News , Guide

Το εμβληματικό The Landmark Nicosia μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2025

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2022

Προχωρούν οι εργασίες για το μεγαλεπήβολο αναπτυξιακό έργο του Ομίλου MHV Mediterranean Hospitality Venture, «The Landmark Nicosia», το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για τη Λευκωσία.

Το εμβληματικό έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2025, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, που σηματοδοτεί την είσοδο στο κέντρο της πόλης. Περιλαμβάνει την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Landmark και τη μετατροπή του σε υπερπολυτελές branded ξενοδοχείο πέντε αστέρων, καθώς και την κατασκευή δύο πύργων στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία ενός εντυπωσιακού οικιστικού κτηρίου 17 ορόφων, που θα αποτελείται από 53 διαμερίσματα συνολικά και ενός κτηρίου 16 ορόφων με υπερσύγχρονες γραφειακές εγκαταστάσεις. Τόσο το οικιστικό όσο και το γραφειακό κτίριο θα περιλαμβάνουν υπόγειους και οργανωμένους χώρους στάθμευσης δύο επιπέδων. Ο σύγχρονος και καινοτόμος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός θα αντανακλά την ταυτότητα και την εμβέλεια του έργου, καθιστώντας το πραγματικό «landmark» (ορόσημο) για την πόλη.

Picture1landmark.jpg

Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση του Ομίλου MHV, η οποία θα αλλάξει την όψη της Λευκωσίας, προσθέτοντας αξία στην εικόνα του αστικού τοπίου. Η επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας, καθώς και ευρύτερο αναπτυξιακό όφελος για την πόλη. Η μεικτή αυτή ανάπτυξη, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης και για εμπορικές επωνυμίες εγνωσμένου κύρους και διεθνούς εμβέλειας, κάτι που αποτελεί και μέρος της στρατηγικής που υλοποιεί ο Όμιλος MHV.

Σε δηλώσεις του, ο CEO του Ομίλου MHV, Χάρης Μιχαήλ ανέφερε: «Πρόκειται για ένα έργο στολίδι, όχι μόνο για τη Λευκωσία αλλά και την Κύπρο ολόκληρη. Ένα έργο πνοής, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης, σε μια τοποθεσία που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας και της πορείας της μέσα στον χρόνο. Αναμφίβολα τα οφέλη για την πρωτεύουσα θα είναι πολλαπλά καθώς θα δώσει ισχυρή ώθηση στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης». Αναφερόμενος στη στρατηγική του Ομίλου MHV, ο κ. Μιχαήλ πρόσθεσε πως ο Όμιλος MHV υλοποιεί έναν καινοτόμο σχεδιασμό, ο οποίος έχει ως βάση ανάπτυξης την προσήλωση στην ποιοτική εξυπηρέτηση, την παροχή state of the art υπηρεσιών και την υλοποίηση έργων υψηλών προδιαγραφών. «Το “The Landmark Nicosia”, παραμένει στην καρδιά της πόλης και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό είτε για να ζήσει κάποιος, είτε για να εργαστεί, είτε για να απολαύσει μοναδικές στιγμές», σημείωσε.

Picture2landmark.jpg

Σχετικά με το έργο: THELANDMARKNICOSIATOWERS.COM

Τηλ:+357 25842900

Σχετικά με τον Όμιλο MHV:

Ο Όμιλος MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited αναπτύσσει και διαχειρίζεται ακίνητα υψηλής αξίας και ποιότητας από διάφορους κλάδους της οικονομίας, όπως ο ξενοδοχειακός, ο οικιστικός και ο εμπορικός, που βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες στην Κύπρο και το εξωτερικό. Αξιοποιώντας ένα ισχυρό δίκτυο που περιλαμβάνει κορυφαία brands από τον ξενοδοχειακό τομέα, τον κλάδο εστίασης και το χώρο της μόδας, ο Όμιλος MHV δημιουργεί υπερπολυτελείς προορισμούς, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αξία των ενεργητικών του στοιχείων και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει εμβληματικές και υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, θέρετρα, οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις όπως το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, μέλος του Marriott International, το Nammos Limassol, το LPM Restaurants & Bars, το Park Tower Residences που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο Parklane, το The Landmark Nicosia Hotel, Residences and Offices (μια μεγάλη ανάπλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη) το Aphrodite Hills PGA Golf Resort Villas and Residences στην Πάφο, καθώς και το Nikki Beach Resort στο Porto Χέλι και το Porto Paros στην Πάρο. Ο Όμιλος MHV επιδιώκει την επέκταση του χαρτοφυλακίου του μέσα από την ανάληψη νέων αναπτυξιακών έργων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Picture3landmark.jpg

Picture4landmark.jpg

Picture5landmark.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close