Μουσική , Συναυλίες & Events

Αυτές είναι οι 20+1 μεγάλες συναυλίες του Σεπτέμβρη

Υπάρχει κάτι για όλους, στο κέντρο και στα παράλια

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2020

Μέσα στο καλοκαίρι, όπου και αν βρισκόμασταν, σίγουρα θα βρεθήκαμε σε ένα beach bar, σε ένα χωριό, σε μια πλατεία, σε ένα θέατρο, όπου απολαύσαμε (ακολουθώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής) καλή μουσική.

Και ενώ οι μέρες του καλοκαιριού και τυπικά συμπληρώθηκαν, ο Σεπτέμβρης δεν μας αφήνει παραπονεμένους και επαναφέρει στην Κύπρο τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και όχι μόνο.

Εξ ου κι εμείς συγκεντρώσαμε τις συναυλίες που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το Σεπτέμβρη. Ή όσες -τέλος πάντων- ανακοινώθηκαν ήδη!

Το σημαντικότερο είναι ότι όλες πραγματοποιούνται ακολουθώντας τους κανονισμούς που έθεσε το Υπουργείο Υγείας ενόψει της πανδημίας.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μελίνα Ασλανίδου
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική έρχονται για να μας χαρίσουν δύο ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές, εκ των οποίων η πρώτη στη Λευκωσία (τη βραδιά διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης & Τεχνικής Εκπαίδευση Λευκωσίας) και η δεύτερη στη Λάρνακα. 
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πώς να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. 
Η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και θεωρούνται «διαμάντια» και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα, γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης το κάθε της live. 
>> Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας. Ώρα Έναρξης 21:00. Είσοδος: €20 (από το Tickethour).
>> Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέταρο, Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: €30 (προπώληση στο https://shop.tickethour.com/).

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, συνεχίζοντας τις μουσικές του προτάσεις, παρουσιάζει στο Theama Venue για 1 μοναδική βραδιά, Under the Moon, τον αγαπημένο Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ξεκινάμε το φθινόπωρο με 1 βραδιά, γεμάτη μαγεία σε ένα τρίωρο μουσικό συναπάντημα και όλα αυτά κάτω από το φως του φεγγαριού. 
 Κατά τη φιλοξενία του κοινού ισχύουν τα ακόλουθα: • Μειωμένος αριθμός κρατήσεων • Ορισμένος αριθμός καθήμενων ανά κράτηση • Ορισμένες γεωγραφικές αποστάσεις ανάμεσα στις κρατήσεις. Σας υποδεχόμαστε με ασφάλεια, “Under the Moon” και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης.
>> Σ 5 Σεπτεμβρίου, Theama Venue, Λεμεσός. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99 04 4711. 

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια έρχεται Κύπρο για ένα μοναδικό live στην Κύπρο, στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον Πρωταρά. Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με την σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς θαυμαστές της θα βρεθεί για 2 βράδια στο Nava Seaside. Κάτω από τον Αυγουστιάτικο Ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει  όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις λίγες επιτυχίες που θα μας χαρίσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια.
>> Παρ 4 & Σ 5 Σεπτεμβρίου, Nava Seaside, Πρωταράς. 

Μέλιsses
Όλα μοιάζουν καλοκαίρι με το Νο1 ελληνικό Συγκρότημα Μέλιsses, το οποίο επιστρέφει και πάλι στο νησί μας για δύο μοναδικές συναυλίες στη Λευκωσία. Είναι τόσος πολλές οι επιτυχίες τους, που δεν ξέρουμε πραγματικά από πού να αρχίσουμε! "Το Κύμα",  "Όλα μοιάζουν Καλοκαίρι", "Μισή Καρδιά", "Η Μόνη Επιλογή", "Ένα", "Είμαι Αλλού", "Έλεγες", "Κρυφά",  Τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι το live πάρτι των Chris Mastoras (φωνητικά), Thanos Laitsas (κιθάρα), Jacob Sampsakis (drums), Kostas Mavrogennis (μπάσο) και Pantelis Kyramargios (πλήκτρα), που όλοι μαζί μας κάνουν τις Μέλιsses, θα είναι το πιο ανατρεπτικό live πάρτι του φθινοπώρου;
>> Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια-Κρατήσεις: €30 & €25, στο 7777 7040 και www.tickethour.com.cy. Πληροφορίες: 99144801.

 

Διονύσης Σαββόπουλος
Φέτος συμπληρώνονται 95 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι. Ο αγαπημένος του φίλος, ο αγαπημένος του μαθητής ο Διονύσης Σαββόπουλος, επέλεξε 27 διαμάντια όπως ο ίδιος τα αποκαλεί, 27 υπέροχα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη για να τα ερμηνεύσει με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» και τους συνεργάτες του μουσικούς σε τρείς μαγικές συναυλίες . Στο πλευρό του για τις ενορχηστρώσεις ο Γιώτης Κουρτσόγλου και ο Βάσος Αργυρίδης.
>> 5 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>> 7 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία
>> 8 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού. 
Οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21:00.  Πληρ. 7777 7040 & www.tickethour.com.cy. 

Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Ηρώ Σαΐα
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων παρουσίας της στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, και μετά από πολλές επιτυχημένες συναυλίες, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς προσκαλεί στην Κύπρο τρεις κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, συνεργάτες παλιούς και νέους, για μια συναυλία με εορταστικό χαρακτήρα.
Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας και Ηρώ Σαΐα σε μία μοναδική βραδιά στο Κηποθέατρο Λεμεσού, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βάσου Αργυρίδη. Διευθύνει ο Πάρης Ξάνθου.
>> 11 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. 

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη Λάρνακα, θα εμφανιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στη Λεμεσό, στη 12 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο.
>> 11 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα.
>> 12 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Ώρα έναρξης: 21.00. Εισιτήρια: €30 & €35. Εισιτήρια:  www.tickethour.com.cy.

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!
>> 11 & 12 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> 13 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Ώρα έναρξης: 21.00.
Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/. 

Νίκος Πορτοκάλογλου, «Μπλε», Στάθης Δρογώσης, Αγάπη Διαγγελάκη και Βύρωνας Τσουράπη
Η απόλυτα επιτυχημένη μουσική παράσταση με τα συνεχόμενα sold out στο “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο” στην Αθήνα παρουσιάζεται για μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας !
Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες. Γεμάτο με «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη νέα μουσική παράσταση.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους «Μπλε», τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, δημιούργησαν μία μοναδική παρέα που μας ταξίδεψε σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της μουσικής με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος. Παρουσιάζουν ένα εξωστρεφές κι εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα, με πολλή μουσικότητα υψηλής αισθητικής όπου (εκτός των άλλων) παίζονται και διασκευές σπουδαίων Ελλήνων & ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει δίνοντας έτσι ενέργεια σε ένα… «ζωντανό» JUKEBOX επί σκηνής. Θα υπάρχει επίσης κι ένα μικρό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φόρος τιμής στον σπουδαίο συνάδελφο και φίλο τους που χάθηκε τόσο πρόωρα.
 «Χωρούν» άραγε σε ένα playlist το «Knockin’ On Heaven’s Door», το «Dancing Queen», «Το κορίτσι του Μάη», η «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη», το «Let It Be», το «Πάνω απ’ τα σύννεφα», το «Should I Stay Or Should I Go», το «Πόσο σε θέλω», το «Δεν θέλω», το «Wish You Were Here», το «Μην το πεις πουθενά», η «Σκόνη», «Ο ταχυδρόμος» «Θάλασσά μου σκοτεινή»;  
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα  ΝΑΙ ! Αν πραγματικά αγαπάτε τη μουσική, μην χάσετε αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση!
>> Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 77777040.

Alcatrash
Ποιοι είναι οι Alcatrash; Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς). Κοινός παρονομαστής στην μουσική τους πορεία είναι ο τόπος καταγωγής τους, δηλαδή η Πάτρα. «Παίζαμε σε μία μπάντα με τον Κωνσταντίνο τον ντράμερ jazz και funky μουσική και είχαμε σκεφτεί τότε πόσο ωραία θα ήταν να παίζαμε πιο εμπορικά τραγούδια, πιο trash μουσική στα live, σε πάρτι που να περνάει ο κόσμος καλά και να περνάμε και εμείς. Πήραμε τηλέφωνο και τους υπόλοιπους που τους γνωρίζαμε, συμφώνησαν και από εκεί γεννήθηκε η μπάντα. Σε αυτή την λογική. Στα live πάρτι, με non stop μουσική αφού είχαμε την τεχνογνωσία για να περνάμε καλά εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέραμε βέβαια τότε ότι θα φτάναμε εδώ» έχει δηλώσει ο Ανδρέας στο PatrasEvents. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική τους συμμετοχή. Για δύο σεζόν, οι Alcatrash βρίσκονταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας τη δική τους πινελιά στην πρώτη εκδοχή του "The 2Night Show. «Αρχικά βασιστήκαμε μόνο στις διασκευές, σε ότι αφορά τα τραγούδια που παίζαμε. Αργότερα ήρθαν τα δικά μας. Η μουσική που παίζουμε βασίζεται στις διασκευές και γενικότερα βλέποντας τα πράγματα γύρω μας βλέπουμε ότι όλα έχουν γυρίσει στις περασμένες δεκαετίες. Η μόδα για παράδειγμα έχει vintage στυλ, αλλά και πολλά πράγματα κάνουν κύκλους γύρω από το παρελθόν. Αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν βγαίνουν πλέον και τόσο ωραία πράγματα, αλλά και ότι ο κόσμος του αρέσει να επιστρέφει στις κλασικές συνταγές που αγαπάει» προσθέτει ο Ανδρέας στην ίδια συνέντευξη.
>> Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας. Τη συναυλία ανοίγει ο Στέφανος Πελεκανής μαζί με την μπάντα του.
Ώρα έναρξης 21:00/ Ώρα προσέλευσης 19:30.
Εισιτήρια από €20. Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour και ACS COURIER, τηλ. 77 77 70 40.
Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων στο Λίβανο.

Μανώλης Μητσιάς
Ο Μανώλης Μητσιάς σε μία παράσταση γεμάτη επιτυχίες, στο Κούριο. Μία μουσική εκδρομή με χρυσά τραγούδια, με τις τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε από το 1969. Πιάνο/διεύθυνση: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΟΥΑΣΤΩΡ. Μπουζούκι: Ηρακλής Ζάκκας και 5μελής ορχήστρα. Επιμέλεια/ενορχηστρώσεις: Άδμητος Πιτσιλλίδης. Συμμετέχει η Λίζα Θεοφάνους. Διοργανωτής: Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής.
>> 16 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου. Ώρα Έναρξης: 20:45. Εισιτήρια: €10.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Η σημαντική Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει λατρεμένα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη σε 3 συναυλίες στην Κύπρο, με αφορμή το Έτος Μελίνας Μερκούρη (το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ελλάδα ανακήρυξε το 2020, Έτος Μελίνα Μερκούρη προς τιμήν της Ελληνίδας που ...φώτισε την τέχνη και την πολιτική με τον δικό της μοναδικό τρόπο)! Εξ ου και η εξαιρετική Πρωτοψάλτη έρχεται σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, τραγουδώντας μοναδικά κομμάτια που ερμήνευσε εκείνη σε ταινίες, θεατρικά κι όχι μόνο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ραντεβού που δεν θα χάσουμε με τίποτα, για το οποίο ανυπομονεί και η ίδια η σπουδαία ερμηνεύτρια. Όλα αυτά βέβαια... κορωνοϊού επιτρέποντος, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι και τα καλύτερα θα έρθουν!
>> Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, Πολιτιστική Σκηνή Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, Επισκοπειό, 20.30. Εισιτήρια: €15.
>> Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30.
>> Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: €25 & €30. Πληρ. https://shop.tickethour.com/

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος  είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του, αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου. Μην χάσετε τις μοναδικές αυτές συναυλίες. Ερωτευτείτε «μέχρι το τέλος του κόσμου», αγαπήστε την «ζωή αλλιώς», και ταξιδέψτε σε όλες αυτές τις «στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια!
>> 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2020, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 21.00.
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & Καταστήματα ACS COURIER σε όλη την Κύπρο.

Locomondo
Ελάτε να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε ξανά μαζί τους αγαπημένους μας Locomondo σε 4 μοναδικές συναυλίες που δεν έχουμε συνηθίσει, με δροσερή φθινοπωρινή διάθεση στον όμορφο χώρο του Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού αλλά και στο υπέροχο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας στη Λευκωσία! 
Οι Locomondo, το πολυαγαπημένο συγκρότημα σε Ελλάδα και Κύπρο, θα προσγειωθούν για ακόμα μια φορά με το μαγικό τους χαλί και τη τρελή τους διάθεση σε Λεμεσό και Λευκωσία για να τραγουδήσουν μαζί μας τις γνωστές τους επιτυχίες και να μας χαρίσουν ακόμα ένα όμορφο βράδυ ταξιδεύοντας μας σε reggae, λάτιν και ska ρυθμούς. Θέλω να’σαι εκεί ότι κι αν συμβεί...
>> Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού
>> Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας.
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00. Έναρξη συναυλίας: 21:00. Πληροφορίες: 96670494. Τιμή εισητηρίου: €20. Προπώληση εισητηρίων: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο https://shop.tickethour.com/ και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier / Τηλ. 7777 7040. Για τις συναυλίες στη Λεμεσό ειστήρια μπορείς να προμηθευτείς και από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού από τις 16:00- 19:00.

Παύλος Παυλίδης
Ο Παύλος Παυλίδης και ο Φώτης Σιώτας θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό.   Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου δίνοντας τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εδώ, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία. Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 
Συντελεστές: Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, λούπες & φωνητικά, Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος.
>> Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Τιμή εισιτηρίου €15. Πληρ. 99810011. 

Σωκράτης Μάλαμας
Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, μετά από πολλά χρόνια σ’ ένα ακουστικό live στη Λευκωσία στο Σκαλί Αγλατζιάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για ακόμα μία φορά θα παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι προκαλώντας δυνατά συναισθήματα και αγγίζοντας τις ψυχές όλων μέσα από τις μουσικές και τα τραγούδια του.
>> Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Πληροφορίες: 99810011.

Θέμης Αδαμαντίδης
Ο Θέμης Αδαμαντίδης έρχεται Κύπρο για να τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες και να διασκεδάσει το κοινό, όπως μόνο αυτός ξέρει… Η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Φιλίας και Πολιτισμού "Χρίστος Λαζαρής", την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.  Μαζί του θα βρίσκονται και οι συμπατριώτες μας Λούκας Γιώρκας και Έλενα Ανδρέου.
>> Τετ 23 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/


Μάριος Φραγκούλης
Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο. Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι μεταφέρει για άλλη μια φορά με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης. Ο Μάριος θα μας χαρίσει το μαγικές στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο. Μαζί με τους αξιόλογους νέους συνεργάτες του, τη Μυρτώ Βασιλείου και τον Βασίλη Κούρτη θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έρωτα και άστρα. Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στοCarnegie Hall καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει.
* Οι συναυλίες αυτές ήταν προγραμματισμένες για τον Αύγουστο και μεταφέρθηκαν. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. 
>> 25 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 21.00.
>> 26 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00
Για τυχόν διευκρινίσεις στα τηλέφωνα: 77777040 & 25372855. Εισιτήρια-Κρατήσεις  7777 7040 & www.tickethour.com.cy.

Γιώργος Νταλάρας
Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης έρχεται Κύπρο για ακόμα μία χρονιά για να μας ταξιδέψει με τις μουσικές και τα τραγούδια του, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 4ου Αγροτικού Φεστιβάλ. Μαζί με το συγκρότημά του θα ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού. 
>> Κ 27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.40.

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο μια παράσταση συνοδευόμενη από ένα τρίο εξαιρετικών μουσικών. Η είδηση της μη πραγματοποίησης των συναυλιών της αγαπημένης μας Ελευθερίας Αρβανιτάκη λόγω τραυματισμού της στα τέλη του Αυγούστου άφησε τους φίλους της στην Κύπρο με την σκέψη ότι “καλοκαίρι χωρίς Ελευθερία δε γίνεται”. Παρ' όλη τη δυσκολία στον επαναπρογραμματισμό και με τους λίγους σε λειτουργία συναυλιακούς χώρους είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία συναυλία της αγαπημένης μας φωνής που εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει, μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί. Σε αυτή την παράσταση η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντιέται μουσικά με τρεις κορυφαίους σολίστες επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου της, διασκευασμένου ειδικά για ένα αφηλεκτρισμένο, αλλά γεμάτο ενέργεια και μουσικότητα αποτέλεσμα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψει στις αρχές της καριέρας της θυμίζοντάς μας ρεμπέτικα αλλά ακόμα και ελαφρά τραγούδια που αγαπάει, θα περάσει στις έθνικ επιτυχίες που την καθιέρωσαν, θα παντρέψει μοναδικά την ανατολή με την δύση, αλλά και την παράδοση που τόσο αγαπά και επιλέγει να ερμηνεύει τόσα χρόνια. Συνομιλητές της επί σκηνής οι Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, μαντολίνο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο).
>> Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Η παράσταση θα έχει διάρκεια 110 λεπτά και δεν έχει διάλειμμα.

 



Πυξ Λαξ (33o Παγκύπριο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ)
Στο πλαίσιο του 33oυ Παγκύπριου Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, την πρώτη βραδιά (30 Σεπτεμβρίου), για πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι ΠΥΞ ΛΑΞ με ένα ταξίδι στις αξέχαστες επιτυχίες τους. Opening από το σχήμα Αντίθετα Πρόσημα. Το επόμενο βράδυ (1η Οκτωβρίου), ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ροκάρει μέχρι τελικής πτώσης, με opening από τους Λωποδύτες. Την αυλαία θα ρίξουν το τελευταίο βράδυ (2 Οκτωβρίου) οι Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Μάνο Ελευθερίου. Μαζί τους στη σκηνή η Ασπασία Στρατηγού, ενώ opening θα κάνουν οι KARMA PAL. Το φεστιβάλ θα γίνει στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.
>> 30 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Ώρα: 19.00. Εισιτήρια: €20 (και για τις 3 βραδιές) & €15 (για μια βραδιά). Πληρ: 22766459

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close