Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Itameshi: Η νέα, τολμηρή γαστρονομική πρόταση της Λευκωσίας

Με νέο εστιατόριο στην Κύπρο εγκαινιάζει το φθινόπωρο ο ελλαδικός όμιλος Nice n Easy group

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022

Ο όμιλος εστιατορίων με την επιτυχημένη παρουσία σε Αθήνα και Μύκονο, βάζει πλώρη για την Κύπρο και τη Λευκωσία, ανοίγοντας τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το Itameshi. Μία τολμηρή γαστρονομική πρόταση, που συνδυάζει με τον πιο γοητευτικό και γευστικό τρόπο, τις δύο κορυφαίες κουζίνες του κόσμου. Οι μεσογειακές πρώτες ύλες και η Ιταλική κουζίνα, συναντιούνται σε μια εκρηκτική ένωση με τις τεχνικές και την αισθητική τελειότητα της Ιαπωνικής κουζίνας.

Μάνος Γαυράς - Χρήστος Αθανασιάδης (1).jpeg
Μάνος Γαυράς - Χρήστος Αθανασιάδης

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το πρώτο άνοιγμα του nice n easy στο Κολωνάκι από τους ιδρυτές Δημήτρη Χριστοφορίδη & Χρήστο Αθανασιάδη, ο όμιλος αναπτύσσεται συνεχώς και διαθέτει σήμερα πάνω από 14 ξεχωριστά και πετυχημένα farm-to table εστιατόρια στην Αθήνα και τη Μύκονο, το beach club SantAnna στην παραλία της Παράγκας στο νησί των ανέμων, δυο επιχειρήσεις catering, το εστιατόριο και το bar του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΦΙΞ). Πρόσφατα ξεκίνησε η συνεργασία με την ΑΕΚ για το νέο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το Nice n Easy group ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εστίαση του γηπέδου με 24 snack bars, 2 vip bars, 1 VVIP Lounge, 5 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ 350 θέσεων, αλλά και εστιατόριο 400 θέσεων καθώς και όλες τις υπηρεσίες catering για το σύνολο των εκδηλώσεων του γηπέδου.

Μάνος Γαυράς _.jpeg

Ο Μάνος Γαβράς εμπνευστής του νέου εγχειρήματος, δήλωσε σε σχέση με το Itameshi: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο όμιλος μας εγκαινιάζει την παρουσία του στην αγαπημένη μας Κύπρο με ένα τόσο καινούριο και ιδιαίτερο concept. Η Κύπρος υπήρξε ανέκαθεν σταυροδρόμι και σπίτι πολλών διαφορετικών πολιτισμών και ως ένα πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο νησί θεωρώ ότι αποτελεί τον ιδανικό τόπο για τη γέννηση και εξέλιξη του καινούργιου μας αυτού concept που με ιδιαίτερη φαντασία και γούστο φλερτάρει ανάμεσα στις δύο αγαπημένες κουζίνες της Ιταλίας και της Ιαπωνίας. Εύχομαι οι Κύπριοι φίλοι μας αλλά και οι διεθνείς επισκέπτες του νησιού να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν τη νέα μας αυτή προσπάθεια».

Μάνος Γαυράς.jpeg

Το αναπτυξιακό πλάνο του Nice n Easy group, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επέκταση σε χώρες της Μέσης Ανατολής, Ευρώπης και τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, συνέργειες και συνεργασίες με ιδιαίτερο εμπορικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και προτάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς της εστίασης και της τροφοδοσίας.

Itameshi

Αθηνάς 6, Παλια Λευκωσια,1016, +35722591020
Website: itameshi.com , IG: itameshi_cyprus , FB

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close