Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καφεδάκι πάνω στο κύμα; Ήρθε το νέο Columbia Pier

Η Λεμεσός απέκτησε ένα νέο all-day στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2023

Το αγαπημένο σημείο αναφοράς της Λεμεσού πλέον αποκτά ένα νέο all-day στέκι για καφεδάκι και όχι μόνο, με την ολοκαίνουργια πρόταση του Ομίλου Columbia Restaurants στη Λεμεσό.

Πρόκειται για το Columbia Pier. Ένα ανατρεπτικό project με ιδιαίτερο σχεδιασμό, που προφέρει ποιοτικά ζεστά και κρύα ροφήματα, cocktails και ελαφριά αλλά προσεγμένα γεύματα όπως sandwich, σαλάτες, burgers και sharing platters... πάνω στο κύμα, λίγα μόλις βήματα από την ιστορική αποβάθρα του Εναέριου.

pierr4.jpg

Η συγκεκριμένη τοποθεσία, κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε Κύπριου, αποπνέοντας ένα αίσθημα γλυκιάς νοσταλγίας, αφού φέρει αναμνήσεις από όμορφες βόλτες με οικογένεια και φίλους στα παιδικά, εφηβικά και φοιτητικά μας χρόνια.

pierr2.jpg

Σήμερα, οι βόλτες αυτές θα αναβαθμιστούν ευχάριστα με την άφιξη του Columbia Pier, το οποίο ήρθε για να εκσυγχρονίσει τις εμπειρίες εστίασης και χαλάρωσης για κάθε επισκέπτη.

Χαλαρό και προσιτό προς τους διερχομένους, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξυπηρέτησης πεζών και ποδηλατών, το Columbia Pier προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα χωρίς όμως να θυσιάζει τη μοναδικότητα του πολυσύχναστου αυτού χώρου. Με άκρως οικολογική προσέγγιση το Columbia Pier ήδη αναδεικνύει την γύρω περιοχή εφαρμόζοντας τις αρχές της οργανικής αρχιτεκτονικής, δημιουργώντας μια ενιαία σύνθεση με το ιστορικό του περιβάλλον.

pierr3.jpg

Το Columbia Pier ισορροπεί μεταξύ κομψότητας, αφού προσφέρει υψηλής ποιότητας επιλογές και χαλάρωσης, αφού το κοινό μπορεί να το επισκεφθεί χωρίς κράτηση.

Μοναδικό, ακριβώς όπως και ο χώρος που βρίσκεται.

Μάθετε περισσότερα: https://columbia-pier.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close