Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2022
Ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, το κεράσι, έχει το δικό του φεστιβάλ, που πραγματοποείται σε κάποια από τα πιο όμορφα χωριά της ορεινής Κύπρου μας όπου μάλιστα το βρίσκουμε σε αφθονία.
Ανάμεσα σε αυτά και το χωριό Τρεις Ελιές της επαρχίας Λεμεσού, το οποίο ανακοίνωσε μόλις τη φετινή εκδήλωσή του!
Τη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου, διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριών Ελιών και σε αυτήν θα περιλαμβάνονται υπαίθρια αγορά, βιωματικά εργαστήρια, μουσική βραδιά, επιλογές για φαγητό και ποτό και φυσικά άφθονα κεράσια!
Πιο κάτω η ανακοίνωση των διοργανωτών:
- Αν είστε γεωργός, οικοτέχνης, παραγωγός, καλλιτέχνης και θέλετε να εκθέσετε και να διαθέσετε τα προϊόντα και τις δημιουργίες σας στην υπαίθρια αγορά, που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριών Ελιών, στο πλαίσιο της Γιορτής του κεραζιού, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, στις Τρεις Ελιές, επικοινωνήστε στο 96 571504 για πληροφορίες συμμετοχής και δήλωση ενδιαφέροντος!
- Οι υπόλοιποι φίλοι σημειώστε την ημερομηνία (Σάββατο 11 Ιουνίου) για να έρθετε στις Τρεις Ελιές να γιορτάσουμε το κεράζι! Αν θέλετε να μείνετε όλο το τριήμερο, κλείστε τη διαμονή σας εγκαίρως! Υπάρχουν πολλές επιλογές στο χωριό και στη γύρω περιοχή. Αν δεν προλάβετε κατάλυμα, θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος κατασκήνωσης, ειδικά για τη γιορτή.
- Σύντομα θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει, εκτός από την υπαίθρια αγορά, βιωματικά εργαστήρια, μουσική βραδιά, επιλογές για φαγητό και ποτό.

Σχετικά
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα
Η Λάνια γιορτάζει την κυπριακή παράδοση σε ένα διήμερο γεμάτο μουσική, γεύσεις και πολιτισμό
Tο Κοινοτικό Πάρκο Λάνιας φιλοξενεί τη Γιορτή Κυπριακής Παράδοσης, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τοπικά προϊόντα, παραδοσιακές τέχνες και δράσεις για όλη την οικογένεια.
Το καλοκαίρι στον Δήμο Κουρίου γεμίζει μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και μεγάλες στιγμές!
Oλόκληρο το πρόγραμμα του καλοκαιριού
Αυτήν την Τετάρτη δίνουμε ραντεβού στο πιο απρόσμενο after-work spot της πόλης
Smashed burgers, παγωμένα ποτά για να δροσιστείς, DJ set για να μείνεις... και γκολφ!