13 March 2014
Things to Do , Εκδηλώσεις

Μάθετε για την επιβίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας

Η GrantXpert διοργανώνει το πρακτικό σεμινάριο με τίτλο "Στρατηγικές επιβιώσης και ανάπτυξης των κυπριακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην παρούσα κρίση"

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2014

Οι οδυνηρές συνέπειες της κρίσης στην κυπριακή οικονομία και στον τραπεζικό της τομέα που είχαν ως επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) του τόπου, δημιούργησαν την επιτακτική ανάγκη για νέες λύσεις και στρατηγικές κατευθύνσεις, τόσο για σκοπούς επιβίωσης όσο και για σκοπούς ανάπτυξης. Οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου, με πολύχρονη πρακτική εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας και στρατηγικής, θα μοιραστούν μαζί σας όλες τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε πρακτικά τα όσα θα μάθετε για την επιβίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι η ανάλυση και επεξήγηση των αναγκαίων στρατηγικών και ενεργειών που μπορούν και επιβάλλεται να ληφθούν από τις ίδιες τις κυπριακές ΜμΕ για την επιβίωση/ανάπτυξη τους. Συγκεκριμένα θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν οι ακόλουθες βασικές ενότητες με τη χρήση πρακτικών εργαλείων χρηματοοικονομικής ανάλυσης/ προγραμματισμού καθώς και χρήσιμων συμβουλών στους κρίσιμους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Πληροφορικής (ΙΤ):

• Εισαγωγή-Πώς η παρούσα κρίση επηρέασε τις ΜμΕ
• Μέτρα για μείωση λειτουργικών δαπανών
• Εξαγορές/συγχωνεύσεις/συνέργειες/Outsourcing
• Αναδιαρθρώσεις τραπεζικών δανείων/μείωση κόστους δανεισμού, νέα δάνεια, νέα κριτήρια τραπεζών
• Ο καθοριστικός ρόλος του Business Plan.
• Αποτελεσματική οικονομική διαχείριση και χρηματοοικονομικός προγραμματισμός: Η Αχίλλειος πτέρνα των Κύπριων επιχειρηματιών
• Diversification σε νέες αγορές/προϊόντα
• Παρακίνηση υπαλλήλων και δημιουργία θετικού κλίματος στην εταιρεία εν μέσω οικονομικής κρίσης
• Πωλήσεις και σεβασμός στον καταναλωτή προσφέροντας “value for money” εν μέσω έντονου ανταγωνισμού: Πως επιτυγχάνεται τούτο;
• Ο ρόλος της πληροφορικής (Cloud Computing, eCommerce) στις ΜμΕ
• Νέες προσφερόμενες επιχορηγήσεις και ελκυστικές χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ώρα: 08.30 - 17.00. Επένδυση συμμετοχής: €120 + ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, για το κόστος συμμετοχής και για εγγραφές http://www.grantxpert.eu/site-article-101-7-gr.php. Εάν χρειάζεστε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Έλενα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22669266 ή μέσω email admin@grantxpert.eu.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close