14 February 2023
Eating News , Εστιατόρια

Το Anemi μεταμορφώνεται στο πιο ρομαντικό εστιατόριο του νησιού

Δείπνο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο όμορφο μπιστρό της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2023

Το Anemi bistrot παρόλο που μετρά μόλις κάτι παραπάνω από μισό χρόνο στα γευστικά δρώμενα του νησιού, έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει για όλους τους σωστούς λόγους: Ένα σικάτο και ατμοσφαιρικό εσωτερικό, μια νόστιμη κουζίνα με γαλλικές αναφορές και μία λίστα ποτών που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο, είναι αναμφίβολα κάποιοι από αυτούς.

Παράλληλα, το Anemi φροντίζει να είναι πάντοτε κοντά στο κοινό του, ενώ είναι έτοιμο να συστηθεί και να σαγηνεύσει ακόμα περισσότερους. Και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική ευκαιρία. Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, λοιπόν, που θέλουν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με κάθε επισημότητα, το Anemi bistrot αποτελεί ιδανικό προορισμό για έξοδο, αφού υπόσχεται να κάνει το ραντεβού με το ταίρι σου ακόμα πιο ξεχωριστό τόσο με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του όσο και με τις προσεγμένες γεύσεις του.

Εξάλλου, στο Anemi, το εντυπωσιακό all-day French bistrot που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, σερβίρονται ιδιαίτερες γεύσεις και εκλεκτά ποτά που σε συνδυασμό με τη φινέτσα αλλά και με την κομψότητα του εσωτερικού χώρου, καταφέρνουν να ικανοποιούν κάθε απαιτητικό της γεύσης.

Μάλιστα για την ημέρα των ερωτευμένων, πέρα από το σταθερό μενού που σερβίρει το εστιατόριο, που θα είναι επίσης διαθέσιμο, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα ξεχωριστό μενού, ειδικά διαμορφωμένο set menu.


Το μενού της βραδιάς ξεκινά με ένα welcoming drink που αποτελεί την αρχή για ένα υπέροχο γευστικό παιχνίδι. Το γαστρονομικό ταξίδι περιλαμβάνει: ορεκτικά, κυρίως πιάτο μέχρι και λαχταριστική μους σοκολάτας, με άφθονη σαμπάνια ΜΟΕΤ και κρασί, που συνδυάζονται αρμονικά με το κάθε πιάτο. Μπορείς να δεις αναλυτικότερα το μενού ΕΔΩ.

Αν προτιμάς να διαμορφώσεις μόνος το μενού της βραδιάς, θα μείνεις και πάλι ικανοποιημένος και με το παραπάνω, εφόσον ο κατάλογος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, που απευθύνεται σε όλα τα γούστα.


Όσο για τη μουσική, η σπουδαία Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια, Ατύς, μαζί με έναν σπουδαίο μαέστρο, τον Γιώργο Κούλα, και μια μικρή μπάντα θα παίξουν live Valentine’s γαλλικούς ρυθμούς, για να δημιουργήσουν την πιο «αγαπησιάρικη» ατμόσφαιρα.

Σίγουρα, μία μαγευτική βραδιά περιμένει όποιον επιλέξει για τη γιορτή των ερωτευμένων το Anemi bistro.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την κράτησή σου έγκαιρα.

(25812000) Λεωφ. Αμαθούντος 28, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close