News , Guide

Η φράουλα με το σκουφί που έγινε... viral στην Κύπρο!

Ετοιμάζεται να φωταγωγηθεί...

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2022

Ανταγωνισμό φαίνεται να έχει αποκτήσει η Big Potato της Ξυλοφάφου αφού τις τελευταίες ημέρες ένα καινούργιο installation στη Δερύνεια φαίνεται πως άρχισε να «επισκιάζει» τη viral πατάτα.

Ο δήμαρχος της Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι» για το νέο installation του δήμου του, το οποίο δεν είναι άλλο από μια τεράστια φράουλα – το τοπικό προϊόν της περιοχής- «ντυμένη» χριστουγεννιάτικα.

xristougeniatiki-fraoula-derinia_city.width-600.jpg


Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να προλάβουν να το τελειώσουν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όταν θα γίνουν τα εγκαίνια των χριστουγεννιάτικων χωριών - μια πρωτοβουλία του υφυπουργείου τουρισμού, στο πλαίσιο της οποίας 7 επιλεγμένοι προορισμοί θα διακοσμηθούν και θα φωτογραφηθούν εορταστικά.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως η Κύπρος δεν είναι μόνο οι παραλίες της, αλλά και η ενδοχώρα, η οποία παραμένει ανοιχτή ολόχρονα.

Σημείωσε επίσης πως η Δερύνεια φημίζεται για την ολόχρονη παραγωγή φράουλας, αφού συνεχίζεται ακόμη και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και σύντομα οι φράουλες θα είναι άφθονες και ο δήμος θα είναι σε θέση να τις προσφέρει στο κοινό.

Τέλος, ο δήμαρχος είπε πως η φράουλα θα φωταγωγηθεί και πως τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία αυτήν τη φωταγώγηση αφού «το φως δίνει χαρά και ευτυχία».

Η λειτουργία των χριστουγεννιάτικων χωριών ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2023.


Πηγή: CityFreePress

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close