22-26 February 2014
Things to Do , Εκδηλώσεις

Γκουρμέ gala dinner και μαθήματα μαγειρικής

ΑπόΚυπροϊταλικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιώνυπό την αιγίδαΙταλικής Πρεσβείας και ΚΕΒΕ

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κυπροϊταλικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για προώθηση του ιδίου του συνδέσμου και της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας, ένα gala dinner υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας και του ΚΕΒΕ.

Gala Dinner

Φέτος, το Gala θα πραγματοποιηθεί στις 26/2 στο ξενοδοχείο Hilton, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό Κύπρου. Την βραδιά θα διανθήσει με τις μελωδίες της η ιταλίδα diva τραγουδίστρια Elena Bonelli, ενώ Executive chef θα είναι και πάλι ο βραβευμένος και Ολυμπιακός ιταλός chef Angelo Di Lena, ο οποίος θα καταφθάσει από την Ιταλία για να επιμεληθεί το μενού και να συμβάλει δραστικά στην κουζίνα. Το μενού θα συμπεριλαμβάνει: 1) ριζότο με λιαστές ντομάτες, πορτοκάλι και ρικότα, 2) λαζάνια με γέμιση μανιτάρια πορτσίνι λαυράκι και σάλτσα από παρμεζάνα, 3) γεμιστή τσιπούρα πάνω σε στρώση από πιπεριές α λα Σιτσιλιάνα, 4) σορμπέ λεμόνι με κράμπλ καρύδας, 5) μοσχαρίσιο φιλέτο με σπέκ, κολοκυθάκια σε γλυκόξινη σάλτσα κόκκινου κρασιού και  6) μους  ρικότας με πινόλια, λευκή σοκολάτα και γλάσο μαύρης σοκολάτας. Όλα τα φαγητά θα συνοδεύονται με τα ανάλογα κρασιά τους. Χορηγοί της βραδιάς είναι οι φούρνοι Ζορπάς, η Blue Island, η κάβα Οίνων Πνεύματα, η Enoteca Italiana Di Maria Teresa Murgia, η Πετρολίνα, η Kypropharm, τα Carrefour, η Cafepro με τον καφέ illy, η ΚΕΟ.

 

Μαθήματα μαγειρικής

Στα πλαίσια μιας επιμέρους δραστηριότητας του Κυπροϊταλικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών, ο κ Di Lena θα παραδώσει, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου από 10.00 - 16.00, μαθήματα μαγειρικής. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα στο Intercollege που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ο κ Di Lena Θα αποκαλύψει στους συμμετέχοντες αρκετά από τα μυστικά του, όπως χορτοφαγικές και κρεατοφαγικές δημιουργίες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά και θα τους μοιράσει όλες τις συνταγές των φαγητών των μαθημάτων και επιπλέον τις συνταγές των γκουρμέ πιάτων από το μενού του Gala! Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε δύο κατηγορίες.  Η πρώτη μέρα θα αφορά χορτοφαγικά πιάτα και η δεύτερη κρεατοφαγικά. Τα υλικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των μαθημάτων. Χορηγοί το Intercollege-Πανεπηστήμιο Λευκωσίας το οποίο παραχώρησε τους χώρους του Culinary Arts που στεγάζονται στις κάτω αίθουσες του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Μακεδονίτισσα, επίσης οι υπεραγορές Carrefour και οι λαχαναγορές Πρίνος που θα προμηθεύσουν τα υλικά.

Ώρα: 10.00 - 16.00. Τα μαθήματα μαγειρικής θα συμπεριλαμβάνουν 4-5 φαγητά. Κόστος €80 τη μέρα και €150 για τις δύο μέρες. Περιορισμένος αριθμός θέσεων, μέχρι 25 θέσεις μόνο ανά μέρα. Για συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε στα 22889720, 99559692.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close