Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Pizzeria Italiana La Sardegna Da Gino: Η πίτσα στα καλύτερά της

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2022

Μια πιτσαρία που έχει πάθος για το λαχταριστό ιταλικό έδεσμα, και αυτό είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή. Φυσικό επόμενο, αφού ο ιδιοκτήτης, Gino Sechi κατάγεται από την Σαρδηνία. Από το 1993, όταν πρωτοάνοιξε, έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο με τις ακαταμάχητες, αυθεντικές πίτσες που μας ταξιδεύουν με την πρώτη μπουκιά, γενικότερα σε κάθε γωνιά της Ιταλίας.

Λεπτή τραγανή ζύμη και διαλεχτά υλικά, που αναβαθμίζουν το τελικό αποτέλεσμα, σε όποιο συνδυασμό υλικών επιλέξεις, με την Del Pizzaiolo, με ντομάτα, μοτσαρέλα, χαμ και φρέσκια κρέμα να ξεχωρίζει και δικαίως να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου ως best seller.

Εκτός όμως από την Del Pizzaiolo, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια σειρά από επιλογές όπως την επική Con Tutto με χαμ, σαλάμι, λουκάνικο Φρανκφούρτης, ελιές, κρεμμύδι, μανιτάρια, πιπέρι, αγκινάρα, φρέσκιες ντομάτες και μελιτζάνα ή ακόμα και πεντανόστιμους συνδυασμούς για χορτοφάγους, όπως την Ortolana, με μελιτζάνες, σπανάκι και κολοκυθάκια ή την Panna e Salmone με φρέσκια κρέμα και καπνιστό σολομό.

pizzeria5.jpg

Το γευστικό ταξίδι εξαπλώνεται και σε άλλες ιταλικές γεύσεις, με μια σειρά από ορεκτικά, γευστικά ριζότι με διάφορους συνδυασμούς, φρέσκες σαλάτες, πολλές επιλογές για ζυμαρικά – από τα κλασικά, αγαπημένα λαζάνια και σπαγγέτι με επιλογές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, μέχρι πέννε, ταλιατέλε και τορτελίνι.

pizzeria4.jpg

Συμπληρώνεται και ολοκληρώνεται με γλυκό, από την κλασική πανακότα μέχρι τη σπιτική Τιραμισου. Αρκεί μόνο μια επίσκεψη για να κατατάξεις το La Sardegna στις καλύτερες επιλο- γές, αν λαχταράς νόστιμη, ιταλική πίτσα. Άλλωστε, η μακροχρόνια πορεία τους και η σταθερή αγάπη του κόσμου είναι οι πιο τρανταχτές αποδείξεις.

(26933399) Λεωφόρος Αποστόλου Παύλου 70, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close