν επιστρέφει με το «The Social Network Part II» και η ιστορία του Facebook συνεχίζεται
Ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος της πρώτης ταινίας του Ντέβιντ Φίντσερ επιστρέφει αυτή την φορά όχι μόνο στο σενάριο της δεύτερης ταινίας αλλά και στην σκηνοθεσία της.