News , Guide

Λίγες ώρες με τον Jamie Oliver στη Λευκωσία

Βρεθήκαμε στο Jamie's Italian, με τον διεθνώς αναγνωρισμένο σεφ

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2023

Το Jamie's Italian, το εστιατόριο που έχει ταυτιστεί με το μοντέρνο casual dining, άνοιξε τις πόρτες του το 2016 για πρώτη φορά στην Κύπρο και μας έβαλε, αυτόματα, στον κόσμο του Jamie Oliver. Έναν κόσμο με γευστικά, ρουστίκ πιάτα, φτιαγμένα από άριστης ποιότητας υλικά και προσιτά σε όλους, που συναντάς σε έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις οικεία από το πρώτο λεπτό.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ, ωστόσο, γνωρίζει εξίσου μεγάλη επιτυχία και με τα βιβλία του, μέσα από τα οποία μοιράζεται με τον κόσμο εύκολες και πρακτικές συνταγές για τα πιο νόστιμα πιάτα. Εν όψει, λοιπόν, της κυκλοφορίας του νέου βιβλίου ''One: Simple One-Pan Wonders'' αλλά και του opening του Jamie Oliver Kitchen στη μαρίνα Λεμεσού, ο Jamie Oliver επισκέφτηκε το νησί μας σήμερα, 2 Φεβρουαρίου.

Τον συναντήσαμε στο εστιατόριο της Λευκωσίας, στην πρώτη εκ των δύο συναντήσεων, που οργάνωσε η Cal Creative Communication, στην Κύπρο (στη Λεμεσό θα βρεθεί σήμερα το βράδυ). Ο Jamie Oliver, ανάμεσα σε συνεργάτες και εκπροσώπους των κυπριακών media, μας καλωσόρισε στην έδρα του με ένα ελληνικό ''Καλημέρα'', πλατύ χαμόγελο και καλή διάθεση, ενώ συνέχισε ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του και για την αγάπη που δείχνει στα εστιατόριά του.

Στο εστιατόριο, απολαύσαμε platter με φρούτα και antipasti με αλλαντικά, ολόφρεσκο ψωμί και τυρί μπουράτα, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, όσο ο σεφ γύριζε τα τραπέζια για να μιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά και να φωτογραφηθεί με όσους θέλουν, περνώντας απρόσμενα πολύ χρόνο με την κάθε ομάδα καλεσμένων, χωρίς να χάνει στιγμή το χαμόγελο του, απαντώντας σε κάθε ερώτηση και ξεκινώντας ο ίδιος συζητήσεις.

Ο Jamie Oliver θεωρείται ένα παγκόσμιο φαινόμενο στον τομέα του φαγητού. Στα 23 χρόνια τηλεοπτικής αλλά και εκδοτικής πορείας κατάφερε να πωλήσει πάνω από 48 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως, ενώ τον έχουν παρακολουθήσει τηλεοπτικά περίπου 67 εκατομμύρια κόσμος να φτιάχνει και να δημιουργεί νόστιμες συνταγές από το μηδέν.

Το βιβλίο ''ONE'', που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο, παραθέτει πάνω από 120 συνταγές για πιάτα που μπορούν να φτιαχτούν μόνο με ένα τηγάνι, χωρίς στρες και πολλή φασαρία, και χωρίς, φυσικά, να θυσιάζεται η γεύση.

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close