Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα νέο, πανέμορφο σημείο στο νησί για κάμπινγκ... πολυτελείας

Το νέο Glamping στην Κύπρο είναι πραγματικά εντυπωσιακό

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022

Αν αγαπάς τη φύση και αναζητάς την επόμενη απόδραση για να για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, τότε σου έχουμε την ιδανική πρόταση που θα σε ενθουσιάσει! Ένα luxury κάμπινγκ όπου οι γοητευτικοί χώροι του προσφέρουν μια ήρεμη διαμονή στη φύση σε συνδυασμό με την άνεση των μοναδικών καταλυμάτων του.

Εάν λοιπόν επισκεφθείς το Anatura Glamping στο χωριό Αναρίτα της Πάφου, μια ανάσα από τη θάλασσα, θα γνωρίσεις εκεί έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών, που στοχεύει στην εμπειρία της ζωής κοντά στη φύση, αλλά και μέσα σε αυτή....

Φαντάσου μόνο να κοιμάσαι σε σκηνή που θυμίζει αυτή των νομάδων της Μογγολίας...

ΑΝΑΡΙΤΑ7.jpg

Το Anatura Glamping μπορούν να φιλοξενήσουν από ζευγάρια και οικογένειες (τα yurts μπορούν να φιλοξενήσουν μια ολόκληρη οικογένεια) μέχρι εκδηλώσεις (γάμος, retreats, σεμινάρια, bachelor και bachelorette party).

ΑΝΑΡΙΤΑ6.jpg

Διαθέτει 3 αυθεντικά Kyrgyz yurt συνολικής χωρητικότητας 11 ατόμων με άνετα κρεβάτια (και κατόπιν αιτήματος μπορούν να προστεθούν επιπλέον κρεβάτια για να φιλοξενήσουν έως και 16 άτομα, ή ακόμα και έως 25 αν δεν σας πειράζει να είστε λίγο στριμωγμένα).

ΑΝΑΡΙΤΑ2.jpg

Το Anatura Glamping διαθέτει επίσης «πολυτελές» ντους και τουαλέτα. Πιο συγκεκριμένα το κάθε yurt
διαθέτει το δικό του ιδιωτικό μπάνι (20 μέτρα μακριά από τα yurt). Υπάρχει επίσης ένας κοινόχρηστος χώρος με όλες τις ανέσεις για να προετοιμάσετε το μεσημεριανό γεύμα, το δείπνο, τον καφέ σας κ.λπ.

Ο χώρος θα λειτουργήσει περίπου γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, με σκοπό να φιλοξενήσει τους πρώτους του καλεσμένους τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, στην πολύ καλή τιμή (opening) των 68 ευρώ για τα μικρά yurt και 88 ευρώ για τα μεγάλα (ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεις).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε όμως για να κάνετε από τώρα την κράτησή σας στο 97877716.

Περισσότερες εικόνες στην gallery πιο κάτω:

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close