Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2022
Το Le Bordeaux παρουσιάζει με ενθουσιασμό το ανανεωμένο του μενού, το οποίο περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στην εποχή. Στο εστιατόριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κλασικά γαλλικά πιάτα, όπως βοδινό ταρτάρ και φουά γκρα, καθώς και μια σειρά από νέα signature πιάτα που έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ δημιουργικότητας και γεύσης.

Ο επικεφαλής σεφ Σταύρος Σωτηρίου δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τις οποίες φροντίζει να εξασφαλίζει από φημισμένους προμηθευτές, αλλά και στη χρήση αυτών για την προετοιμασία φρέσκων πιάτων καθημερινά. Η φιλοσοφία εξάλλου των ανθρώπων του Le Bordeaux είναι να δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις, εμπνευσμένες από τη νοτιοδυτική Γαλλία.

Vino Weekdays
Εκτός από την εξαιρετική λίστα φαγητών και κρασιών παγκόσμιας κλάσης που διαθέτουν στο Le Bordeaux, ανακοινώνουν και το opening του Bodega Bar and Terrace που βρίσκεται στην υπέροχη αυλή τους. Με αυτήν την ευκαιρία, μάλιστα, από Τρίτη έως Παρασκευή, μεταξύ 17:00 και 19:30, προσφέρουν ειδική έκπτωση 50% σε επιλεγμένα κόκκινα, ροζέ και λευκά κρασιά και 25% έκπτωση σε όλα τα οινοπνευματώδη ποτά. Με lounge μουσική και μια βεράντα περιτριγυρισμένη από ανθισμένα λουλούδια, το Le Bordeaux είναι πραγματικά το ιδανικό μέρος για ποτό μετά τη δουλειά.

Κρασιά παγκόσμιας κλάσης
Το Le Bordeaux διαθέτει μια λίστα με περισσότερες από 600 ετικέτες κρασιών... και ο επικεφαλής σομελιέ του bistro είναι πάντα διαθέσιμος για να προτείνει το ιδανικό κρασί για κάθε περίσταση (wine pairings). Οι επισκέπτες που επιθυμούν να δοκιμάσουν σπάνια και μοναδικά κρασιά στο Le Bordeaux έχουν την ευκαιρία να το πράξουν, καθώς στη λίστα του διαθέτει πάνω από 70 κρασιά σε ποτήρι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του Coravin.

Εκδηλώσεις στο Le Bordeaux
Με πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης, το Le Bordeaux είναι το ιδανικό μέρος για μια εταιρική εκδήλωση ή για να γιορτάσεις μια ειδική περίσταση. Βρίσκεται, άλλωστε, σε μία τοποθεσία ιδιαίτερα βολική, στην ιστορική οδό Αγίου Ανδρέου στο κέντρο της παλιάς Λεμεσού.
Μάθε περισσότερα στο https://bit.ly/lebordeauxbrochure
Website: https://www.lebordeaux.com.cy/
Για κρατήσεις: 99 184451 ή Info@lebordeaux.com.cy
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο
Tapas & Wine Bar: από 17:00
Bistro: 18:30-22:30
Σχετικά
Ο Φίλιος και ο Σεμπάστιαν έφτιαξαν Το Πιτσόμπαρο και σε περιμένουν για πίτσα στο χωριό!
Δύο φίλοι από τη Λόφου στήνουν τα πιο cool pizza pop-ups και φέρνουν το live pizza cooking όπου κι αν βρίσκεσαι
Η νέα γευστική άφιξη φέρνει smash burgers, southern fried chicken και κοκτέιλ, στο κέντρο της πόλης
Το νέο Afterbite στη Λάρνακα φέρνει smash burgers, southern fried chicken και ένα από τα πιο εντυπωσιακά interiors της πόλης
Τραπέζωμα στο κυπριακό γουάιν μπαρ (λίγο έξω από την πόλη)
Ένα τραπέζι και μια κουβέντα για την αποκέντρωση
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs