Eating News , Εστιατόρια

Ένα ταβερνάκι με νοσταλγική ατμόσφαιρα, νόστιμα πιάτα και μία καταπράσινη αυλή

Μεζέδες και μουσική στην αυλή!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2020

Το ταβερνάκι που θα σου προτείνουμε σήμερα έχει νοσταλγική ατμόσφαιρα, ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις, άψογη εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. 

Πρόκειται λοιπόν για το Μεζεδόσπιτο, το οποίο θα βρεις στην πιο πράσινη αυλή της Λευκωσίας, σ' ένα χώρο που θα νιώσεις οικεία απ' την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς σ’ αυτόν. Εδώ οι άνθρωποί του θα σε καλωσορίσουν και θα σε ταξιδέψουν σ’ ένα μαγικό κόσμο, γεμάτο γεύσεις και καλή μουσική. 

Αυτά για το καλοκαίρι (ή όσο ο καιρός το επιτρέπει), γιατί το χειμώνα η παρέα μεταφέρεται στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, εκεί όπου το τζάκι έρχεται να δώσει μια άλλη αισθητική νότα στο παλιό αρχοντικό.

Ο χώρος έχει δημιουργηθεί, έτσι ώστε να σε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, εκεί όπου οι οικογένειες γλεντούσαν και γεύονταν μαμαδίστικες συνταγές από μεγειρευτά φαγητά όπως κουπέπια, παραδοσιακά σπιτικά μακαρόνια από σκληλίτζι, μακαρόνια του φούρνου, σαγανάκι, μυρωδάτους κεφτέδες με φρέσκες πατάτες, κολοκιθοκεφτέδες, καθώς και τα κλασικά πιάτα είδη σχάρας όπως σουβλάκια, σεφταλιά, αρνίσια παϊδάκια, συκώτι βοδινό στη σχάρα και κυπριακούς μεζέδες, παραδοσιακό οφτό κλέφτικο) που θα σου μείνουν αξέχαστα στη γεύση.

Οι άριστες πρώτες ύλες παρασκευής του φαγητού, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη του σεφ, απογειώνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το κέφι ολοκληρώνεται με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες, για όλα τα γούστα, αναλόγως της περίστασης.

Ανοικτά κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι Σάββατο.
Dine in / Take away / Delivery.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close