Eating News , Εστιατόρια

4 μαγαζιά με ζωντανή μουσική, φαγητό, κέφι και χορό

Ετοιμάσου για τα καλύτερα γλέντια!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022

Η στιγμή που θα πάψουμε επιτέλους να είμαστε «υποχρεωτικά καθήμενοι» στη νυχτερινή διασκέδαση, έφτασε! Και δεν σου κρύβουμε ότι (κι εμείς όπως κι εσύ) αυτήν τη στιγμή την περιμέναμε πώς και πώς... Τα νέα μέτρα επιτρέπουν τον χορό κι εμείς αρχίσαμε ήδη να φτιάχνουμε πρόγραμμα για έξοδο σε μαγαζιά που υπόσχονται κέφι και διασκέδαση.

Ταυτόχρονα αυτά τα μαγαζιά συνδυάζουν και το φαγητό, σερβίροντας εκλεκτούς μεζέδες, την παρεΐστικη ατμόσφαιρα και φυσικά τα ποτά! 

Έφυγες και καλή διασκέδαση!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πιρόγα
Το κεφάτο μεζεδοπωλείο της πρωτεύουσας προσφέρει άψογο φαγοπότι και μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες. Σημείο κατατεθέν για τους πρωτευουσιάνους και όχι μόνο, η Πιρόγα επιστρέφει δριμύτερη για να σε διασκεδάσει τις Παρασκευές και τα Σάββατα σου με ζωντανή ελληνική μουσική. Από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου το δημοφιλές στέκι της πόλης σε περιμένει με εκλεκτούς μεζέδες, άψογο σέρβις, φαγητό και ανεβασμένη διάθεση. Στο τραγούδι ο Γιώργος Λακκοτρύπης και η Χριστίνα Σελλά μαζί με την μπάντα τους!
(70003121) Ευαγόρου 17, 1065, Λευκωσία.

 

Τα Βαρελάδικα
Γνήσια, αυθεντική ταβέρνα, για γλέντι μέχρι το πρωί. Τα Βαρελάδικα επέστρεψαν από τις 12 Φεβρουαρίου και περιμένουν και εσένα για να χορέψεις (ξανά) κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας σου μεζέ και ζωντανή μουσική. Στο τραγούδι οι: Σοφία Πρώιμου, Βαγγέλης Πρώιμος, Εύη Χαραλάμπους και Giulio Filippo D'Errico σε ένα ανεβαστικό πρόγραμμα με λαϊκά, έντεχνα μέχρι και νησιώτικα τραγούδια.
(97 810303) Μακεδονίτισσης 89, Στρόβολος, Λευκωσία.

 

Αντίπεινα Live
Μια αυθεντική και γνήσια πρόταση για ξεφάντωμα στην πρωτεύουσα. Το μαγαζί της Έγκωμης, Αντίπεινα Live, επέστρεψε από τις 12 Φεβρουαρίου και σε περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχοντας θεματικές live βραδιές. Με πλούσιο φαγοπότι με κυπριακό μεζέ, καλή παρέα και με ένα άκρως ξεσηκωτικό σχήμα από τους Φίλιππο Κτενά, Ευδοκία Καδή και Νικόλα Πισία, σου υπόσχονται άκρως διασκεδαστικές βραδιές! 
(99 157577) Νέας Έγκωμης 26, Έγκωμη, Λευκωσία.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Μούσες Live
Στην πόλη του Ζήνωνα στήνεται τρικούβερτο γλέντι σε έναν χώρο όπου πραγματικά ξέρουν τι θα πει διασκέδαση. Οι Mouses Live στη Λάρνακα σε περιμένουν για ανεβασμένες καταστάσεις, με μεζέδες, διάφορα σχάρας, platters και ποτό και με το 8μελές σχήμα τους για βράδια αξημέρωτα. Στο τραγούδι οι: Κυριάκος Χαρίτου, Ειρήνη Χαρούς, Κώστας Φλουρέντζου, Σκεύη Ανδρέου και Άθως Αβραάμ μαζί με την τετραμελή μπάντα τους!(99 771235) Βεργίου 1, Πρώην Ceasars Palace, 7081, Δεκέλεια, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close