Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15+1 νόστιμα μαγαζιά για φρέσκο ψάρι την 25η Μαρτίου

Το Check In Cyprus δίνειραντεβού σε 16 σημεία για νόστιμα θαλασσινά!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος (αν και μας έχει δείξει τα δόντια του με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο νησί μας) κρύβει ακόμα ένα πολύ όμορφο τριήμερο!

Φέτος η 25η Μαρτίου πέφτει Παρασκευή και επειδή εκείνη την ημέρα το ψάρι έχει την τιμητική του, το Check In Cyprus σου παρουσιάζει 16 νόστιμα σημεία σε όλη την Κύπρο για εκλεκτό ψάρι, τηγανητό καλαμαράκι, σουπιές και χταποδάκι, πλούσιο ψαρομεζέ με ουζάκι και καλή παρέα!

Καλή σου όρεξη!
 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Το Λατσί
Από τα ψαγμένα μαγαζάκια της πρωτεύουσας που θα σε περιποιηθεί κατάλληλα με φρέσκο ψάρι και καταπληκτικά θαλασσινά. Την 25η Μαρτίου το Λατσί σε περιμένει στον πανέμορφο του χώρο με πλούσιο ψαρομεζέ που τιμάται στα €23. Στο τραπέζι θα φθάσει το μοναδικό του χταποδάκι κρασάτο, λαχταριστά μύδια, ξιφίας, σουπιά, γαρίδες, κροκέτες, μπαρμπούνι, τσιπούρα και πολλά άλλα. Φημισμένα και τα μαλάκια και οι υπέροχες γεύσεις που μυρίζουν θάλασσα τα οποία μπορείς να επιλέξεις από το μενού του. Στο τέλος το προσωπικό του θα σε γλυκάνει με χαλβά. 
(22780937) Αγίου Παύλου 1, Άγιος Ανδρέας.

Παραγάδι
Τα πάντα εδώ ψήνονται με μαεστρία σε ένα από τα πολυφημισμένα στέκια της Λευκωσίας. Στο Παραγάδι θα φας εξαιρετικό ψαρομεζέ που τιμάται στα €25 σε ένα πανέμορφο χώρο με μυρωδιές ωκεανού. Εκλεκτό καλαμαράκι θα προσγειωθεί στο τραπέζι σου. Ανάμεσα σε άλλα νόστιμος ξιφίας, τηγανητό ψάρι και ψάρι στη σχάρα, ψαροκροκέτες, ολόφρεσκος μπακαλιάρος και πολλά άλλα θαλασσινά. Για το τέλος μην το κουνίσεις απ΄το τραπέζι αν δεν δοκιμάσεις τα λαχταριστά γλυκά του κουταλιού του και το σάμαλι του.
(22491310) Νιόβης 3, Ακρόπολη, Λευκωσία. 

Πυξίδα
Από τις καλύτερες επιλογές και η Πυξίδα για φρέσκο ψαράκι. Σημείωσε ότι την 25η Μαρτίου θα βρεις ποικιλία από φρέσκο ψαράκι της ημέρας. Εσύ επίλεξε το πιάτο σου και άσε τους ειδικούς να σε περιποιηθούν σερβίροντάς σου φρέσκα θαλασσινά της ημέρας. Ανάμεσα σε άλλα, νόστιμη συναγρίδα, μπαρμπούνι, βλάχους και πολλά άλλα είδη θαλασσινών. Για επιδόριο η Πυξίδα θα σε κεράσει πεντανόστιμο μπακλαβά και χαλβά!
(22445636) Μενάνδρου 5.

Ψαρολίμανο Φίλιππος
Νόστιμο ψάρι της ημέρας θα σου ψήσουν με μεγάλη μαεστρία και στο ταβερνάκι της Τσερίου. Το Ψαρολίμανο Φίλιππος σε υποδέχεται και την 25η Μαρτίου στον υπέροχό του χώρο με μυρωδιές της θάλασσας. Ο ψαρομεζές του τιμάται στα μόλις €20 και περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Από φρέσκο καλαμαράκι, χταπόδι, ψάρια της ημέρας, μαρίδα, τσιπούρα, γαρίδες κ.ά. Μπορείς επίσης να παραγγείλεις και το δικό σου πιάτο με το αγαπημένο σου θαλασσινό από το υφιστάμενο μενού του. Γλυκά του κουταλιού και χαλβάς της κατσαρόλας για το ωραιότερο κλείσιμο της ημέρας!
(22314020) Λεωφ. Τσερίου 7, Στρόβολος.


ΛΑΡΝΑΚΑ
Captain’s Table

Στο διασημότερο και δημοφιλέστερο ψαροχώρι της Κύπρου, το Ζύγι, με θέα το απέραντο γαλάζιο, θα συναντήσεις το Captain’s Table. Ένας χώρος-παράδοση από καλούδια της θάλασσας αφού σερβίρει πάντοτε την πιο φρέσκια ψαριά της ημέρας. Ο ψαρομεζές του τιμάται στα €25 και θα ευχαριστηθείς τραγανό καλαμάρι, χταπόδι, σουπιά, τσιπούρα, μύδια, γαρίδες και πολλά άλλα. Καθώς αγανεντεύεις την υπέρχοη θέα της περιοχής θα γευτείς το ξεχωριστό του επιδόρπιο (τρούφες) και τα υπέροχα γλυκά του κουταλιού του.
(24333737) Γρηγόρη Αυξεντίου, μαρίνα Ζυγίου.

Santa Elena
Αγαπημένη ψαροταβέρνα στην περιοχή του Ζυγίου με αυθεντικές συνταγές, φρέσκο ψάρι, καλομαγειρεμένα θαλασσινά και μαλάκια. Ωραίο περιβάλλον και άψογο φαγητό. Επίλεξε τον πλούσιο μεζέ του που τιμάται στα €25, και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από σουπιές, χταπόδι, καλαμάρι, τσιπούρα, μύδια, μαρίδες κ.ά. Θα σερβίρονται και πιάτα από το υφιστάμενο του μενού του, όπως εύγευστο ψάρι καθώς και για το τέλος ποικιλία από γλυκά του κουταλιού.
(24332203) Αποστόλου Βαρνάβα 8 (πεζόδρομος απέναντι από την εκκλησία), Ζύγι, επ. Λάρνακας.
 

Το Ψαρολίμανο
Θα το βρεις στο λιμανάκι της Λάρνακας και θα σε περιποιηθεί κατάλληλα όπως το αρμόζει η ημέρα άλλωστε με μια μεγάλη ποικιλί από ψαρικά. Ο μεζές του τιμάται στα €24 και στο τραπέζι θα σου έρθουν χταποδάκι σχάρας, σουβλάκια ψαριού στη σχάρα, τσιπούρες, μαρίδα, τηγανητό καλαμαράκι, μπαρμπούνι, αχνιστά μύδια και σουπιές στιφάδο κατσαρόλας κ.ά. Σημείωσε ότι την ημέρα της 25ης Μαρτίου το Ψαρολίμανο θα σερβίρει και κρεατικά, καθώς επίσης και ψάρι από το υφιστάμενο μενού του. Για το τέλος, σερβίρεται το πολύ ξεχωριστό επιδόρπιο του, το νηστήσιμο γαλακτομπούρεκο που φτιάχνεται από φύλλο μπακλαβά και μοιάζει με σιάμισι!
(24655408) Πιαλέ Πασά 118, Λάρνακα.

Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου
Μια ταβέρνα με φόντο το εντυπωσιακό γαλάζιο της θάλασσας. Ο Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου φημίζεται για τις γεύσεις και την ποιότητα του. Η ψαροταβέρνα θα είναι ανοικτή και την 25 Μαρτίου με φουλ μεζέ (€25.95) αποτελούμενο από μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και θαλασσινά, όπως μαρίδα, καλαμάρι, ψάρι φιλέτο, καβουροκεφτέδες, τσιπούρα, χταποδάκι, σουπιές, τηγανητό σούσι με καβουροπόδαρο κ.ά.
(25633634) Μοναγρούλι, Λάρνακα.

ΛΕΜΕΣΟΣ
Πυξίδα Λεμεσού
Το αδερφάκι της Πυξίδας Λευκωσίας θα το εντοπίσεις στη Μαρίνα Λεμεσού. Η Πυξίδα Λεμεσού με τον εκλεπτυσμένο της χώρο και τα γκουρμέ της πιάτα είναι πανέτοιμη να σε εξυπηρετήσει και την 25η Μαρτίου. Φρέσκο ψάρι, νόστιμος μεζές (€27) και νόστιμες προτάσεις όπως ψαροκεφτέδες, καβουράκια, φιλετό πανέ, μπακαλιάρος, τσιπούρα, σουπιές κ.ά. Μπορείς επίσης να επιλέξεις και πιάτα από τον δελεαστικό του κατάλογο, ενώ για το τέλος σερβίρεται ένας θεσπέσιος νηστήσιμος μπακλαβάς με παγωτό.
(25051200) Μαρίνα Λεμεσού.

Kalymnos Fish Restaurant
Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της  περιοχής στην Ακτή του Κυβερνήτη, θα συναντήσεις ένα ξακουστό εστιατόριο. Στο Kalymnos Fish Restaurant  θα απολαύσεις τον ψαρομεζέ του που τιμάται στα €22 και περιλαμβάνει μια ποικιλία από τα καλούδια της θάλασσας. Τσιπούρα, χταποδάκι, καλαμάρι, καβουράκια, μαρίδα, γαρίδες, στρίλια και πολλά άλλα, καθώς και πιάτα με φρέσκο ψάρι από το μενού του. Για το τέλος οι τραγανοί του λουκουμάδες σε περιμένουν για πολλές μπουκιές και απόλαυση.
(25632878) Ποσειδώνος 2, Ακτή Κυβερνήτη. 

OASIS Fish Restaurant
Μυρωδιές της θάλασσας και φρέσκο ψάρι θα φας στο OASIS Fish Restaurant, που το συναντάμε στην διάσημη παραλία του Lady’s Mile. Εδώ την 25η Μαρτίου θα σερβίρονται οι φρεσκότατοι μεζέδες του (€26) από ψάρια της ημέρας, ανάμεσα σε άλλα γαρίδες, καβουροκεφτέδες, αθερίνα, καλαμάρι, τσιπούρα, σουπιές, μαρίδες, μύδια καθώς και επιλογές σε πιάτα από το μενού τους. Για να γλυκάνεις τον ουρανίσκο, επιβάλλεται οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τον λαχταριστό, σπιτικό, ημίγλυκο χαλβά τους!
(99888871) Lady’s Mile

ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Αιγιαλός

Αγαπημένο εστιατόριο σε ένα ειδυλλιακό σημείο στον Πρωταρά με θέα την θάλασσα. Ο Αιγιαλός θα σε περιποιηθεί όπως πρέπει και σερβίροντάς σου πλούσιο ψαρομεζέ που τιμάται στα  €24.50, με επιλογές από γαρίδες πανέ, γαρίδες με σος πορτοκάλι, καλαμαράκι τηγανητό, χταποδάκι, ψαρομουσακά, χταποδάκι σχάρας, ψάρι σχάρας, μύδια με κρέμα κ.ά. Στο τέλος μην το κουνήσεις από το τραπεζάκι αν δεν γευτείς τον ξεχωριστό του χαλβά!
(99 988600) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς. 

Καλαμιές
Ξακουστό εστιατόριο που έχει τη θέα το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Οι Καλαμιές θα σε υποδεχτούν με το εκλεκτό τους ψαρομεζέ που τιμάται στα €28. Γαρίδες, μπαρμπούνι, αθερίνα, τσιπούρα, σουπιές, ρύζι με θαλασσινά, χταποδάκι, καλαμάρι και πολλά άλλα θαλασσινά θα παρελάσουν από το τραπέζι σου. Μεγάλη και η ποικιλία του και σε μερίδες, με πιάτα όπως μακαρονάδες και κρεατικά, σε περιμένουν στο αγαπημένο εστιατόριο του Πρωταρά. Για επιδόρπιο θα σερβίρονται γλυκά του κουταλιού.

Καράς
Πασίγνωστο στέκι στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι. Ο Καράς ξέρει από καλό ψάρι. Ο φουλ μεζές του τιμάται στα €23.90 και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία: χταποδάκι στη σχάρα, σουπιές, μύδια, γόπα, καβουροκεφτέδες, τσιπούρα, γαρίδες κ.ά. Πέρα από το φουλ μεζέ, υπάρχει και ο μικρός του ψαρομεζές που τιμάται στα €17.90, ενώ μπορείς επίσης να επιλέξεις και μερίδες με ψάρι φρέσκο, καθώς και κρεατικά, όπως σουβλάκι κοτόπουλο, μουσακά ακόμη και κλέφτικο. Στο τέλος θα γλυκαθείς με τα γλυκά του κουταλιού του.
(23820565) Κάππαρη 55, Παραλίμνι.

ΠΑΦΟΣ
Theo’s restaurant 

Θα το συναντήσεις στο γραφικό λιμάνι της πόλης. Στο Theo's Restaurant θα απολαύσεις νόστιμα πιάτα και ολόφρεσκο ψάρι σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο. Στις 25 Μαρτίου θα σερβίρει ολόφρεσκο ψάρι της ημέρας καθώς και θαλασσινά (μερίδες) όπως καλαμάρι, χταπόδι, τσιπούρα, ψαροκροκέτες, γαρίδες, αλλά και πιάτα με κρεατικά, όπως κοτόπουλο σουβλάκι, στήθος κοτοπουλο, μπιζόλα, φιλετάκια κ.ά. από το πλούσιο μενού του. 
(26 932829) Λιμανάκι Κάτω Πάφου.

Ατλαντίδα
Η Ατλαντίδα έχει θέα τα κρυστάλλινα νερά της Πάφου. Βρίσκεται στην τουριστική πλαζ Γεροσκήπου και σερβίρει εξαιρετικό και καλομαγειρεμένο ψάρι. Ο μεζές του στοιχίζει €22 και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καλαμάρι, γαρίδες, μύδια, σουπιές, καβουροκεφτέδες, τσιπούρα και λαβράκι. Τα γλυκά του κουταλιού του θα γλυκάνουν το στομαχάκι σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.
(26964525) Τουριστική πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close