Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Στο Elysia Park θα ζήσεις διακοπές με όλη τη σημασία της λέξης

Για τις απόλυτες stress-free διακοπές στο νησί

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2022

Η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην άνεση του σπιτιού σου και την πολυτέλεια των υπηρεσιών ενός resort.. Το Elysia Park είναι ιδανικό για ζευγάρια που ζουν με στυλ, οικογένειες που θέλουν να περάσουν καλά ή παρέες, με μια μεγάλη σειρά από επιλογές που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, από Deluxe Studios μέχρι πολυτελή Penthouses τριών υπνοδωματίων, με υπηρεσίες όπως οι πισίνες lagoon, το γυμναστήριο και το κέντρο ευεξίας. Θα το βρεις στην καρδιά της Κάτω Πάφου, απ’ όπου μπορείς να επισκεφτείς τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, τις όμορφες παραλίες, τα αρχαιολογικά σημεία του λιμανιού, εστιατόρια, μπαρ και το Kings Avenue mall.

elysia1.jpg


Elysia Breeze Resto-Bar
Στην καρδιά του plaza, το Elysia Breeze All Day Lounge Bar παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά και ποτά. Είτε θέλεις να απολαύσεις πρόγευμα al fresco, ένα χαλαρό μεσημεριανό ανάμεσα στην ηλιοθεραπεία και στις βουτιές ή ένα καλαίσθητο δείπνο με νόστιμα, δροσιστικά κοκτέιλ, το Elysia Breeze έχει κάτι για τον καθένα και σίγουρα έχει τις προοπτικές να γίνει το αγαπημένο σου σποτ κατά τη διαμονή σου. Για μία ιδιαίτερη εμπειρία, δοκίμασε ένα από τα signature κοκτέιλ και πες μας το αγαπημένο σου – δικό μας αγαπημένο το Forest Garden.

Το πρόγευμα μπορεί να ποστεθεί την ώρα της κράτησης ή στη συνέχεια μέσα από το reception. Λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ (η κουζίνα κλείνει στις 10:00μ.μ.).

elysia2.jpg

Wellness & SPA
Για την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης, επισκεφθείτε το κέντρο ευεξίας και Σπα μας – Γ. Διανέλλου Σπα. Το μενού τους προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προσεκτικά προετοιμασμένες θεραπείες και υπηρεσίες. Απολαύστε το γυμναστήριο, το χαμάμ, τη σάουνα και το τζακούζι ή ολοκληρώστε την επίσκεψή σας με μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα.

Προσωπική Συμβουλή: Για την απόλυτη εμπειρία ευχαρίστησης, φροντίστε να δοκιμάσετε το Melting Sense Candle Massage!

Ώρες λειτουργίας:

Σπα από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00. (Όλες οι υπηρεσίες και θεραπείες)

Σάββατο ή 9:00-17:00 (μόνο οι θεραπείες)

* Οι θεραπείες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες εκτός των ωρών λειτουργίας.

gym.jpg

Γυμναστήριο

Πρόσφατα άνοιξε στον Οικισμό μας το ολοκαίνουριο Aesthetics Gold Gym. Με κορυφαίους γυμναστές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους τους επισκέπτες που θέλουν να διατηρηθούν σε φόρμα, να συμμετέχουν σε ομαδικά μαθήματα άσκησης και ακόμα περισσότερα.

*Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για τη χρήση αυτής της εγκατάστασης.

elysia5.jpg

Οι Πισίνες

Δύο πισίνες σε στιλ λιμνοθάλασσας δύο επιπέδων αποτελούν το επίκεντρο του Οικισμού. Περιτριγυρισμένες από πολλές ξαπλώστρες και ομπρέλες, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο.

Για τους μικρούς μας επισκέπτες, έχουμε επίσης δύο παιδικές πισίνες, ιδανικές για δροσιά και πιτσίλισμα.

elysia3.jpg

Παιδιά στο Elysia Park
Τα παιδιά όλων των ηλικιών είναι πάντα ευπρόσδεκτα στο Elysia Park και υπερηφανευόμαστε για τις φιλικές προς τα παιδιά υπηρεσίες και εγκαταστάσεις μας. Εκτός από τις δύο τεράστιες πισίνες σε στιλ λιμνοθάλασσας σε χωριστά επίπεδα, έχουμε επίσης δύο μικρές παιδικές πισίνες, παιδική χαρά περιπέτειας και οικογενειακά παιχνίδια, όπως επιτραπέζιο τένις και ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, διοργανώνουμε ένα φανταστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, διασκεδάζοντας τους νεότερους επισκέπτες μας με ντίσκο, πάρτι με φούσκες και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

elysia4.jpg

Guest Services
Στο Elysia Park, η άνεση σας είναι προτεραιότητά μας, όπως και το να μείνετε ικανοποιημένη στο έπακρον. Το φιλικό προσωπικό θα εξασφαλίσει πως έχετε ό,τι χρειάζεσται έτσι ώστε η διαμονή σας να είναι άνετη και χαλαρωτική, τόσο εντός της κατοικίας όσο και εκτός. Θα ήταν χαρά μας να σας εξασφαλίσουμε ενοικιάσεις ποδηλάτου ή αυτοκινήτου, μεταφορές στο αεροδρόμιο, εξορμήσεις για την παρέα ή την οικογένεια σας κ.ά.

elysia (1).jpg

(26848 770) Σωτηράκη Μαρκίδη 22, 8036, Πάφος

reservations@elysia-park.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close