Things to Do , Προσεχώς

Μόλις ανακοινώθηκε το δεύτερο Street Food Festival στη Λεμεσό!

Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9-11 Σεπτεμβρίου στον Ποταμό Γερμασόγειας!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2022

Το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον Ποταμό Γερμασόγειας, έχοντας ως σύνθημα το "Let’s strEAT again".

Φέτος μάλιστα το φεστιβάλ θα μας υποδεχθεί ανανεωμένο, μεγαλύτερο και με περισσότερες γευστικές επιλογές, με σκοπό να ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους! Ένα φεστιβάλ που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Eξάλλου, πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο οι φαν του φαγητού, του ποτού και της διασκέδασης το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή... και μετά την περσινή επιτυχία έγινε πλέον θεσμός!

Φέτος, το τριήμερο 9-11 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του 2ου Street Food Festival Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν φαγητά από όλο τον κόσμο που μπορούν να ανταπροκριθούν σε όλα τα γευστικά γούστα, όπως γνωστές street food επιλογές, burgers, hot dogs, pizza αλλά και γεύσεις από διεθνή κουζίνα, ασιάτικη, μεξικάνικη, ινδική, αράβικη, βραζιλιάνικη, καθώς επίσης και γλυκά και παγωτά και άλλα πολλά, όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Η επιλογή για τους επαγγελματίες του είδους γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια από τη διοργάνωση.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες μπορούν να συνοδεύσουν το φαγητό τους με μπύρες ΚΕΟ, διάφορα ποτά όπως κοκτέιλ αλλά και shisha.

Η εμπειρία του τριημέρου γίνεται ακόμη πιο δυνατή αφού στη σκηνή θα φιλοξενούνται από νωρίς το απόγευμα μέχρι και το κλείσιμο του φεστιβάλ, διάφορα συγκροτήματα, ντόπια και ξένα, τραγουδιστές και DJ's.

Ο αγαπημένος σε όλους μας φιναλίστ του Master Chef Σταυρής Γεωργίου θα είναι και φέτος μαζί μας για να μας προσφέρει για ακόμη μια φορά την απολαυστική εμπειρία του live cooking.

Η διασκέδαση δεν θα αφορά όμως μόνο τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς, αφού στον χώρο εκτός από τις ζαχαρολιχουδιές θα υπάρχει δωρεάν παιχνιδότοπος όπως και ψυχαγωγία με magic show κ.λπ. όλο το τριήμερο.

Βάλτε το από τώρα στο ημερολόγιό σας και ελάτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας να γνωρίσετε καινούριες γεύσεις και να περάσετε ένα φανταστικό ΠαρασκευοΣαββατοΚυρίακο!

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Γερμασόγειας
Διοργανωτής: Axes Business Partners Ltd

9-10-11 Σεπτέμβρη 2022
Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός

Ώρες λειτουργίας: 
Παρασκευή 17:00 - 00:00
Σάββατο - Κυριακή: 12:00 - 00:00

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών:
Tηλ.: 99521139
E-mal: streetfoodfestcyprus@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close