Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2022
Στις 17 Φεβρουαρίου, στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας ταξιδέψει σε μονοπάτια αγάπης και προσφοράς.
Στη συναυλία που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και με την ευγενική χορηγία της Lidl Κύπρου, θα απολαύσουμε μια λαμπερή μουσική βραδιά με όλα τα τραγούδια της κορυφαίας ερμηνεύτριας που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της.
Παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Η«Βραδιά Αγάπης» αποτελεί θεσμό που πραγματοποιείται από το 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λόγω της πανδημίας, με σκοπό τη στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.
Η όλη βραδιά είναι αφιερωμένη στην αγάπη και κάθε έκφανση αυτής. Την αγάπη προς τον καθένα και το καθετί που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, αλλά και την αγάπη που πηγάζει βαθιά στη ψυχή μας για άτομα άγνωστα προς εμάς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και που με μια μικρή πράξη ανθρωπιάς, δείχνουμε ότι είμαστε δίπλα τους.
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου για 50 χρόνια, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλης της κυπριακής κοινωνίας, βρίσκεται στο πλάι χιλιάδων συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. «Καλούμε για ακόμα μια φορά τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την εισφορά τους το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου» ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος προσαρμόστηκε και συνέχισε την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς της χώρας μας, είτε στην «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου. Η κ. Ιωαννίδου επίσης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη Lidl Κύπρου, η οποία για έκτη χρονιά χορηγεί τη «Βραδιά Αγάπης» στο πλαίσιο όλων των ενεργειών που πραγματοποιεί ολόχρονα για στήριξη του Συνδέσμου.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στις 17 Φεβρουαρίου, το κοινό θα μπορεί να κάνει εισφορές προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με τους ακόλουθους τρόπους:
- Γραπτά μηνύματα sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.
- Τηλεφωνικές εισφορές στον αριθμό 90033003 (χρέωση για κλήση από σταθερό: 4.07 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 συμπ. ΦΠΑ) και στον αριθμό 90035000 (χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 συμπ. ΦΠΑ).
- Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy
- Στο λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου με αριθμό 357035682126 (ΙΒΑΝ: CY40 0020 0195 0000 3570 3568 2126, SWIFT: BCYPCY2Ν).
Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.
κεντρική εικόνα: NDP
Σχετικά


Ένα αυθεντικό Κυπριακό Παραδοσιακό Γλέντι θα στηθεί στην Πανεπιστημιούπολη
Με έναν αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη

Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή από 17 μπάντες
Με φαγητό, ποτό, περπάτημα και διασκέδαση

Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Pan Pan και Years Of Youth στην Κύπρο
Πάμε να ακούσουμε την "Ανισόπεδη Ντίσκο" και άλλες αγαπημένες δημιουργίες

Πάνος Βλάχος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στην Λευκωσία
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του

Οι Prospectus επιστρέφουν ανανεωμένοι για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Λευκωσία
Το πρώτο live μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη