Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

2 Κύπριοι travel bloggers παρουσιάζουν τα πιο Instagrammable spots της Κύπρου

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης αποκαλύπτουν 5 αγαπημένα τους σημεία

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2022

Η Κύπρος είναι γεμάτη ομορφιές, φυσικά τοπία που κόβουν την ανάσα, ιστορικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα και σημεία που μας εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Όσο ο καιρός είναι καλός, συνεχίζουμε τις εξορμήσεις προς κάθε άκρη του νησιού και θαυμάζουμε τοπία.

Αν είσαι ενεργός χρήστης του Instagram όμως, οι φωτογραφίες παίζουν σίγουρα μεγάλο ρόλο σε κάθε εκδρομή, γι’ αυτό ρωτήσαμε δύο… ειδικούς!

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης διατηρούν έναν από τους πιο προσεγμένους και καλαίσθητους λογαριασμούς στο Instagram, τουλάχιστον όσον αφορά το travel blogging. Φυσικό επόμενο να ζητήσουμε καθοδήγηση για τα δικά τους αγαπημένα Instagrammable spots της Κύπρου.

''Στη Λεμεσό, το Kalymnos Beach είναι σίγουρα ένα σημείο που πρέπει να επισκεφτείς, στην περιοχή του Governor's. Οι μεγάλοι λευκοί βράχοι και τα κρυστάλλινα νερά μάς θυμίζουν τη Μήλο''

''Αυτό βρίσκεται στο χωριό Αυδήμου, της επαρχίας Λεμεσού. Η περιοχή είναι μια ήσυχη ακτή με ψαροταβέρνες και εκεί ακριβώς ανακαλύψαμε ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο τζαμί, δίπλα στην παραλία''.

''Τα δρομάκια στην παλιά πόλη της Λεμεσού είναι τέλεια για βόλτες νωρίς το πρώι. Ο συγκεκριμένος δρόμος λέγεται ''Ζιγκ Ζαγκ''. Εδώ, πρέπει να έρθεις όσο το δυνατό πιο νωρίς''.

''Οι Άγιοι Ανάργυροι μοιάζουν με παραδοσιακό ελληνικό εκκλησάκι σε νησί. Η όμορφη εκκλησία βρίσκεται στον Πρωταρά και είναι σχεδόν πάντα άδεια, άρα μπορείς να την επισκεφτείς όποια ώρα θέλεις''.

''Το Φασούρι της Λεμεσού.είναι από τις πιο γοητευτικές τοποθεσίες για ρομαντική βόλτα κατά τη δύση του ήλιου. Το φως από ηλιοβασίλεμα μεταμορφώνει το τοπίο σε κάτι μαγικό. Θα λατρέψεις τα ψηλά δέντρα και την ησυχία''.

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close