Αυτό το παραμυθένιο και μυστηριώδες workshop θα σε ξετρελάνει!

Όταν ο άλλος είναι δημιουργικός, μπορεί πράγματι να κάνει οτιδήποτε, με δυσκολία, χωράει ένα ανθρώπινο μυαλό.  Αρκεί μονάχα η όρεξη, η επιμονή, η υπομονή και η αφοσίωση.

Την πιο πάνω άποψη, την επιβεβαιώνει ένα workshop που το «εντοπίσαμε» και πραγματικά «ταξιδέψαμε», με το μυστήριο και το παραμυθένιο κλίμα που δημιουργεί στον κόσμο μας.  Πρόκειται για το «Homebound Precioussoul», το οποίο μπορεί να σου προσφέρει πολλές επιλογές για ένα μοναδικό δώρο αλλά και διακοσμητικό για σένα ή για τους φίλους σου.

Το «Homebound Precioussoul», είναι περιτριγυρισμένο από παράξενα μοναδικά χειροποίητα δωράκια με βασικά συστατικά τα λουλούδια, τα αποξηραμένα βότανα αλλά και το κερί το οποίο είναι, φυσικά, από σόγια eco friendly.  Αν είσαι λάτρης των αρωμάτων, θα βρεις αρωματικά χώρου με βότανα, δηλαδή τα χειροποίητα smudge sticks.

Από τον τίτλο «Homebound» (αναφέρεται σε εκείνον που δεν μπορεί να φύγει από σπίτι του) και το «Precious Soul» (πολύτιμη ψυχή), οι εικόνες που μπορούν να δημιουργηθούν στο μυαλό σου, θα σε κάνουν να πεις «ναι» σε μια ή και περισσότερες επιλογές του.

Τι λες για περισσότερες «μαγευτικές» εικόνες;

Πληροφορίες και παραγγελίες:
https://www.facebook.com/homebound.precioussoul 
https://www.instagram.com/homebound_precioussoul/?hl=el 
 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31