Eating News , Εστιατόρια

Το "νηστεμένο" πιάτο που ετοίμασε δημοφιλές brunchάδικο στο χωριό

Τιμούμε τη νηστεία με ένα ξεχωριστό πιάτο!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2022

Λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο χωριό Πολιτικό, θα συναντήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο που κάθε σαββατοκύριακο σου σερβίρει ένα μοναδικό κυπριακό πρωινό.

Ο λόγος για τα Παραδοσιακά Αλλαντικά Φιλήμων Γεύσεις στο Πολιτικό που αν ακόμη δεν τα έχεις δοκιμάσει, τότε επιβάλλεται να το κάνεις. 

Πρόκειται για μια επιτυχημένη, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από τον παππού της οικογένειας, ενώ σήμερα ανέλαβε πλέον η τρίτη γενιά και συγκεκριμένα ο εγγονός Μνάσωνας Φιλήμωνος.

Ο Μνάσωνας, θέλοντας να παρουσιάσει τα παραδοσιακά προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης στη νέα γενιά, ανέλαβε άλλη μια, πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία: Μεταμόρφωσε το παλιό κτίριο, ηλικίας σχεδόν ενός αιώνα (που αποτελούσε αρχικά το σημείο πώλησης των αλλαντικών τους), σε ένα μοντέρνο μαγαζί με παραδοσιακές πινελιές. Εκεί λοιπόν τα Σαββατοκύριακα προσφέρει στις παρέες (όλων των ηλικιών) που τον επισκέπτονται τα αλλαντικά Φιλήμων Γεύσεις μέσα από ένα πλούσιο και πολύ νόστιμο κυπριακό πρόγευμα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα πιάτα του μπορεί να έχουν γεύση παράδοσης αλλά έχουν και μοντέρνο twist, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε φιλοσοφία!

Μάλιστα το Σάββατο 19 Μαρτίου, το αγαπημένο στέκι θα παρουσιάσει ένα νέο πιάτο στο μενού του. Μιας και διανύουμε περίοδο νηστειών και πολλοί είναι αυτοί που τιμούν την Σαρακοστή, τα Παραδοσιακά Αλλαντικά Φιλήμων Γεύσεις έτοιμασαν το νέο vegan πιάτο.

Το νέο πιάτο περιλαμβάνει δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης με προζύμι, αβοκάντο, γουακαμόλε μαζί με καραμελωμένα λαχανικά στον φούρνο και χούμους!

Ώρα Έναρξης: 09:00

Για κρατήσεις στο 99 036321.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close