10-16 March 2022
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Wrath of Man

Ο Jason Statham ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Guy Ritchie σε μία ταινία δράσης που κόβει την ανάσα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022

Μετά τα "Lock Stock and Two Smoking Barrels", "Snatch" και "Revolver", ο Guy Ritchie ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο ακριβοπληρωμένους action stars του Χόλιγουντ, τον Jason Statham, σε μία σκληρή περιπέτεια με μπόλικη βία και ακατάλληλο λεξιλόγιο, βασισμένη στην γαλλική ταινία "Le Convoyeur" (Cash Truck) του Nicolas Boukhrief.

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός υποδύεται τον "Η" έναν ιδιαίτερα μυστυριώδη άντρα που εργάζεται ως security χρηματαποστολών, σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά τεράστιων ποσών στο Λος Άντζελες, εβδομαδιαίως. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι μία πολύ “βρώμικη” δουλειά συμβαίνει στο εσωτερικό της επιχείρησης αυτής. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτό σχετίζεται και με το θάνατο του γιου του.

Μια απόπειρα ληστείας θα φέρει στο φως τις τρομερές ικανότητές του και όλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Οι πάντες θα αναρωτηθούν για το ποιος είναι στην πραγματικότητα και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Δυστυχώς για εκείνους θα χρειαστεί να το μάθουν με όχι και τόσο καλό τρόπο, αφού ο δρόμος προς την εκδίκησή του μόλις ξεκίνησε και θα είναι αιματηρός και γεμάτος πιστολίδια.

Πέρα από τον Statham, στην ταινία  "Wrath of Man" πρωταγωνιστούν ακόμη οι Scott Eastwood, Holt McCallany, Josh Hartnett και ο rapper Post Malone. 

 

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close