Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα υπέροχο bistro στο χωριό για pasta, burgers και brunch

Στο μενού του ξεχωρίζουν και τα υπέροχα γλυκά του, ταsignature κοκτέιλ και o εκλεκτόςτου καφες!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2022

Σαν βρεθείς στο χωριό Αυγόρου, προτείνουμε να πας στο Bistro 5, έναν ιδιαίτερο και προσεγμένο χώρο που συνδυάζει στο εσωτερικό του το ξύλο, με τα μοντέρνα έπιπλα και τα ψηλά σκαμπό, ενώ το μπαρ του δίνει στο όλο concept έναν αρχοντικό χαρακτήρα.

Πέρα από τον ζεστό και φιλόξενο του χώρο, με το τζάκι να αποτελεί σήμα κατατεθέν για τις κρύες μέρες του χειμώνα, εδώ θα βρεις κι ένα πληθωρικό μενού με ποικίλες προτάσεις και ευφάνταστους συνδυασμούς που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα bistro της πόλης.

Καθημερινά (εκτός Τρίτης) σερβίρουν πλούσιο brunch αλλά και κυπριακό μπούκωμα με χαλλούμι και λουκάνικο, καθώς επίσης και english και american breakfast, πεντανόστιμα pancakes και φυσικά  ποικιλία από καφέδες, ολόφρεσκους χυμούς κ.ά.

Στον κατάλογό του θα βρεις και κυρίως πιάτα, όπως pasta,  burgers, chicken wraps, club sandwiches, kebab, steaks, παϊδάκια, επιλογές σε θαλασσινά, και φυσικά φαγητό για τους μικρούς της παρέας.

Τν γευστική αυτή εµπειρία ολοκληρώνει ιδανικά ένα signature κοκτέιλ από την πλούσια λίστα του, καθώς και επιλογές σε αλκοολούχα, όπως ουίσκι, μπίρες, τεκίλα και άλλα .

Στα συν βάλε και τα γλυκάκια του, με επιλογές όπως chocolate lava cake, τραγανές βάφλες, σοκολατένια pancakes και τη γλυκιά τους πίτσα με πραλίνα και σος της δικής σου επιλογής!

(23 923410) Θωμά Αντώνη Παλούρτη, Αυγόρου, ελεύθερη επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 10:00-22:00 (Τρ κλειστό). 
Facebook: Bistro 5

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close