Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Halloween Ends

Αυτός είναι ο τελευταίος σταθμός για την Laurie Strode

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2022

Ύστερα από 45 χρόνια, η πιο εμβληματική σειρά ταινιών τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου φτάνει στο επικό, τρομακτικό της φινάλε, καθώς η Laurie Strode αντιμετωπίζει για τελευταία φορά την απόλυτη ενσάρκωση του κακού, τον Michael Myers, σε μια τελική αναμέτρηση που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει ξαναγίνει στη μεγάλη οθόνη. Μια μάχη που μόνο ένας απ’ τους δυο θα επιβιώσει.

Η σπουδαία Jamie Lee Curtis επιστρέφει για τελευταία φορά στο ρόλο της Laurie, που ήταν το πρώτο κορίτσι στην ιστορία των ταινιών τρόμου (slasher) που επιβίωσε από τον σφαγέα. Ήταν ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της ηθοποιού το 1978. Η Curtis, ενσαρκώνει την Laurie για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες πλέον, σε ένα από τα πιο μακροχρόνια ζευγαρώματα ηθοποιού και χαρακτήρα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όταν οι ταινίες Halloween αναβίωσαν το 2018, κατέρριψαν τα ρεκόρ εισπράξεων, καθώς το "Halloween" έγινε το πιο κερδοφόρο κεφάλαιο της σειράς και σημείωσε ρεκόρ για το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια.

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του περσινού "Halloween Kills", η Laurie ζει με την εγγονή της Allyson και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Michael Myers δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε.

Η Laurie, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Michael να καθορίζει τη ζωή της για δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί επιτέλους από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Όταν όμως ένας νεαρός άνδρας, ο Corey Cunningham κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι που είχε υπό την επίβλεψή του, ξαφνικά πυροδοτείται ένας καταιγισμός βίας και τρόμου που θα αναγκάσει τη Laurie να αντιμετωπίσει επιτέλους το κακό που δεν κατάφερε ποτέ να ελέγξει, μια για πάντα.

Την ταινία "Halloween Ends" έχει σκηνοθετήσει ο David Gordon Green, ενώ συμμετέχουν οι Andi Matichak, James Jude Courtney και Will Patton. Διάρκεια: 111'. Πρεμιέρα: 13 Οκτωβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close