Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2023
Πρόκειται για την κυπριακή ταινία που έγινε viral τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα. Είναι μια κωμωδία μυστηρίου που γυρίστηκε μέσα σε δέκα μόλις ώρες με τους Γιώργο Κυριάκου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Ξένια Κωνσταντινίδου, Μαρία Μουστάκα, Ηλία Ανδρέου ανάμεσα σε άλλους, και με διαλόγους αποτέλεσμα αυτοσχεδιασμού των ηθοποιών.
To ''Τέρας'' ακολουθεί τρεις κινηματογραφιστές ντοκιμαντέρ, που βρίσκονται για γύρισμα σε μια κλειστή κοινότητα στον Πρόδρομο της Κύπρου, δέκα μέρες πριν το δεύτερο lockdown. Πέντε άνθρωποι εξαφανίζονται και η κοινότητα ισχυρίζεται πως γι' αυτό ευθύνεται ένα τέρας. Ο σκηνοθέτης Σάββας Χρίστου και ο ηθοποιός Γιώργος Κυριάκου ''γέννησαν'' την ιδέα της πρωτοποριακής αυτής ταινίας, που παρουσιάζεται σε στυλ ''found footage mockumentary''.
Αυτό είναι το ''Τέρας'' που πρόκειται να κάνει την avant premiere του στη Μαρίνα Αγίας Νάπας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Από τις 19 Ιανουαρίου, ωστόσο, η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα K-Cineplex.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του Σάββα Χρίστου εδώ.
Σχετικά
Dead Man's Wire
Η αληθινή ομηρία που παρακολούθησε ζωντανά όλη η Αμερική μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη
Ελλάδα 3.0
Για πρώτη φορά, τρεις κωμωδίες μικρού μήκους ενώνονται σε μία κοινή κινηματογραφική κυκλοφορία
The Amazing Digital Circus: The Last Act
Η viral διαδικτυακή επιτυχία φτάνει στο τέλος της με μια μεγάλου μήκους ταινία
Φίλοι για Πάντα
Ελληνική κωμωδία με τους Θανάση Τσαλταμπάση και Ντορέττα Παπαδημητρίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους
In the Grey
Η νέα ταινία του Guy Ritchie με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Henry Cavill
40 χρόνια "Top Gun"
Μια ειδική κινηματογραφική εκδήλωση διάρκειας μόνο μιας εβδομάδας
Iron Maiden: Burning Ambition
Ένα δυναμικό ντοκιμαντέρ καταγράφει την πορεία του θρυλικού συγκροτήματος