Cine News

The Crown: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 6η και τελευταία σεζόν

Κυκλοφόρησε η 5η σεζόν και έρχεται η 6η!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2022

Με «τηλεοπτικό διάταγμα», το Netflix έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι το The Crown θα τελειώσει πράγματι στην 6η σεζόν.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του The Crown ενώ οι σεζόν 1-4 μεταδίδονται τώρα στο Netflix. Οι τρεις πρώτες είναι επίσης διαθέσιμες σε DVD και Blu-ray.

Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον όμως είναι τι θα συμβεί στην 6η και τελευταία σεζόν.

Αυτό ήταν και το αρχικό σχέδιο όταν ξεκίνησε η παραγωγή για πρώτη φορά. Ωστόσο λίγο έλειψε να ολοκληρωθεί η σειρά στην 5η σεζόν. 

Ευτυχώς, αυτό δεν ισχύει πλέον από τότε που ο δημιουργός Peter Morgan άλλαξε γνώμη τον Ιούλιο του 2020. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix: «Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε τις ιστορίες για την 5η σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να αποδώσουμε δικαιοσύνη στον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας θα πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν».

Aν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από το Netflix ακόμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 6η και τελευταία σεζόν θα προβληθεί γύρω στον Νοέμβριο του 2023.

Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να καθυστερήσουν λίγο αυτή τη φορά, δεδομένου ότι τα γυρίσματα για την 6η σεζόν σταμάτησαν μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο.

Το 2016, όταν ξεκίνησε το The Crown για πρώτη φορά, ο σκηνοθέτης Stephen Daldry άφησε να εννοηθεί ότι υπήρχαν σχέδια έκτακτης ανάγκης για τον θάνατο της βασίλισσας ήδη από τότε.

Μιλώντας στο Deadline είχε πει ότι «Κανείς από εμάς δεν ξέρει πότε θα έρθει εκείνη η ώρα, αλλά θα ήταν σωστό να δείξουμε σεβασμό στη βασίλισσα. Θα ήταν ένας απλός φόρος τιμής και μία ένδειξη σεβασμού. Είναι μια παγκόσμια φιγούρα και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Και έτσι έγινε. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, είναι απολύτως πιθανό ότι η 6η σεζόν του The Crown θα μπορούσε να προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2023 ή ακόμα και στις αρχές του 2024.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αντικαταστάσεις του καστ στους βασικούς κεντρικούς ρόλους. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ακόλουθοι ηθοποιοί αναμένεται να επιστρέψουν για την 6η σεζόν:

Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β'
Τζόναθαν Πράις ως Πρίγκιπας Φίλιππος
Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα
Jonny Lee Miller ως Τζον Μέιτζορ
Dominic West ως Κάρολος, Πρίγκιπας της Ουαλίας
Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας
Marcia Warren ως Βασίλισσα Ελισάβετ Α' (Βασιλωμήτωρ)
Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Claudia Harrison ως πριγκίπισσα Άννα
Τζέιμς Μάρεϊ ως Πρίγκιπας Άντριου
Khalid Abdalla ως Ντόντι Αλ Φαγέντ
Μπέρτι Κάρβελ ως Τόνι Μπλερ
Timothy Dalton ως Πίτερ Τάουνσεντ

Τον πρίγκιπα Ουίλιαμ θα υποδυθούν δύο διαφορετικοί ηθοποιοί σε διαφορετικές ηλικίες κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν του The Crown. Ο έφηβος Rufus Kampa θα υποδυθεί τον πρίγκιπα στην ηλικία των 15 ετών και στη συνέχεια ο Ed McVey θα αναλάβει τα τελευταία χρόνια της εφηβείας του και τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης του. Ο McVey θα υποδυθεί τον Ουίλιαμ κατά την έναρξη της σχέσης του με την Κέιτ Μίντλετον, την οποία θα υποδυθεί η Meg Bellamy σε όλη τη σειρά.

Ο Tristan Gemmill θα είναι επίσης στην 6η σεζόν. Ωστόσο, ο χαρακτήρας του παραμένει επί του παρόντος ένα μυστήριο.

Και η Kelly Brook αποκάλυψε ότι θα κάνει επίσης μια εμφάνιση έκπληξη στην 6η σεζόν του The Crown ενώ αυτό που δεν θα δουν οι θεατές είναι τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: LIFO

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close