Eating News , Εστιατόρια

Βρήκαμε τα πιο γλυκά και πολύχρωμα bagels!

Ετοιμάσου να σου ανοίξει η όρεξη!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2022

Είναι παιχνιδιάρικα, αφράτα και μαλακά! Είναι τα bagel, τα φρέσκα και στρογγυλά ψωμάκια με την τρυπούλα στη μέση, που φτιάχνονται σε διάφορες εκδοχές που γεμίζονται με υλικά που διαλέγεις από τη βιτρίνα που βρίσκεται μπροστά σου.

Κι αν είνα η βιτρίνα στο ZuZu, τότε να ξέρεις ότι θα βρεις μεγάλη ποικιλία!

Πρόκειται για ένα healthy store στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στα Λατσιά που αποκλείεται να το προσπεράσεις με όλα όσα κρύβει στο εσωτερικό του. 

Στο λιλιπούτειο και χρωματιστό κατάστημα θα βρεις πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα bagels που θα σε ενθουσιάσουν. Είναι τα λεγόμενα rainbow και αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι η υψηλή πρωτεΐνη που περιέχουν εξ ου και είναι ιδανικά για όσους προσέχουν την διατροφή τους. 

Η συνταγή τους είναι μοναδική μιας και έρχεται από το Μόντρεαλ, φτιαγμένα με προζύμι και εκτός από τα σκέτα, τα χρωματιστά, μπορείς να τα βρεις με σοκολάτα, cinammon sugar, φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς, πιστάτσιο, ferrero rocher κ.ά., ή και αν τα προτιμάς και σε αλμυρή εκδοχή, με αυγό, μπέργκερ, κρέας, καπνιστό σολομό, φτιαγμένα όλα φρέσκα, της ίδιας μέρας!

Στο μαγαζάκι της ZuZu θα ξεχωρίσεις αμέσως και τις ιδιαίτερες τούρτες της που φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, όπως πάρτυ, γάμους, βαπτίσεις, αλλά και τα γλυκά τους πάντοτε σε πιο υγιεινή μορφή.

Δοκίμασε το carrot cake, τα biscots, muffins και μην παραλείψεις να πάρεις και μια γεύση από την ψησταριά τους, με τα ολόφρεσκα φαγητά τους. 

Στο μενού του θα βρεις και ψωμιά που φτιάχνονται με λιγότερο αλάτι, όπως το άσπρο, το χωριάτικο και ολικής αλέσεως, ενώ μπορείς να κάνεις και την δική σου παραγγελία στο είδος ψωμιού που θες εσύ.

(22 000535) Γιάννου Κρανιδιώτη 67Α, 2220, Λατσιά, Λευκωσία.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close