Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2022
Στις 17 Φεβρουαρίου, στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας ταξιδέψει σε μονοπάτια αγάπης και προσφοράς.
Στη συναυλία που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και με την ευγενική χορηγία της Lidl Κύπρου, θα απολαύσουμε μια λαμπερή μουσική βραδιά με όλα τα τραγούδια της κορυφαίας ερμηνεύτριας που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της.
Παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Η«Βραδιά Αγάπης» αποτελεί θεσμό που πραγματοποιείται από το 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λόγω της πανδημίας, με σκοπό τη στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.
Η όλη βραδιά είναι αφιερωμένη στην αγάπη και κάθε έκφανση αυτής. Την αγάπη προς τον καθένα και το καθετί που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, αλλά και την αγάπη που πηγάζει βαθιά στη ψυχή μας για άτομα άγνωστα προς εμάς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και που με μια μικρή πράξη ανθρωπιάς, δείχνουμε ότι είμαστε δίπλα τους.
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου για 50 χρόνια, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλης της κυπριακής κοινωνίας, βρίσκεται στο πλάι χιλιάδων συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. «Καλούμε για ακόμα μια φορά τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την εισφορά τους το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου» ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος προσαρμόστηκε και συνέχισε την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς της χώρας μας, είτε στην «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου. Η κ. Ιωαννίδου επίσης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη Lidl Κύπρου, η οποία για έκτη χρονιά χορηγεί τη «Βραδιά Αγάπης» στο πλαίσιο όλων των ενεργειών που πραγματοποιεί ολόχρονα για στήριξη του Συνδέσμου.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στις 17 Φεβρουαρίου, το κοινό θα μπορεί να κάνει εισφορές προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με τους ακόλουθους τρόπους:
- Γραπτά μηνύματα sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.
- Τηλεφωνικές εισφορές στον αριθμό 90033003 (χρέωση για κλήση από σταθερό: 4.07 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 συμπ. ΦΠΑ) και στον αριθμό 90035000 (χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 συμπ. ΦΠΑ).
- Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy
- Στο λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου με αριθμό 357035682126 (ΙΒΑΝ: CY40 0020 0195 0000 3570 3568 2126, SWIFT: BCYPCY2Ν).
Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.

κεντρική εικόνα: NDP
Σχετικά
Ο Χρήστος Δάντης ακυρώνει όλες τις συναυλίες του (για 1.5 μήνα)
Η ανάρρωση του θα πάρει τελικά περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζε
Οι 11+1 συναυλίες που περιμένουμε (πώς και πώς) το επόμενο διάστημα στην Κύπρο
Ένας οδηγός για όλα τα σημαντικά λάιβ που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα με την πρώτη 10άδα, σε ποια θέση είναι ο Ακύλας και η Αντιγόνη
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Ferto»
Η Πλατεία Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε μία σκηνή για πιάνο για ένα βράδυ
Η ειδική αυτή έκδοση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας
Ο πιο μαγευτικός μουσικός περίπατος στο χωριό Βάβλα επιστρέφει φέτος την άνοιξη
Ποικίλα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες θα γεμίσουν το χωριό με ήχους και μελωδίες
Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων: Το viral τραγούδι που έχει κατακλύσει το TikTok και η μοναδική ερμηνεία της Μαριάνας Κατσιμίχα
Το «Βαλς των Χαμένων Ονείρων» συγκινεί τους χρήστες των social media, με τη φωνή της Μαριάννας Κατσιμίχα να ζωντανεύει αδημοσίευτους στίχους του σπουδαίου ποιητή Άλκη Αλκαίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012
Η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει μία “Solo” μουσική παράσταση στο Vinylio Wine etc
Τραγούδια, που θα συνυπάρξουν αρμονικά σκιαγραφώντας μια δεκαετία δισκογραφικής παρουσίας και δημιουργίας
Tο Hotel Ermou υποδέχεται για μια (εκτός προγράμματος) βραδιά την Άννα Βίσση
Μια βραδιά – εξαίρεση, που δεν υπακούει σε κανόνες.
Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το «Ferto», ο Ακύλας γίνεται πρωταγωνιστής σε videogame
Ο 27χρονος τραγουδιστής θα παρουσιάσει το «Ferto» στη σκηνή της Eurovision, στη Βιέννη, στο πρώτο μέρος του Α’ Ημιτελικού, την Τρίτη 12 Μαΐου 2026
Η βασίλισσα της Eurovision Verka Serduchka έρχεται για ένα εκρηκτικό show στην Κύπρο
Μαζί με την μπάντα της υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη χιούμορ, ενέργεια και τα πιο viral euro-dance hits
Πρωτοψάλτη - Πορτοκάλογλου: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες τους στην Κύπρο
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, με ένα πρόγραμμα που τιμά τη διαδρομή τους αλλά και ανοίγει έναν νέο δρόμο στη μεταξύ τους καλλιτεχνική σχέση
Συναυλία «Τα Φώτα του Κινηματογράφου-Γαλλία και Ευρώπη με Μουσική» στο Θέατρο Ριάλτο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια που διαμόρφωσαν την αισθητική του ευρωπαϊκού κινηματογράφου