Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μάθαμε όλες τις πληροφορίες για το νέο boutique hotel της παλιάς Λευκωσίας και σου τις μεταφέρουμε!

Περιήγηση σε ένα νέο boutique hotel στο κέντρο της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα μικρό μεν, εντυπωσιακό δε boutique ξενοδοχείο έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο κέντρο της πρωτεύουσας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για το Madama Residence που αποτελεί ένα boutique ξενοδοχείο που σου επιφυλάσσει μια signature εμπειρία διαμονής αλλά και μία γαστρονομική εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

1.jpg

Το εντυπωσιακό αναπαλαιωμένο κτήριο στην παλιά Λευκωσία, σε μία από τις παρόδους της πολυσύχναστης οδού Ονασαγόρου, άλλοτε φιλοξενούσε το πρώτο αρτοποιείο και μύλο της Κύπρου, αναπαλαιώθηκε με πλήρη σεβασμό στην ιστορική κληρονομιά του κτηρίου και πήρε και πάλι ζωή μέσα στο 2022.

7.jpg

Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος διαθέτει ένα ιδιαίτερο design και ξεχωριστή διακόσμηση, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, δίνοντας την εικόνα ενός ανανεωμένου, αλλά συνάμα παλιού αρχοντικού. Επιλέγοντας φυσικά υλικά, οι άνθρωποί του κατάφεραν να αποκαλύψουν και να αναδείξουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του χώρου, όπως τα ψηλά ταβάνια και τις καμάρες.

7.jpg

Το boutique hotel λοιπόν αποτελείται από 6 σουίτες στον πρώτο όροφο... ωστόσο οι εκπλήξεις σε περιμένουν στο ισόγειο.

Κι αυτό γιατί στο ισόγειό του στεγάζεται το all-day εστιατόριο Madama, το οποίο σε φιλοξενεί σε ένα υπέροχο εσωτερικό αλλά και στο φωτεινό του εξωτερικό, όπου σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις γευστικά πιάτα από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέγοντας brunch, μεσημεριανό και δείπνο, με Ιταλική - Μεσογειακή to share προσέγγιση.

7.jpg

Το μενού συμπεριλαμβάνει ψάρι και κρέας, δροσερές σαλάτες και ορεκτικά, ζυμαρικά, ριζότο, platters και απολαυστικά γλυκά καθώς και έναν πλούσιο κατάλογο με brunch επιλογές.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν επιλογές κρασιών από όλο τον κόσμο, με την επιμέλεια διακεκριμένων σομελιέ, αλλά και craft τοπικές μπύρες καθώς επίσης και επώνυμα cocktails.

Το Madama λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 23:00.

Madama Residence
Σόλωνος Γωνία κ Πύθωνος 11, Λευκωσία.
Για τις κρατήσεις σας μπορείτε να καλέσετε στο 22445551


Facebook :Madama-Residence
Instagram : madamaresidence

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close