Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3+1 στέκια που σε στέλνουν στο χωριό

Οι πρόσφατες αφίξεις στα ορεινά

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2022

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά με τις πρώτες βροχές να είναι, ήδη, γεγονός. Έτσι, πλέον, θα αρχίσουμε σιγά σιγά να ψάχνουμε cozy στέκια στο χωριό, για να απολαύσουμε τη θέα με μια κούπα καφέ στο χέρι, μαζί με την παρέα μας.

Μάλιστα, την εμφάνισή τους σε διάφορα χωριά του νησιού έκαναν διάφορα μαγαζιά, τα οποία με το προσεγμένο μενού τους και τον ατμοσφαιρικό χώρο τους, μας δίνουν ένα ακόμα λόγο για να ετοιμάσου εκδρομή στο χωριό και στάση για πρόγευμα, μεσημεριανό και ποτό.

Στου Κωστή
Η νέα άφιξη που έκανε την εμφάνισή της πριν 1 μήνα ακούει στο όνομα "Στου Κωστή" και είναι το απόλυτο μέρος για να χαλαρώσεις (the place to relax). Βρίσκεται στην οδό Πλάτωνος Στυλιανού στο Βουνί, της επαρχίας Λεμεσού. Αν επισκεφθείς το χωριό, τότε πρέπει σίγουρα να κάνεις στάση σε αυτό το καφενείο που συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο και θυμίζει κάτι από εκείνα τα ορεινά χωριά που έχεις επισκεφθεί και λατρεύεις να απολαμβάνεις τον καφέ σου με θέα τη φύση. Στο προσεγμένο του μενού θα βρεις λαχταριστό brunch το οποίο θα συνοδεύσεις με κρύο ή ζεστό ρόφημα.
(99636579) Πλάτωνος Στυλιανού 12, 4772, Βουνί, επ. Λεμεσού.

ΠΑΛΕ-ΧΩΡΕΙ
Το ΠΑΛΕ-ΧΩΡΕΙ, θα το βρεις δίπλα στην στην πλατεία του χωριού Παλαιχώρι, στην ορεινή Λευκωσία, πάνω από τον ποταμό Σερράχη.  Αν και ο χώρος δεν είναι και πολύ μεγάλος πάλι τους χωράει όλους - εξάλλου το λέει και το όνομά του, πάλε χωρεί. Άλλωστε η ευγένεια και η δοτικότητα της ιδιοκτήτριας Ανδρούλας το προκαλεί. ρόκειται για έναν πραγματικά όμορφο χώρο, γεμάτο λουλούδια και χρώματα. Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις σπιτικό brunch, εξαιρετικό καφέ καθώς και θεσπέσια γλυκά.
(99584046) Πλατεία Παλαιχωρίου, επ. Λευκωσίας.

Έτσι απλά
Ο λόγος για το "Έτσι απλά", ένα παραδοσιακό καφενείο που άνοιξε το καλοκαίρι στο Κοιλάνι, της επαρχίας Λεμεσού. Είναι μάλιστα από εκείνα τα στέκια τα οποία καταφέρνουν να συνδυάζουν τόσο αρμονικά το παλιό με το καινούργιο. Στο μενού θα βρεις κυπριακό μπούκωμα, καφέδες, εδέσματα και δροσερά ποτά, τα οποία μπορείς να απολαύσεις είτε εκεί ή σε take away.
(99 936791) Σπύρου Κυπριανού 4, Κοιλάνι, επ. Λεμεσού.

Tegridy Park
Ο λόγος για το Tegridy Park, ένα café bar το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις Πλάτρες και έχει να μας προσφέρει πολλά.Το μενού του θα σε αφήσει άκρως ικανοποιημένο, καθώς θα βρεις καλό καφέ, λαχταριστά brownies, blondies, healthy balls, όπως και ροφήματα. Μάλιστα, στον χώρο προσφέρεται και νόστιμο φαγητό όπως φρέσκιες σαλάτες, τραγανή πίτσα, wraps κ.ά. Το χειμώνα θα μας υποδέχεται στον εσωτερικό του χώρο.
Ολύμπου, Πάνω Πλάτρες

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close