Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 μοναδικά ξύλινα σπιτάκια, για ξεχωριστή διαμονή, στην ορεινή Κύπρο!

Ζήσε τη μαγεία της φύσης στο -ίσως- πιο ειδυλλιακό camping του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2022

 

Ανάμεσα στις πιο ελκυστικές επιλογές διακοπές στα ορεινά, πάντα υπάρχει και αυτή που θα σε οδηγήσει σε ένα χωριουδάκι της Κύπρου όπου θα απολαύσεις ζεστή ατμόσφαιρα και ένα ειδυλλιακό σκηνικό...

Μάλιστα το χωριό Τρεις Ελιές στην επαρχίαα Λεμεσού είναι ιδανικό, αφού εκεί βρίσκεται ένα υπέροχο κατάλυμα μέσα στη φύση, στο οποίο θα ζήσεις μια μοναδική και αρκετά διαφορετική εμπειρία, που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει και θα δώσει άλλο νόημα στις μέρες σου!

Πρόκειται για ένα μοναδικό camping στο καταπράσινο δάσος του χωριού, όπου πραγματικά θα ζήσεις την απόλυτη ηρεμία και τη μαγεία της φύσης από κοντά. Ο λόγος για το Bosco Paradiso Luxury Camping, το οποίο αποτελείται από μοντέρνα-ξύλινα σπιτάκια με θέα το καταπράσινο δάσος, με εικόνες να μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι.

Το Bosco Paradiso αποτελείται από τέσσερα ξύλινα σπιτάκια: ένα deluxe double 2 υπνοδωματίων και 3 deluxe studio, όπου μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο, θα έχεις την ευκαιρία να μαζέψεις βότανα για ενα τονωτικό τσάι και να ξεκουραστείς στο άνετο διπλό κρεβάτι.

Διαθέτουν άνετο διπλό κρεβάτι, μικρή κουζίνα και mini bar, ξύλινη διακόσμηση, και μικρή κουζίνα αν θες να ασχοληθείς με τη μαγειρική. Και οσο για το πρόγευμα μην ασχοληθείς, στο mini bar θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την μέρα σου σωστά και γεμάτη ενέργεια με αβγά, χαλλούμι, τυρί,γαλοπούλα, δημητριακά κ.ά., συνοδευόμενα με ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ.

Το εντυπωσιακό δε της όλης υπόθεσης, είναι η υπέροχη θέα από το παράθυρο και το μπαλκόνι από όπου μπορείς να απολαύσεις το καταπράσινο τοπίο.

Εννοείται πως στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να επιδοθείς. Απόλασυε τη φύση με την παρέα των αγρινών, περπάτησε στα μονοπάτια της φύσης, επισκέψου τα θειούχα νερά, απόλαυσε τα ενετικά γεφύρια και ξεκουράσου στο τέλος στα ξύλινα καταλύματα με όλες τις ανέσεις.

Για πληροφορίες & κρατήσεις στο 99 746231.

Facebook: Bosco Paradiso

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close