Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2023
Και όμως… οι Gipsy Kings έρχονται τον Μάιο στην Κύπρο!
Η κάθοδος θρυλικών συγκροτημάτων στην Κύπρο για μοναδικές συναυλίες αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας Moonlight Show Productions τα τελευταία , που φέτος θα φέρει στο νησί μας τους Gipsy Kings για να ταξιδέψουν το κοινό με την υπέροχη μουσική τους, τα πασίγνωστα τραγούδια τους και να χορέψει στους ρυθμούς των «Djobi Djoba», «Bamboleo» και «Volare»! Η πολλά υποσχόμενη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στο Monte Caputo στη Λεμεσό.
Η ιστορία των Gipsy Kings ομολογουμένως θυμίζει παραμύθι. Μια ομάδα φίλων που ξεκίνησε το 1970 να πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους σε ένα χωριό της Δυτικής Γαλλίας για να κατακτήσει σταδιακά τον κόσμο, από τη Φινλανδία, την Αυστραλία, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Χιλή και όχι μόνο. Η μπάντα έχει καταφέρει με το pop στυλ της που έχει τις ρίζες του στο φλαμένκο να πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει αρκετά Grammy και Latin Grammy. Οι Gipsy Kings μάλιστα κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο και νέο album με τίτλο «Renaissance», από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια.
Οι βασιλιάδες των τσιγγάνων, με πρωταγωνιστή τον Tonino Baliardo, θα βρεθούν σύντομα στην Κύπρο, προσκαλώντας μας σε ένα γλέντι με ρυθμό («Magia del ritmo»), ελευθερία («Quiero Libertad») αλλά και σιωπή («Como un silencio»)!
Η έναρξη της προπώληση του περιορισμένου αριθμού εισιτήριων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας tickethour, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει ανεπανάληπτες στιγμές με τους Gipsy Kings, live on stage!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα moonlightshow.com.

Σχετικά

Lympia Festival 2025: Η καρδιά της μουσικής χτυπά και φέτος στα Λύμπια - Όλες οι συναυλίες
Αγαπημένοι καλλιτέχνες από Ελλάδα & Κύπρο ανεβαίνουν στo Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών και μας χαρίζουν βραδιές που δεν ξεχνιούνται

Προφεστιβαλική βραδιά του Windcraft Festival στη Λευκωσία
Ένα pre-festival mega jam με αγαπημένους καλλιτέχνες

Η Αγγελική Ηλιάδη, οι Droulias Brothers και ο Μιχάλης Χ''Μιχαήλ ετοιμάζονται για μία λαϊκή μουσική βραδιά
Με φαγητό, ποτό και διασκέδαση

«Αιγαίο μου και Κύπρος»: Μία παραδοσιακή μουσική βραδιά με αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες
Δωρεάν είσοδος για όλους

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Αυτό το σαββατοκύριακο απολαμβάνουμε μουσικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες

“Broadway”: Η Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας μας παρουσιάζει το γνωστό μιούζικαλ
Ένα είδος θεάτρου που περιλαμβάνει τραγούδια, διαλόγους και χορό

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ακυρώνει εκτάκτως όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της
Η μακροσκελής ανάρτηση της ερμηνεύτριας

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ΟΝΕ μας περιμένουν για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι στην πλατεία
Ένα μεγάλο πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες

Το “Πολιτικό Αντάμωμα” επιστρέφει δυναμικά για 4η χρονιά
Μια αξέχαστη εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό

Μια εκρηκτική συναυλία από το Sistema Cyprus και την Cyprus Chamber Orchestra
Χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής!

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μοναδική εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου στην Κύπρο
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά στέκια φιλοξενεί 7 μουσικά live
Η Πάφος αυτό το καλοκαίρι γιορτάζει την παράδοση της Κύπρου