15-16 October 2022
Προσεχώς , Εκδηλώσεις

Πάμε και φέτος στο χωριό μαζί με τη Lidl, για το 3ο Lidl Wellness Camp

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό, για 20 τυχερές οικογένειες και παρέες!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022

H Lidl Κύπρου ανακοινώνει το 3ο Lidl Wellness Camp, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου, ξανά στους μοναδικούς χώρους του ξενοδοχείου «Ρόδον», στο υπέροχο περιβάλλον του Αγρού.

Το Lidl Wellness Camp διεξάγεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, γιατί στη Lidl πιστεύουμε ότι η διατροφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευεξία. «Είμαστε ό,τι τρώμε», λένε εξάλλου οι ειδικοί και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε οι καταναλωτές να έχουν στη διάθεσή τους όλα αυτά που κάνουν τη ζωή καλύτερη.

Στο Lidl Wellness Camp σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες, οι πέραν των 100 συμμετέχοντες θα περάσουν ένα διήμερο που συνδυάζει το φαγητό, την καλή υγεία, την άσκηση και τη βιωσιμότητα, σε ένα χώρο που χαλαρώνει, ξεκουράζει και εμπνέει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να εξερευνήσουν, να λύσουν απορίες και να περάσουν καλά μέσω διαδραστικών εμπειριών, ευχάριστων παιχνιδιών και ευφάνταστων δραστηριοτήτων. Η υπόσχεσή της Lidl Κύπρου είναι ότι αυτό το διήμερο θα χαρίσει, εκτός από νέες γνώσεις και γεύσεις, έναν ανανεωμένο τρόπο σκέψης και τα εργαλεία για πιο θετικές συμπεριφορές σε θέματα υγείας, διατροφής και ευεξίας!

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν στο www.lidlfoodacademy.com.cy Δηλώστε συμμετοχή τώρα για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε μια θέση στο Lidl Wellness Camp για εσάς και 3 άτομα της οικογένειας ή της παρέας σας, με όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής πληρωμένα, δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και μοναδικά δώρα.

Η καλή ζωή αρχίζει τώρα!

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

lidl.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close