Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κλέφτικο, σούβλες και πλούσιοι μεζέδες για το Πάσχα, σε μία ξακουστή ταβέρνα

Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στον Καμασιά

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2022

Αν δεν έχεις οργανώσει κάτι για την Κυριακή του Πάσχα και δεν θα ήθελες να περάσεις αυτήν τη μέρα στο σπίτι, τότε σήκωσε το τηλέφωνο και κλείσε τραπέζι σε μία από τις πιο ξακουστές ταβέρνες της ελ. επ. Αμμοχώστου. 

Ο λόγος για την ταβέρνα Καμασιάς, η οποία για πάνω από 50 χρόνια, σερβίρει αυθεντικό κυπριακό φαγητό, αποτελούμενο από μία πλούσια ποικιλία καλομαγειρεμένων πιάτων και μεζέδων. Μία ταβέρνα που θα λατρέψεις τόσο για τη φιλική ατμόσφαιρα, όσο και για τα νόστιμα πιάτα της.

Εδώ όλα είναι φτιαγμένα με εποχικά υλικά, αγνές πρώτες ύλες που προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς, ντόπια κρέατα, και ακολουθώντας πάντα κυπριακές, παραδοσιακές συνταγές. 

Όσο για το τραπέζι του Πάσχα, την τιμητική τους στον Καμασιά θα έχει, φυσικά, το κρέας, και μάλιστα στη σούβλα. Αρνάκι, κοτόπουλο, χοιρινό, και ό,τι άλλο παραδοσιακό βάλει ο νους σου θα βρίσκεται στη διάθεσή σου. Και, μάλιστα, χωρίς να κουραστείς καθόλου!

Πέρα από τις σούβλες, στο μενού του Καμασιά θα βρεις καλοφτιαγμένους μεζέδες και πιάτα a la carte, ωστόσο πρωταγωνιστής θα είναι το κλέφτικο, που το φτιάχνουν με μεράκι σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο και το σερβίρουν με πατάτες λουκούμι! 
 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επίσκεψή σου στον Καμασιά θα σου χαρίσει μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων, αφού το μαγαζί ετοιμάζει πιάτα που έχουν ως πρωταγωνιστές τα αγνά, εποχικά χόρτα και κρέατα που παράγει ο τόπος μας. Γι' αυτό, να θυμάσαι να πηγαίνεις πάντα πεινασμένος και εγγυημένα θα φεύγεις ενθουσιασμένος και χορτάτος!

Η ταβέρνα διαθέτει έναν πανέμορφο εσωτερικό χώρο-σάλα, αλλά και μια κουκλίστικη αυλή, που σε φιλοξενεί όταν ο καιρός το επιτρέπει. 

Εορταστικό τριήμερο τις μέρες του Πάσχα   
Στην ταβέρνα “Καμασιάς” στο Παραλίμνι, λοιπόν, θα σου ετοιμάσουν ένα υπέροχο εορταστικό τραπέζι, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με τα 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας τους, το οποίο μάλιστα θα απολαύσεις παρέα με καλή μουσική και φυσικά καλό κρασί από την πλούσια κάβα τους. 

Όσο για τη μουσική σημείωσε ότι αυτή θα παίζει ζωντανά το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα και τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης του Πάσχα.

Γι' αυτό, κάνε έγκαιρα την κράτησή σου, γιατί στην κυριολεξία θα γίνεται χαμός.

(23825144, Facebook: Taverna kamasias) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18.00-24.00, Κυριακή 12.30-24.00 και αργίες επίσης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close