Cine News , Κινηματογράφος

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν της σειράς "Emily in Paris"

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2022

Το Netflix αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από την 3η σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς «Emily in Paris». Η 3η και η 4η σεζόν γυρίζονται ήδη στη Γαλλία.

Το Netflix δεσμεύτηκε ότι στις 24 Σεπτεμβρίου θα κάνει αποκαλύψεις για τη σειρά κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης.

Μέχρι τότε, σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά, η 3η σεζόν έχει επιστροφές: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucien Laviscount, Lucas Bravo, Ashley Park και Camille Razat, μεταξύ άλλων.

emiliseason3.jpg

Σεναριακά, η σειρά ακολουθεί την Emily, η οποία βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της.

Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ δουλειάς και έρωτα αλλά να βρει και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία.

emilyinparisseason3-2.jpg

Την ίδια ώρα θα συνεχίσει να βυθίζεται στις περιπέτειες και τις εκπληκτικές ανατροπές και εκπλήξεις που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

emilyinparisseason3-3.jpg

Οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν σήμερα αφήνουν να εννοηθεί ότι η Emily θα ξανασμίξει με τον Βρετανό φίλο της, τον οποίο υποδύεται ο Laviscount.

emilyinparisseason3-3.jpg

Το καστ της 3ης σεζόν περιλαμβάνει επίσης τους Samuel Arnold, Bruno Gouery και William Abadie. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming, Alison Brown ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Raphael Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Ryan McCormick και Jake Fuller.

Πληροφορίες από LiFO

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close