Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

25 εστιατόρια για ρομαντικό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντική ατμόσφαιρα, κεριά και εκλεπτυσμένο φαγητό!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2022

Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε και αν δεν έχεις κανονίσει κάτι, εμείς σου δίνουμε 25 ιδέες για έξοδο.

Ενόψει λοιπόν της γιορτής των ερωτευμένων, τα εστιατόρια της πόλης βάζουν τα δυνατά τους με ενδιαφέροντα μενού, φτιαγμένα με έμπνευση, ρομαντισμό και πάνω απ' όλα αγάπη για να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται μαζί με το άλλο σου μισό.

Λευκωσία

Mouson Bar Restaurant
Το Mouson Bar Restaurant για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου ετοίμασε ένα ιδιαίτερο 5-course set menu και σε καλεί να γιορτάσεις την αγάπη, σε ένα ρομαντικό σκηνικό που θα διασκεδάσει όλες σου τις αισθήσεις! Για τη γεύση και την όσφρηση υπεύθυνοι θα είναι ο σεφ Κυριάκος Κερλέγκου και ο mixologist Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου. Ο σεφ και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει για εκείνη τη μέρα ένα special 5-course menu με κυρίαρχο το χρώμα του έρωτα, το κόκκινο, και με γεύσεις που θα σας ταξιδεύσουν σε ρομαντικούς προορισμούς από όλο τον κόσμο! Το υπέροχο menu θα μπορείτε να το συνοδεύσετε με κρασιά που έχουν επιλέξει οι wine specialist του εστιατορίου για τη μέρα της αγάπης καθώς και με τα υπέροχα signature cocktails και perfect serve classic cocktails του Mouson. Ακουστικά θα σας παρασύρει σε ερωτικά μονοπάτια ο τραγουδοποιός Μάριος Μελέκκης, με τη συνοδεία του πιάνου του, με γνωστά ελληνικά τραγούδια της αγάπης και του έρωτα. Οπτικά το Μουσών θα ντυθεί στα χρώματα του έρωτα, με κυρίαρχο κεντρικό σημείο το φωτισμένο σε κόκκινο εντυπωσιακό μπαρ του μαγαζιού. Τιμή ανά άτομο €35 που περιλαμβάνει Welcoming cocktail, 5-course set menu και Live Greek music by Marios Melekkis.
(22 664444) Μπουμπουλίνας 15 , Λευκωσία.

 

Think 30
Στο Think 30 δημιούργησαν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, με ζωντανή jazz μουσική υπόκρουση, και υψηλής ποιότητας πιάτα με γευστικούς συνδυασμούς, για να περάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο μια ξεχωριστή βραδιά.  
Ο γνωστός Pâtissier Περικλής Ρουσουνίδης έχει ετοιμάσει ειδικά πιάτα επιδορπίου μόνο για το βράδυ της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη. Το προσεγμένο μενού έχει επιμεληθεί πλήρως ο βραβευμένος Σεφ Δήμος Σαμουράκης, ενώ ο wine specialist του εστιατορίου θα βρίσκεται εκεί για να σε συμβουλεύσει προτείνοντάς σου τους πιο αρμονικούς συνδυασμούς φαγητού και ποτού. Την βραδιά θα ντύσουν με ρομαντικές jazz ενορχηστρώσεις και μελωδίες το μοναδικό τρίο, με τον Ιωάννη Βαφέα στα ντραμς, τον Μάριο Τούμπα στα πλήκτρα, τον Μιχαήλ Μέσσιο στο μπάσο, και με guest vocalist την Χριστίνα Αργύρη. Το Think 30 είναι ο ιδανικός προορισμός για μία ξεχωριστή βραδιά, απολαμβάνοντας εξαιρετικά νόστιμα πιάτα σε μία καθόλα ζεστή ατμόσφαιρα!
(22 33 38 08) Στασικράτους 30, Λευκωσία. 

Ρους
Fine dining εστιατόριο με ατμόσφαια που σε ταξιδεύει και πρωτότυπη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών για εκλεπτυσμένους και απαιτητικούς ουρανίσκους. Εκτός από το degustation μενού, το οποίο αυτήν την περίοδο στην ένατη έκδοση του και το οποίο αποτελείται από μια συνοχή 7 πιάτων για την απόλυτη γευστική εμπειρία, υπάρχει η επιλογή του 3 course menu ή πιάτα a la carte. 
(22760720/www.rous.com.cy) Κυριάκου Μάτση 16, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία.


Vintage Wine Bar & Bistro 
Ατμοσφαιρική ταράτσα στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, στο ιστορικό κτίριο του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR). Κορυφαίο wine bar διεθνούς επιπέδου που αποθεώνει το καλό κρασί συνοδεία ευφάνταστων γαστρονομικών επιλογών, εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα. 
 

Cook Shop
Μικρό, άκρως ατμοσφαιρικό, χαριτωμένο και κυρίως νόστιμο, το Cook Shop αποτελεί μία καλή επιλογή για έξοδο τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα! Εξίσου πολύ καλή επιλογή αποτελεί και για την ημέρα των ερωτευμένων, ειδικά για τους λάτρεις του καλού φαγητού, μίας και το Cook shop ετοίμασε ένα πλούσιο μενού που θα φέρει τη μαγεία της μεσογειακής κουζίνας στο τραπέζι σου! 
(99 012307) Πινδάρου 6Α, Λευκωσία. 

Skinny Fox
Το μαγαζί που έγινε πολύ γρήγορα talk of the town με την εντυπωσιακή διακόσμηση θα ενθουσιάσει εσένα και το ταίρι σου τη βραδιά των ερωτευμένων. Ζεστό χώρος, ευχάριστη ατμόσφαιρα, μικρό και εκλεκτό μενού και ιδιαίτερα κοκτέιλ θα συνοδεύσουν το δείπνο σου με τον/την αγαπημένη σου.
(22256070) Μενάνδρου 14 ΑΒ, Λευκωσία. 

Bottega Amaro
Το δημοφιλές all day bar/restaurant της Πινδάρου με την υπέροχη ατμόσφαιρα και την ιδιαίτερα νόστιμη κουζίνα σε περιμένει με ένα μενού που φλερτάρει με την Ιταλία. Συνδυάζει επιλογές από εξαιρετική pasta και πίτσες καθώς και πιάτα όπως μπέργκερ, κρεατικά, μέχρι και λαβράκι φιλέτο καθώς και steaks. Μην παραλείψεις να συνοδεύσεις τα πιάτα σου με εκλεκτά κοκτέιλ, κρασιά ή και μπύρες. Για επιδόρπιο προτείνουμε να δοκιμάσεις τα τιραμισού, σοκολάτα creme broule, cheesecake, pavlova, calzone κ.ά.
(22 777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία. Δ-Κ: 12.00-23.00.

 

Παραγάδι
Θαλασσινές γεύσεις και αρώματα στο κέντρο της Λευκωσίας. Tο Παραγάδι, η μεσογειακή ψαροταβέρνα της Κύπρου, γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο σ' ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις, που θα ενθουσιάσουν και τους δύο σας. Αν λοιπόν επιλέξεις να βρεθείςσε ένα από τα τραπέζια της ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων σε περιμένει ένα αξεπέραστο μενού με πολλές δόσεις αγάπης. Για ορεκτικά θα σερβίρονται αθηναϊκή μαγιονέζα ψαριού, ταραμοσαλάτα, σαλάτα με κοκκινογούλι και πολλά άλλα. Για πρώτο πιάτο το Παραγάδι σού ετοίμασε μιλφέιγ σολομού και ριζόφυλλο με τυρί κρέμα και μους γαρίδας, ενώ για κυρίως πιάτο υπάρχουν πολλές γκουρμέ επιλογές όπως φιλέτο μπακαλιάρου με γλυκόξινη σάλτσα, καραμελωμένο χταπόδι, φιλέτο σφυρίδας με άγρια μανιτάρια κ.ά. Ιδανικές και οι προτάσεις σε γλυκό, ανάμεσά τους και η ιταλική πανακότα με σάλτσα από βατόμουρα και τα εξωτικά φρούτα. (€45 το άτομο).
(22 491310) Νιόβης 3, Λευκωσία.

 

HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar
Το γουστόζικο wine bar της πρωτεύουσας, περιμένει εσένα και το ταίρι σου σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. Το σκηνικό θα συμπληρώνουν ποτήρι κρασί ή κοκτέιλ, μουσική από σαξόφωνο. 
(22 250035) Αγίου Νικολάου 59, 2408, Έγκωμη, Λευκωσία.

 

Bella Vita cocktail Bar & Eatery
Ατμοσφαιρικό ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα από τα πιο in places της πρωτεύουσας και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι έτοιμο να φιλοξενήσει εσένα και το ταίρι σου στο ζεστό του περιβάλλον με το ατμοσφαιρικό του τζάκι. Μάλιστα διαμόρφωσε το μενού και σου προτείνει ιδιαίτερες, γευστικές προτάσεις. Για κάθε ζευγάρι θα υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε δύο από τα ορεκτικά του όπως cannelloni, greenshel musells, quattro formaggi κ.ά., δύο κυρίως πιάτα duck fillet, chefs penne, sea food linguine κ.ά. και ένα γλυκό (€28 το άτομο).
(22 262369) Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3, 1011 Τρυπιώτη, Λευκωσία.

 

Λάρνακα

Campanario Steak House
Είναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Λάρνακας το οποίο στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα αρχοντικά της πόλης. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το εστιατόριο βάζει τα καλά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί εσένα και το ταίρι σου σε ένα ρομαντικό μενού που θα σε δελεάσει. Για starters το Campanario Steak House προτείνει ανάμεσα σε άλλα σαλάτα με τηγανητό camembert τυρί, ρόδι και ξηρούς καρπούς, σε main course φιλέτο steak με επιλογές από σάλτσα, φιλέτο κοτόπουλο grilled ή α λα κρεμ, ή φιλέτο σολομό με επιλογές σος. Δύο είναι τα ξεχωριστά γλυκά του για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα: Ένα λαχταριστό σοκολατένιο ice cream cake ή πάβλοβα με φρούτα! (€40 το άτομο).
(24626110) Νικοδήμου Μυλωνά 10, Λάρνακα.

Almar Seafood Bar
Ένας εντυπωσιακός χώρος εστίασης στην περιοχή του Μακένζι, με θέα τη θάλασσα. Φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, ψαρομεζέδες και όλα όσα σου προσφέρει η θάλασσα έρχονται στο πιάτο σου. Μια επιλογή που ικανοποιεί τόσο τους λάτρεις του καλού ψαριού, της απλότητας και της παράδοσης, όσο και τους πιο ψαγμένους ουρανίσκους. 
(24201700) Τάσου Μητσόπουλου, Μακένζι , Λάρνακα.
 

Hobos Steak House
To δημοφιλές Steak House της Λάρνακας με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση στον χώρο του και την υπέροχη θέα στη θάλασσα είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για τους δυό σας. Σε ένα άνετο και ρομαντικό περιβάλλον το αγαπημένο σου εστιατόριο ετοίμασε δύο διαφορετικά μενού για να περάσεις καταπληκτικά τον Άγιο Βαλεντίνο. Για starter αβοκάντο σε φορμάκι με καπνιστό σολομό και σάλτσα πέστο βασιλικού. Στο πρώτο menu (€43 το άτομο) περιλαμβάνονται πιάτα όπως steak diane, pepper steak ή beef fillet steak μαζί με επιδόρπιο-έκπληξη και στο δεύτερο menu (€33 το άτομο) fresh salmon, hobos special chicken ή southern comfort pasta με επιδόρπιο-έκπληξη.
(70000888) Λεωφ. Αθηνών 14, Φοινικούδες, Λάρνακα.

 

Ammos Beach Bar
Σήμα κατατεθέν στην περιοχή του Μακένζι, με all day φιλοσοφία. Το Ammos Beach Bar φοράει τα καλά του και σε περιμένει να ζήσεις μια άκρως γευστική εμπειρία σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με ένα απολαυστικό μενού ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο μενού του θα υπάρχουν τρία πιάτα με μοναδικές γεύσεις, υψηλής γαστρονομίας και καλό ποτό σε ένα υπέροχο φόντο με το μαγευτικό φεγγάρι πάνω από τη θάλασσα.
(24 828844) Οδός Μακένζι, 6028, Λάρνακα.

Ma Peruvian Japanese Restaurant
Το Ma Peruvian Japanese Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca είναι βραβευμένο με το Best Concept Eating Award και συνθέτει μια κομψή ατμόσφαιρα από κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις. Για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου μας προσκαλεί σε ένα μουσικό και συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων στους ρυθμούς του DJ PS. Έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού πέντε εκλεπτυσμένων πιάτων και εμπνευσμένων από τη γιορτή του έρωτα με εκρηκτικές γεύσεις όπως είναι τα sweet lover rolls! Τα πιάτα συνδυάζουν τις άρτιες πρώτες ύλες με την απολαυστική πανδαισία της περουβιανής και της ιαπωνικής κουζίνας, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό κράμα γεύσεων γνωστό ως Nikkei, ανεβάζοντας τη βραδιά στο απόλυτο κόκκινο του έρωτα.
(24 505822/ www.ma-restaurant.com) Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα.

Marbre Fusion Grill Restaurant
Το βραβευμένο Marbre Fusion Grill Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca έχει καθιερωθεί με την υπογραφή του executive chef του και βραβευμένου με Αστέρι Michelin Σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Για μια άκρως ρομαντική μουσική βραδιά αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα για τις 14 Φεβρουαρίου, έχει σχεδιάσει ένα μενού με έξι εμβληματικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας, υπό τους ήχους του πιάνου και της ερμηνεύτριας Catalina Mirea. Το Marbre απογειώνει τη γευστική εμπειρία σε μια εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα εστιάζοντας σε κοπές υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο και δημιουργεί εκλεκτά πιάτα με ποιοτικές πρώτες ύλες και περίτεχνους τρόπους ψησίματος.
(24505821/ www.marbrerestaurant.com) Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα.

Λεμεσός

Lithos Concept Bar
Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές, νέες αφίξεις της Λεμεσού που ήδη έχει γίνει αγαπημένος προορισμός. Το Lithos Concept Bar βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και για αυτή την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει εσένα και το ταίρι σου. Το εντυπωσιακό μαγαζί σε περιμένει στον όμορφο και άνετο χώρο του για να γιορτάσεις μαζί με τον εκλεκτό ή την εκλεκτή της καρδιάς σου με ένα set dinner menu. Στα γουστόζικα πιάτα του ανάμεσα σε άλλα θα σερβίρεται carrot & ginger soup, tuna tartare, goat cheese salad και σε main course grilled black angous fillet steak, honey soy glazzed sesame salmon κ.ά. Για γλυκάκι θα προσφέρεται chocolate brownie cake! (€60 το άτομο)
(25 762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο), Λεμεσός.

Golden Monkey Thai Restaurant
Ένας κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός, ο οποίος ήδη μπήκε στο προσκήνιο, προσελκύοντας τους λάτρεις του καλού φαγητού από όλο το νησί μας, στους οποίους υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο ενδιαφέροντα αρώματα και γεύσεις, ακόμα και ανήμερα της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου. Για όσους αναζητούν ένα ρομαντικό δείπνο, το Golden Monkey Thai Restaurant προσφέρει ένα ειδικό μενού ώστε να μοιραστείτε μία αξέχαστη εμπειρία με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε μια φανταχτερή και κομψή ατμόσφαιρα. Τιμή ανά άτομο €60.
(25834343) St. Raphael, Λεωφ. Αμαθούντος, Λεμεσός.

Epsilon Resto bar 
Έχεις πολλούς λόγους για να πας για να φαγητό τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Έψιλον: η θέα της Μαρίνας Λεμεσού με το απέραντο γαλάζιο, το ρομαντικό περιβάλλον του αλλά και τα νόστιμα πιάτα του.
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός.  

 

Columbia Steak House
Μέλος του ομίλου Columbia Restaurants, το Columbia Steak House εδώ και χρόνια αποτελεί εγγυημένη επιλογή για καλό steak. Στον ζεστό του χώρο έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εξαιρετικές κοπές από εκλεκτά κρέατα, συνοδεύοντάς τα με το κατάλληλο κρασί από την ενημερωμένη κάβα του.
(25278000) Αγίου Ανδρέου 223, Λεμεσός.  

Zen Room
Ένας μοντέρνος και ιδιαίτερα κομψός χώρος, με ωραία ατμόσφαιρα συνώνυμη του ονόματός του. Στο μενού του προσφέρει μία εντυπωσιακή ποικιλία εμπνευσμένη από την ιαπωνική γαστρονομία, ενώ στην πλούσια κάβα του, θα βρεις και το ιδανικό συνοδευτικό για το φαγητό σου!  
(25 025555) UpTown Square, Λεωφ. Αμαθούντος, Παρεκκλησιά. 

The Steak House
Το εστιατόριο αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και περιλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα Steakhouse της Εύρωπης. Εδώ θα περάσεις μια ρομαντική βραδιά με θέα στη θάλασσα, κι ένα μενού με εκλεκτά πιάτα. Στο πρώτο μενού (€65 το άτομο) θα σερβίρεται αβοκάντο με καπνιστό σολομό και σάλτσα πέστο βασιλικού, επιλογές από american grilled fillet steak, american rib eye steak κ.ά καθώς και γλυκό, ενώ στο δεύτερο μενού (€55 το άτομο) αβοκάντο με καπνιστό σολομό και σάλτσα πέστο βασιλικού, και επιλογές από pepper steak, fresh salmon κ.ά. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί φυσικά με γλυκό.
(99 988180) Παλιό λιμάνι Λεμεσού, 510, Λεμεσός.

Πάφος

Old Town Restaurant
Βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς σε ένα πετρόκτιστο σπίτι. Στο 'The Old Town Restaurant' θα απολαύσεις προσεγμένη κουζίνα και πιάτα από την ελληνική, αλλά και διεθνή κουζίνα όπως την ιταλική και ευρύτερη μεσογειακή με ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το εστιατόριο έχει ετοιμάσει ένα πολύ ξεχωριστό μενού, που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Τόνος με φύκια, μια κρεμώδης σούπα με μανιτάρια και λάδι τρούφας ή σούπα με αστακό, συκώτι πάπιας, scallops με σάλτα λεμονιού, βούτυρο και δυόσμο, φιλέτο steak ή μακαρονάδα με γαρίδες κ.ά., είναι μερικές από τις επιλογές που σου δίνει. Για επιδόρπια το μαγαζί πρωτοτυπεί και σου σεβίρει παγωτό από μπίρα Guinness με mango & passion fruit σος και dark chocolate souffle με raspberry σος! (€65 το άτομο).
(99 632781) Γεωργιάδη Κυπρολέοντος 5, 8820, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος.

 

The Lodge Steak & Seafood Co
Βρίσκεται στην καρδιά της Κάτω Πάφου και προσφέρει ποιοτικό φαγητό από διεθνείς γεύσεις. Για αυτή την Δευτέρα το The Lodge Steak & Seafood Co έφτιαξε ένα πλούσιο μενού γεμάτο γεύση. Ένα μυστηριώδες δώρο για κάθε τραπέζι, καλωσόρισμα με ένα ποτήρι κρασί και α λα καρτ μενού που θα σας συνεπάρει σε ένα ταξίδι γεύσεων και ξεχωριστής ατμόσφαιρας! 
(96 677288) Ποσειδώνος 52, Πάφος.

Honey Restaurant
Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, πλημμυρισμένο από παράδοση και ιστορία επέλεξε το σετ μενού της βραδιάς και απόλαυσε πιάτα γεμάτα αγάπη. Πρόκειται για ένα πανέμορφο χώρος στο αναπαλαιωμένο Χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο.
(26933330) Χάνι του Ιμπραήμ (πλησίον Δημοτικής Αγοράς Πάφου), Πάφος. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close