Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2022
Το Beachpolistas World Tour συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο, προσφέροντας μοναδικό υπερθέαμα και έντονες συγκινήσεις. Επόμενος σταθμός η Λεμεσός, η οποία θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο των «ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2022» το δημοφιλές τουρνουά, από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου 2022.
Το Beachpolistas World Tour, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και στηρίζουν η FAB Sportswear και ο Υδάτινος Κόσμος, επιστρέφει ανανεωμένο και αναβαθμισμένο, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και αρκετών φίλων του αθλήματος.
Στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, αναμένεται να δώσουν επίσης το παρόν τους πρώην και νυν πολίστες, ενώ σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες για μικρές ηλικίες, καθώς και ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί για το κοινό.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, την OPEN που θα διεξαχθεί Παρασκευή μέχρι Κυριακή (29 -31 /7) από τις 15:00 έως τις 22:00 και την U14 η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και Κυριακή (30 – 31/7) από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.
Το Beachpolistas World Tour, το οποίο ξεκίνησε φέτος από την , είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πανίκου Προκοπίου, τέως Πρόεδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του TELETHON.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Beachpolistas World Tour συμβάλλει και στην αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος, καθώς στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται παράλληλα δράσεις, σχετικές με την καθαριότητα της θάλασσας και την ανακύκλωση.
Στο καλεντάρι του Beachpolistas World Tour εντάσσεται και ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Ο Covid και οι επιπτώσεις του στον Αθλητισμό», η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 10πμ στο Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης - ΤΕΠΑΚ. Η Διάλεξη που τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, πραγματοποιείται από το Δήμο Λεμεσού, τον Ν.Ο. Λεμεσού και την στηρίζουν ο Υδάτινος Κόσμος, το ΤΕΠΑΚ, η FAB Sportswear και το Aquafeed24.com. Ομιλήτρια θα είναι η Ψυχολόγος κ. Έλενα Αβραάμ, ενώ στο πάνελ των ομιλητών θα βρίσκονται οι αθλητές και προπονητές Μαρία Παπαδοπούλου, Γιάννος Ζησιμίδης, Λούδης Κώστας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Καλαϊντζής Γεώργιος και Φώσκολος Άγγελος.
Facebook @Lemesia2022 | Instagram @Lemesia

Σχετικά

Φεστιβάλ Λίμνης Ορόκλινης: Ένα φεστιβάλ για την προστασία της φύσης
Πάμε να ανακαλύψουμε την πλούσια βιοποικιλότητα


23 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θέατρο, τέχνη, φεστιβάλ και πολλά άλλα

Γίνε μελισσοκόμος για μια μέρα στην όμορφη Βάβλα
Ζήσε μία μοναδική εμπειρία την ερχόμενη Κυριακή στη φύση

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση