Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15 παραμυθένιοι χώροι για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής

Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2023

Δημιουργικότητα, πολυτέλεια, επαγγελματισμός και πράσινο της φύσης, στοιχεία που αποπνέουν την αίγλη και τη σαγήνη που αναζητείς για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής, αυτά θα διαβάσεις στο συγκεκριμένο άρθρο.

Αν ψάχνεις ένα παραμυθένιο μέρος που συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι για εκείνες τις ξεχωριστές μέρες, όπως μια σημαντική εκδήλωση, την υπέρλαμπρη ημέρα του γάμου σου, μια βάπτιση ή ένα κοκτέιλ πάρτι, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Σου δίνουμε έναν λεπτομερή οδηγό με 15 εντυπωσιακούς χώρους που υπόσχονται να ζωγραφίσουν αυτές τις μέρες με τα πιο λαμπερά και χαρούμενα χρώματα. Ανάμεσά τους σίγουρα θα βρεις εκείνο που θα μετατρέψει τις μεγαλύτερες γιορτές της ζωής σε αξέχαστες εμπειρίες, για σένα και για τους καλεσμένους.

thumbnail_b-264.jpg


Adams Beach Hotel
Γιόρτασε γενέθλια, γάμους ή επετείους, μοναδικά πάρτι, πολυτελείς δεξιώσεις στο μαγικό Adams Beach Hotel, με θέα την καταγάλανη θάλασσα. Τοποθετημένο σε μια από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, στο Nissi Beach, με τη χρυσή αμμουδιά, το Adams Beach Hotel είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και άνετα ξενοδοχεία της περιοχής, για κάθε περίσταση. Το ξενοδοχείο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου, για εκείνες τις ξεχωριστές εκδηλώσεις που θέλεις να λάμψουν. Εξ ου και προσφέρει τις πολυτελείς υπηρεσίες του για μια μοναδική δεξίωση! Με εύκολη και άνετη πρόσβαση, η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία των ανθρώπων του, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της δεξίωσής σου.


Για τη φιλοξενία εκδηλώσεων το Adams Beach Hotel διαθέτει 5 μοναδικούς χώρους δεξιώσεων, οι οποίοι με ανάλογη διακόσμηση, συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε είδους εκδήλωση που θα κάνει τους καλεσμένους σου να παραμιλούν. Το παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα, το Adamantine Gazebo by the Beach, το Semeli Gardens, το Socrates Ballroom και το Vala Beach Club , οι πέντε ιδιαίτερες προτάσεις, που ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.
Παρεκκλήσι Αγίου Ανδρέα: Στον χώρο πρωταγωνιστεί το ορθόδοξο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, κατέχοντας μια περίοπτη θέση και προσθέτει τη δική του πινελιά μεγαλοπρέπειας και χάρης, καθώς μπορεί να τελέσει κάθε είδους μυστήριο, με εντυπωσιακή θέα στην παραλία. Μπορεί να χωρέσει 20 άτομα (μέσα) και 60 άτομα στα εξωτερικά καθίσματα. Ωστόσο, μπορεί να φιλοξενήσει και περισσότερα άτομα, καθώς η ομάδα του Adams Beach Hotel θα διευθετήσει περισσότερα καθίσματα γύρω από την εξωτερική αυλή του παρεκκλησίου.
Adamantine Gazebo by the Beach: Πρόκειται για κιόσκι που βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα και ταξιδεύει νοερά τον κάθε καλεσμένο. Ένας χώρος ιδανικός για δεξίωση κοκτέιλ και πολιτικούς γάμους, ενώ μπορείς να τον διακοσμήσεις με τις δικές σου, γουστόζικες προτιμήσεις, ώστε να ξεχωρίσει για την πρωτοτυπία του. Μπορούν να καθίσουν 40 άτομα.
Semeli Gardens: Απλώνονται οι απομονωμένοι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου, με λουλούδια, φυτά και δέντρα, και αγκαλιάζουν εντυπωσιακά τον χώρο. Είναι ένα πανέμορφο σημείο, ιδανικό για δεξίωση κοκτέιλ, ενώ μπορείς να τον διακοσμήσεις όπως εσύ θέλεις, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 καλεσμένους.
Socrates Ballroom: Το Socrates Ballroom με την ιδιαίτερή του αισθητική και φωτισμό, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 650 καλεσμένους. Στο κέντρο του χώρου υπάρχει πίστα χορού, στην οποία θα διασκεδάσετε στο έπακρο. Ακόμα, υπάρχει μπουφές 4 κατευθύνσεων, για τον οποίο θα συζητήσεις με τους ειδικούς και θα αφήσεις εντυπωσιασμένους τους καλεσμένους με τις γεύσεις και τα αρώματα που θα απολαύσουν. Ο χώρος μπορεί επίσης να διακοσμηθεί όπως θέλεις.
Vala Beach Club: Ένας παραμυθένιος, παραθαλάσσιος χώρος με μοντέρνο design που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 120 καλεσμένους. Στον χώρο θα συναντήσεις ένα σαλόνι με καναπέδες, φανταστικό φωτισμό και καλά εξοπλισμένο μπαρ, όπου οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν ψαγμένα, signature κοκτέιλ, σε συνδυασμό με το γαστρονομικό μενού που θα αποθεώσει τα πάντα στον ουρανίσκο τους.

Μία δεξίωση σαν παραμύθι στο Adams Beach Hotel... Eίτε πρόκειται για ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι ή για μια ιδιαίτερη δεξίωση, επίλεξε μία από τις πιο πάνω επιλογές και το διακριτικό τους σέρβις θα μετατρέψει τη φιλοξενία σε μια ονειρεμένη ανάμνηση.

Χαρακτηριστικά

  • Παρεκκλήσι Αγίου Ανδρέα: 20 άτομα μέσα/ 60 στον εξωτερικό χώρο.
  • Adamantine Gazebo by the Beach: 40 καθίσματα.
  • Semeli Gardens: 200 καλεσμένους.
  • Socrates Ballroom: 650 καλεσμένους.
  • Vala Beach Club: 120 καλεσμένους.

    ΙNFO:
    (23840000) Nissi Beach, 5340, Αγία Νάπα.
    Website
    Facebook
    Instagram

marinaayiasnapas7.png


Ayia Napa Marina, Event Centre
Αν σκέφτεσαι να οργανώσεις την εκδήλωση των ονείρων σου στις χρυσές ακτές της Κύπρου, στην εικόνα εισέρχεται το εκπληκτικό Event Centre της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα απαράμιλλου σχεδιασμού, που προσφέρεται για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική δεξίωση. Με περίοπτη θέση στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας, ο χώρος έγινε από την αρχή talk of the town. Το αρχιτεκτονικό θαύμα δένει αρμονικά με το φυσικό παραθαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ο εντυπωσιακός και μοντέρνος σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τις φυσικές λεπτομέρειες, το έχει καταστήσει ως τη βασική ατραξιόν του πολυχώρου της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού του Event Centre στηρίζεται στη δημιουργία άνετων εσωτερικών και υπαίθριων χώρων ανυπέρβλητης αισθητικής και υψηλών προτύπων που επιτρέπει στους καλεσμένους να απολαμβάνουν την παραμονή τους μέσα σε ένα φόντο απέριττης ομορφιάς. Το γυάλινο κτίριο, με το ιδιαίτερο ελλειπτικό σχήμα, έχει εντυπωσιακά σκίαστρα που προσδίδουν στην εξωτερική του όψη μια περίτεχνη οπτική εμπειρία.

Το υπερσύγχρονο Event Centre με χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 500 άτομα, διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες για την άψογη διεξαγωγή εκδηλώσεων τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο, όπως επίσημες τελετές γάμων και βαπτίσεων, κοινωνικές δεξιώσεις, επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια, συμπόσια, εκθέσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις κ.α. Το ειδικευμένο στα events προσωπικό προσαρμόζει τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση και επιθυμία, από την αρχική σύλληψη μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης, συνδυάζοντας τη γαστρονομική φαντασία και τα εξεζητημένα κοκτέιλ με την άψογη εξυπηρέτηση, τις παροχές σύγχρονης τεχνολογίας (εικόνας και ήχου), τη μοναδική διακόσμηση του χώρου και τη συναρπαστική ψυχαγωγία.
Παράλληλα, προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτές γαστρονομικές γεύσεις από καταρτισμένους σεφ. Όποιο και αν είναι το στυλ της κουζίνας και των ποτών που θα επιλέξεις, εσύ και οι καλεσμένοι σου θα απολαύσετε αυθεντικές γεύσεις φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα προϊόντα. Απλά επίτρεψε στους έμπειρους σεφ του Event Centre να έχουν τον έλεγχο της αφήγησης και να παρουσιάσουν τις μοναδικές εμπνεύσεις τους αποκλειστικά για τη δική σου απόλαυση. Ακόμα προσφέρονται ευφάνταστα κοκτέιλ, ειδικά διαμορφωμένα μενού, ξεχωριστές διακοσμήσεις που ανταποκρίνονται στο ύφος της κάθε εκδήλωσης, ειδυλλιακοί εξωτερικοί χώροι όπως το Event Plaza και η προβλήτα, φωτισμός led, οπτικοακουστικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, και όλα αυτά, σε συνδυασμό πάντα με την απρόσκοπτη θέα του απέραντου γαλάζιου και της μαρίνας.
Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο χώρο στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο του Event Centre και σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Διαθέτει τέσσερις ορόφους και χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα. Όποια περίσταση κι αν θέλεις να γιορτάσεις, το Event Centre της Μαρίνας Αγίας Νάπας διαθέτει πρωτίστως μια επαγγελματική ομάδα σε ετοιμότητα, που θα διασφαλίσει ότι όλα έχουν σχεδιαστεί και εκτελεστεί με ακρίβεια έτσι όπως ακριβώς τα ονειρεύεσαι.

Χαρακτηριστικά

  • Υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική.
  • Φυσικό παραθαλάσσιο περιβάλλον.
  • Χωρητικότητα μέχρι 500 άτομα.
  • Γάμοι.
  • Βαπτίσεις.
  • Εκθέσεις.
  • Επαγγελματικά events.
  • Συνέδρια.
  • Γαστρονομικό μενού.

    ΙNFO:
    (23300500) Λεωφόρος Αγίας Θέκλας 52, 5330, Αγία Νάπα.
    Website
    Facebook
    Instagram

OUTDOOR VENUEaelia.jpg


Aelia Wellness Retreat
Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με άπλετο φυσικό κάλλος, λίγο έξω από τη Λευκωσία, ένας κρυμμένος θησαυρός με country στοιχεία, θα σε εντυπωσιάσει! Ο λόγος για το Aelia Wellness Retreat (το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο), έναν χώρο που θα ξυπνήσει όλες σου τις αισθήσεις, μιας και το στοιχείο της έκπληξης ακολουθεί κάθε σου βήμα στο Aelia. Εξ ου και αποτελεί το ιδανικότερο σκηνικό για μία ξεχωρίστη δεξίωση! Σε ένα παραμυθένιο τοπίο, το Aelia εντυπωσιάζει και κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για τη δεξίωση, τον γάμο, το πάρτι, τη βάπτιση, εταιρικά events κ.ά που θα ικανοποιήσει τις πιο υψηλές δικές σου απαιτήσεις αλλά και των καλεσμένων σου.


Το Aelia σε πλήρη αρμονία με τη φύση διατηρεί υψηλή αισθητική σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που μεταμορφώνεται ανάλογα με τη δεξίωση. Ένα ονειρικό σκηνικό, που συνδυάζεται με μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Είτε πρόκειται για μια συνεδρία, μια εταιρική εκδήλωση ή μια πιο λαμπερή, μοναδική στιγμή, όπως ένας γάμος βγαλμένος σαν από παραμύθι ή τη βάπτιση του μωρού σας... Οι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα του Aelia θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια, ούτως ώστε η εκδήλωσή σου να χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά τόσο εσένα όσο και των καλεσμένων σου.
Το Aelia προσφέρει όμορφους, εσωτερικούς χώρους και υπαίθριες εγκαταστάσεις με θέα σε μια γαλήνια κοιλάδα, χαρακτηριστικά που μπορούν να ενισχύσουν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου. Φυσικά, σε αυτό τον χώρο υπάρχει και κάτι που θα κάνει την εκδήλωσή σου να ξεχωρίζει! Μπορείς να συνδυάσεις το event με οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες δραστηριότητες που σου προσφέρει, από σπα και yoga μέχρι ιππασία για να την κάνεις ακόμα πιο αξέχαστη.
Εξαιρετικό γούστο και μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα, συνθέτουν έναν πολυτελή χώρο, γεμάτο γοητεία, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σκηνικό, το οποίο αναδίδει μια αίσθηση άνεσης.

Χαρακτηριστικά

  • Γάμοι και βαπτίσεις μέχρι 440 άτομα.
  • Δωμάτια διαμονής.
  • Θέα τη φύση.
  • Δραστηριότητες.

    INFO:
    (22015590) Γρηγορίου Αυξεντίου 150, Τσέρι, 2641, Λευκωσία.
    Website
    Facebook
    Instagram

Christening.JPG


Columbia Venue Centre - 7Seas

Σε έναν υπέροχο χώρο, που όμοιός του δεν υπάρχει στην περιοχή, μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σου γίνεται σίγουρα και η πιο όμορφη! H προσήλωσή των ειδικών του Columbia Venue Centre στην εξαιρετική ποιότητα υλικών κι υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την πολυετή τους εμπειρία δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις σ' έναν υπερσύγχρονο, κομψό χώρο που υπόσχεται θεαματικές εμπειρίες, άψογη εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου φαγητό, με ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις που θα αποπλανήσουν τον ουρανίσκο των καλεσμένων σου. Δικαίως μάλιστα, βραβεύτηκε στα Cyprus Wedding Awards 2022. Οι πολυτελείς και ευέλικτες αίθουσες αποτελούν εδώ και χρόνια, το ιδανικότερο σκηνικό για γάμους, βαπτίσεις και εταιρικές εκδηλώσεις, αφήνωντάς τους πάντες άκρως ικανοποιημένους, τόσο με τη διακόσμηση του χώρου, όσο και με τις εκλεκτές γεύσεις τους.


Αφεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία, για το πιο τέλειο event. Ο χώρος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 330 καλεσμένους για γαμήλιo δείπνo και μέχρι 500 καλεσμένους για κοκτέιλ. Ακόμα, μπορείς να βάλεις τη δική σου φαντασία και πινελιές, και να το διακοσμήσεις με λεπτομέρειες που ταιριάζουν στο concept της δεξίωσης ή εκδήλωσης που θέλεις να διοργανώσεις. Φυσικά η εξαιρετική ομάδα του, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθε πως, πέρα από το Columbia Venue Centre, στη διάθεσή σου βρίσκεται και η υπέροχη αίθουσα 7Seas, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ιδιωτικές εκδηλώσεις ή για να διοργανώσεις ένα κοκτέιλ event, πριν το δείπνο του γάμου σου στο Columbia Venue Center. To Columbia Venue Centre, όπως και το 7Seas, διαθέτουν συστήματα ήχου υψηλής ποιότητας, ιδανικά για ζωντανή μουσική και DJ, χαρακτηριστικά που θα απογειώσουν τη μέρα σου. Στον χώρο υπάρχουν ρυθμιζόμενα φώτα που θα δημιουργήσουν υπέροχη ατμόσφαιρα, ενώ ο εξοπλισμός του χώρου περιλαμβάνει 12 ηχεία, 12 ρομποτικά φώτα, 4 οθόνες και 4 προβολείς. Όσον αφορά τα μενού, το cocktail menu περιλαμβάνει περισσότερες από 35 επιλογές για ζεστά και κρύα καναπεδάκια, ενώ διατίθενται 2 διαφορετικές επιλογές για μπουφέ. Επισκέψου λοιπόν, το Columbia Venue και σχεδίασε μαζί με την ομάδα του, βήμα- βήμα τη δεξίωσή σου, επίλεξε το μενού που σε αντιπροσωπεύει, τη μουσική και τη διακόσμηση του χώρου, δίνοντας το προσωπικό σου στίγμα σε μια ιδιαίτερη μέρα.

Χαρακτηριστικά

  • 330 άτομα για γαμήλιo δείπνo.
  • 500 άτομα για κοκτέιλ.
  • Μοντέρνος εξοπλισμός.
  • Cocktail menu.
  • Μπουφές.

    INFO: (25278000) Aγίου Ανδρέου 3730, Λεμεσός.
    Websites: Γάμοι, Βαπτίσεις, Corporate
    Facebook
    Instagram

Limassol-Wedding-Venues-Crowne-Plaza-Limassol.width-1920_Rj0AOjl.jpg


Crowne Plaza Limassol
Το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol αποτελεί έναν ιδανικό, ονειρεμένο προορισμό για κάθε είδους δεξίωση. Βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, σ' έναν χώρο όπου η πολυτέλεια συναντά την κομψότητα και μαζί δημιουργούν το ιδανικό έδαφος για όλες τις περιστάσεις. Με συνέπεια και φαντασία, η ομάδα του αναλαμβάνει να οργανώσει στην εντέλεια τις ομορφότερες και σημαντικότερες μέρες της ζωής σου, προσφέροντάς σου τρείς διαφορετικούς χώρους, που είναι διαθέσιμοι να φιλοξενήσουν με στυλ και άνεση τις πιο εκλεκτές στιγμές της ζωής! Αξιωσημείωτο είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για το μοναδικό ξενοδοχείο μέλος διεθνούς αλυσίδας στην καρδιά της Λεμεσού με 20+ χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση Κυπριακών γάμων- και με βραβευμένη κουζίνα που υπόσχεται να ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους καλεσμένους σου.

Αίθουσα Ballroom
Πισίνα
Κήποι

Το Crowne Plaza Limassol με υψηλά στάνταρντ σε όλους τους τομείς και με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσή σου, είναι μια πηγή σιγουριάς, για μια επιτυχημένη δεξίωση λεπτού γούστου. Η ομάδα του θα είναι δίπλα σου, ώστε να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις μια εντυπωσιακή δεξιώση, είτε αυτή αφορά μία γαμήλια εκδήλωση, βάπτιση, πάρτι, επαγγελματικά events κ.ά. Συμπληρωματικά με τον κλειστό χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο διαθέτει έναν ανοικτό χώρο στο κήπο και πισίνα, εντυπωσιακοί χώροι οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν άψογα για οποιαδήποτε αιτία εορτασμού.

Αίθουσα Ballroom: H πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα «Crowne Plaza Limassol Ballroom» θεωρείται μια από της πιο περιζήτητες αίθουσες φιλοξενίας γαμήλιων εκδηλώσεων, δείπνων και πάρτι. Είναι ένας αυτόνομος χώρος με δική του ξεχωριστή είσοδο, χωρίς κολώνες με απρόσκοπτη θέα μέσα στην αίθουσα, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας σύστημα φωτισμού, ξεχωριστό χώρο για τοποθέτηση και διαμόρφωση του μπουφέ σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και βεράντα με καθιστικά για καπνιστές με θέα την θάλασσα. Μια μαγική νύκτα ξεφαντώματος σε περιμένει!
Η Πισίνα:
Φαντάσου να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου κατά το ηλιοβασίλεμα, με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η πισίνα του ξενοδοχείου βρίσκεται -κυριολεκτικά- μια ανάσα μακριά από το κύμα, είναι ιδανική για να φιλοξενήσει λαμπερές γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι και 2000 καλεσμένους καθώς και γαμήλια δείπνα μέχρι 350 καλεσμένους.
Κήποι:
Ένας όμορφος χώρος στο γραφικό αμμώδη κόλπο του ξενοδοχείου, με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Ο κήπος προσφέρει μια ατμόσφαιρα κομψότητας και ομορφιάς, ιδανικός για γαμήλιες τελετές, γαμήλιες δεξιώσεις και δείπνα. Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο για εύκολη πρόσβαση για τους καλεσμένους του γάμου καθώς και ξύλινο δάπεδο, το οποίο προσφέρεται ως χώρος για το καλωσόρισμα και τη χαιρέτιση.

Χαρακτηριστικά

  • Αίθουσα Ballroom: Δεξίωση: 1500 άτομα / Δείπνο: 360 άτομα.
  • Η Πισίνα: Δεξίωση: 2000 άτομα / Δείπνο: 350 άτομα.
  • Κήποι: Δεξίωση: 1000 άτομα / Δείπνο: 250 άτομα.

    *Σημείωση: Διοργανώνει "Ημέρα Γάμου" στις 8 Απριλίου 2023, η ώρα 11.00 μέχρι 15.00. Εκεί, μπορείς να ρωτήσεις και να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι, ώστε να αφεθείς στα χέρια της ομάδας του.

    INFO: (25851515) Προμαχών Ελευθερίας 2, Αγ. Αθανάσιος 4103, Λεμεσός.
    Website
    Facebook
    Instagram

thumbnail_DSC_4228.jpg


Epavli
Οι αξέχαστες αναμνήσεις απαιτούν και ένα ονειρικό σκηνικό, κι εσύ μάλλον το βρήκες! Σε έναν μοντέρνο, άνετο χώρο, με μία μεγάλη πισίνα και καταπράσινο κήπο με γρασίδι, η εκδήλωσή σου θα απογειωθεί αισθητικά και λειτουργικά. Η Epavli είναι ένας υπέροχος χώρος που θα συναντήσεις στα Λύμπια και σε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Μπορεί να φιλοξενήσει τον γάμο, τη βάπτιση, τα παιδικά πάρτι, τα πάρτι αποφοίτησης αλλά και επιχειρηματικές εκδηλώσεις (σεμινάρια, εταιρικές βραβεύσεις και παρουσιάσεις), κάνοντάς το κάθε ένα event να ξεχωρίσει και να μαγνητίσει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. H Εpavli διευρύνει τους ορίζοντες της ευζωίας, συνθέτοντας ένα σκηνικό ονείρου στον εξωτερικό χώρο της ή στην πολυτελέστατη κλειστή αίθουσα, που "κλέβει" εντυπώσεις με το διακοσμητικό πανί και τους πολυελαίους πολυτελείας. Φυσικά, αξίζει να γνωρίζεις πως σου δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσεις την εκδήλωσή σου σε μία ιδιαίτερη αίθουσα με ανοιγόμενη οροφή, χαρίζοντάς σου απλόχερα ένα εντυπωσιακό open air σκηνικό.

Η Epavli σε καλωσορίζει και σε προσκαλεί να απολαύσεις μία αξεπέραστη δεξίωση. Για μοναδικές στιγμές χαράς και συναισθηματικής αξίας, για μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις, που θέλεις να ξεχωρίσουν. Όσον αφορά τη χωρητικότητα: η κλειστή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 550 καλεσμένους, η ανοιγόμενη αίθουσα μπορεί να υποδεχτεί 190 άτομα και ακόμα 100 αν επεκτείνεις τη δεξίωσή σου στην πισίνα. Αν αποφασίσεις να διοργανώσεις δεξίωση κοκτέιλ στον προσεχτικά επιμελημένο εξωτερικό χώρο, τότε να σε ενημερώσουμε ότι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3000 άτομα. Και φυσικά, με στόχο τη δημιουργία ενός μενού που θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις και προτιμήσεις σου, η ομάδα της σού δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία πιάτων που θα διαμορφώσουν το μπουφέ, με γεύσεις που μπορούν να αποτελέσουν ένα δυνατό συνδυασμό, καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η υπέροχη διακόσμηση σε όλους τους χώρους και η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών, θα ολοκληρώσουν το παζλ της επιτυχίας, αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους.

Χαρακτηριστικά

  • Γάμοι.
  • Βαπτίσεις.
  • Εταιρικά events.
  • Παιδικά πάρτι.
  • Πάρτι αποφοίτησης.
  • Κλειστή αίθουσα μέχρι 550 άτομα.
  • Εξωτερικός χώρος μέχρι 3000 άτομα.
  • Αίθουσα με ανοιγόμενη οροφή 190 άτομα + 100 με επέκταση στην πισίνα.
  • Μπουφές.

    INFO:
    (70000201) Έπαυλη 1, Λύμπια, 2566, Λευκωσία.
    Website
    Facebook
    Instagram

evgenioshill[1].jpeg


Evgenios Hills

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου. Με τα ζεστά γήινα χρώματα, την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και το σύγχρονο, μίνιμαλ design συνδυάζει τη λειτουργικότητα του χώρου. Ο λόγος για τον Πολυχώρο Δεξιώσεων Evgenios Hills που βρίσκεται στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς (δρόμος Προδρόμι – Δρούσεια), σε έναν λόφο πίσω από το γραφικό Λατσί και προσφέρει μια μοναδική, πανοραμική θέα στη θάλασσα του κόλπου Χρυσοχούς, από τον Παχύαμμο μέχρι και τον Ακάμα. Πρόκειται για ένα ονειρεμένο σκηνικό με ιδιαίτερη αισθητική, που φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, για να σου χαρίσει τον αέρα και την πολυτέλεια που πάντα επιθυμείς!


Ο χώρος του με το φυσικό πλεονέκτημα τη θέα στη θάλασσα και το καταπράσινο τοπίο, σαγηνεύει κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να πραγματοποιήσει την προσωπική του μοναδική στιγμή. Ο πολυχώρος δεξιώσεων Evgenios Hills προσφέρει υπηρεσίες που αναδεικνύουν κάθε είδους δεξίωση. Μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά events, γαμήλιες δεξιώσεις, βάπτιση, πολιτικούς γάμους, αρραβώνες, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις, αλλά και πάρτι συνεστιάσεων και καλλιτεχνικών βραδιών, κατά την καλοκαιρινή σεζόν.
Αποτελεί αναμφίβολα ένα παραμυθένιο μέρος, πλήρως οργανωμένο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεσαι, για κάθε περίσταση. Όπως για παράδειγμα, το εκκλησάκι Αγίας Μαρίνας και Αγίου Ευγενίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τέλεση των μυστηρίων, ο σύγχρονος εξοπλισμός, το κιόσκι νεονύμφων, το κιόσκι ορχήστρας με την πίστα χορού, οι καταρράκτες, το συντριβάνι, τα καταπράσινα δέντρα, ο τέλεια μελετημένος φωτισμός και η φιλική ατμόσφαιρα, αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν το υπέροχο αυτό σκηνικό.
Η έμπειρη ομάδα του υπόσχεται μια άρτια οργανωμένη δεξίωση, μιας και αναλαμβάνει και το catering, προσφέροντας ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Η απόλυτη επιλογή δεν είναι πια μυστικό. Το Evgenios Hills με τη ρομαντική του διάθεση και την classy του ατμόσφαιρα, σου υπόσχεται μια (κάθε είδους) δεξίωση των ονείρων σου.

Χαρακτηριστικά

  • Υπαίθριος χώρος με θέα θάλασσα & βουνά.
  • Υπηρεσία Φαγητού.
  • Μικρές και μεγάλες δεξιώσεις.
  • Εκκλησάκι Αγίας Μαρίνας και Αγίου Ευγενίου.
  • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

    INFO: (99552789) Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος, Κύπρος.
    Website
    Facebook
    Instagram

sj7whcx9h6e4gji9x20230213091958.jpg


Ktima Vikis
Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο, σε ένα υπέροχο σημείο στο χωριό Σούνι και 15 λεπτά από τη Λεμεσό, η φύση φλερτάρει με την πολυτέλεια. Κι επειδή οι ιδιαίτερες στιγµές στη ζωή, όπως ένας γάμος, µία βάφτιση, ένα προσωπικό event ή µία επαγγελματική συγκέντρωση, απαιτούν μία γιορτινή διάθεση, σου βρήκαμε ένα μαγευτικό μέρος που ακούει στο όνομα: Ktima Vikis! Αυτό το μέρος είναι ειδυλλιακό, παραμυθένιο με εξυπηρέτηση άψογη και το φαγητό ποιοτικό. Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει ένα µεγάλο αριθµό καλεσμένων, προσφέροντας μοναδικές στιγμές. Το φαγητό που προσφέρει δελεάζει ακόµα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, αφού σε συνεργασία µε την ομάδα, το μενού διαμορφώνεται κάθε φορά ποικιλοτρόπως.


Ο χώρος αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, αισθήματα που γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους καλεσμένους σου. Πρόκειται πραγματικά για έναν χώρο-όαση με πισίνα, όπου σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον, συνθέτουν ένα ιδανικό τοπίο για την απόλυτη εμπειρία δεξίωσης. Ο υπερσύγχρονος χώρος του Κτήματος Viki μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2000 άτομα για κοκτέιλ και μέχρι 1000 άτομα για φαγητό. Ένα ονειρεμένο κτήματα που μπορεί να αποτελέσει ή και να μεταμορφωθεί στο ιδανικό σκηνικό για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για άλλες σημαντικές εκδηλώσεις που θέλεις να ξεχωρίσουν και να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου. Σημειωτέον λόγω του ότι ο χώρος είναι εξωτερικός, λειτουργεί κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο, συγκεκριμένα τους μήνες Μάιο - Οκτώβριο. Ζήστε λοιπόν, µια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη πισίνα ή στη µεγάλη σάλα και εμπιστεύσου την έµπειρη ομάδα του κτήματος, η οποία θα σε καθοδηγήσει στο σχεδιασμό και την άριστη υλοποίηση της εκδήλωσής σου.

Χαρακτηριστικά

  • Μοντέρνα Διακόσμηση.
  • Φυσικό περιβάλλον.
  • Πισίνα.
  • Έξω από την πόλη.
  • 2000 καλεσμένους για κοκτέιλ.
  • Από 100 μέχρι 1000 άτομα για φαγητό. 

    INFO:
    (99900870) Αγίου Νικολάου 1, 4717, Σούνι-Ζανακια, Λεμεσός.
    Wesbite
    Facebook
    Instagram

ktimaoniron2.png


Κτήμα Ονείρων

Το εντυπωσιακό Κτήμα Ονείρων βρίσκεται μέσα σ΄ ένα καταπράσινο, παραμυθένιο σκηνικό στην καρδιά της Λευκωσίας και σου προσφέρει μία ευρεία επιλογή κοινωνικών δεξιώσεων ή ακόμα και καθημερινών αποδράσεων. Για σένα που θέλεις να γιορτάσεις ένα μεγάλο γεγονός, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, το Κτήμα Ονείρων είναι τόσο ξεχωριστό όσο θα ήθελες. Αποδεικνύοντας ότι η μαγεία της φύσης θα αποτελεί πάντα το ιδανικότερο σκηνικό, το υπέροχο Κτήμα, φιλοξενεί τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου με λάμψη, κομψότητα και αριστοκρατική ατμόσφαιρα που προκαλεί πολλά όμορφα συναισθήματα.


Συνδυάζοντας το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική θέα του κήπου και της πισίνας, με τις μοντέρνες εγκαταστάσεις, δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο φύσης και αρχιτεκτονικής με έμφαση στη λειτουργικότητα, καθώς δύναται να φιλοξενήσει έως και 2000 άτομα. Ο χώρος αυτός, μπορεί να διοργανώσει τα σημαντικότερά σου γεγονότα, είτε πρόκειται για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις (κάθε τύπου), galla dinners, prom, όπως και τελετές αποφοίτησης. Ακόμα, η έμπειρη ομάδα του μπορεί να αναλάβει το μενού, το οποίο περιλαμβάνει επιλογές από παραδοσιακή αλλά και διεθνή κουζίνα, με έμφαση στα φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια και η άρτια υποδομή είναι μερικά μόνο από τα ατού του Κτήματος Ονείρων, που θα εγγυηθούν ένα event που θα αποτελεί θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.

Χαρακτηρίστηκα

  • Δείπνο μέχρι 600 καλεσμένους.
  • Cocktail μέχρι 2000 καλεσμένους.
  • Ανοικτού τύπου γάμο μέχρι 1800 καλεσμένους.

INFO: (99394444) Αθηνών 1, Βιομηχανική περιοχή Εργατών, Λευκωσία.
Website
Facebook
Instagram

P-90.jpg


Κτήμα Κουσιουμή

Ένας πανέμορφος καταπράσινος και εντυπωσιακός χώρος στη Λευκωσία, σε περιμένει για να φιλοξενήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου! Το Κτήμα Κουσιουμή θα το συναντήσεις σε μια μαγευτική τοποθεσία, με υπέροχη θέα και μοναδικό σύνορο το φυσικό περιβάλλον. Ένας άρτιος χώρος που έχει διαμορφωθεί, με πολλή αγάπη και αφοσίωση προσδίδοντας μία αυθεντικότητα που αμέσως εντυπωσιάζει τον καλεσμένο, από την πρώτη στιγμή. Η ιδιαίτερη αριστοκρατική αισθητική σε συνδυασμό με το ονειρεμένο σκηνικό των όμορφων λέϊλαντς, τους ρομαντικούς καταρράκτες, τα εντυπωσιακά σιντριβάνια, τις αιωνόβιες ελιές, την πισίνα και το παραδοσιακό εκκλησάκι στο όνομα της Παναγία της Αγάπης, προσδίσουν έναν χώρο που γοητεύει. Το κτήμα καθίσταται ιδανικό για σημαντικά events που θέλεις να ξεχωρίσουν, τόσο για την ποιότητα όσο και για τον χώρο.


Το Κτήμα Κουσιουμή με τη σφραγίδα και επιμέλεια της έμπειρης ομάδας του, σου εξασφαλίζει μία επιτυχημένη δεξίωση. Βασικό χαρακτηριστικό του κτήματος είναι η ποιότητα τόσο στη φροντίδα των εδεσμάτων όσο και στην εξυπηρέτηση των καλεσμένων σου. Ο παραμυθένιος αυτός χώρος, μπορεί να φιλοξενήσει ό,τι εκδήλωση μπορείς να φανταστείς, από λαμπερούς γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, μέχρι και πάρτι. Μάλιστα, αν είπες το πολυπόθητο «ναι!», αξίζει να γνωρίζεις πως συμφώνα με την παράδοση, η Παναγία της Αγάπης (της οποίας το εκκλησάκι βρίσκεται κοντά στο κτήμα) είναι η προστάτιδα των ερωτευμένων στην οποία πολλά ερωτευμένα ζευγάρια έρχονται να επισφραγίσουν την αγάπη τους. Στους όμορφους κήπους του κτήματος, διοργανώνονται δεξιώσεις catering μέχρι και 3.000 ατόμων, με εκλεκτές γεύσεις για σένα και τους καλεσμένους σου. Για τους ξεχωριστούς σου καλεσμένους, ο εσωτερικός χώρος του κτήματος έρχεται να σε καταπλήξει. Πρόκειται για έναν φινετσάτο χώρο, με μοντέρνο, πολυτελές ύφος που σου υπόσχεται μια βράδια που θα κάνει τους πάντες να "παραμιλάνε" για... αρκετό καιρό. Το εκπληκτικό σκηνικό ενός καταπράσινου χώρου αλλά και ο καλόγουστος κλειστός χώρος σε περιμένουν για να φιλοξενήσουν τη δεξίωσή σου, με υπόσχεση στη λεπτομέρεια και στην υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση.

Χαρακτηριστικά

  • Εκκλησάκι.
  • Καταπράσινος περιποιημένος κήπος.
  • Μοντέρνος εσωτερικός χώρος.
  • Δεξίωση μέχρι 3000 άτομα.

    INFO:
    (99253634) Παναγία της Αγάπης 3, Πέρα χωριό Νήσου, Χαλεπιανές 2572, Λευκωσία.
    Website
    Facebook
    Instagram

thumbnail_image1.jpg


Κτήμα Χατζηκώστα
Το Κτήμα Χατζηκώστα με το μαγευτικό του περιβάλλον, τις εντυπωσιακές σε παρουσία και γεύση προτάσεις του, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση δίνει ασύγκριτη γοητεία στις πιο σημαντικές βραδιές της ζωής σου. Βρίσκεται σ' ένα μαγευτικό και ειδυλλιακό περιβάλλον που αγκαλιάζεται από τις επιβλητικές και καταπράσινες οροσειρές του Τροοδους, συνδυάζοντας καλαισθησία αλλά και άψογη οργάνωση. Πρόκειται για έναν από τους λίγους χώρους της περιοχής που μπορεί να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας). Το υπέροχο αυτό κτήμα θα το συναντήσεις στην Ευρύχου, σε μικρή απόσταση από την Κακοπετριά. Απέχει μόλις 25 λεπτά από το Τρόοδος και 35 λεπτά από την πρωτεύουσα, επομένως μπορείς να αντιληφθείς ότι το κλίμα είναι ένα έξτρα plus στα χαρακτηριστικά του.


Στην καταπράσινη έκταση του Κτήματος Χατζηκώστα, θα βρεις ένα ιδιαίτερο μέρος που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε μέγεθος και στυλ εκδήλωσης, είτε πρόκειται για μια ρομαντική γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, μικρές συναυλίες, events κ.ά. Ο παραμυθένιος χώρος του, σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα της τοποθεσίας του, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν εκατοντάδες προσκεκλημένοι. Η πλούσια βλάστηση των περιποιημένων κήπων του, οι επιβλητικές πέτρες που διακοσμούν το σκηνικό, καθώς και τα γήινα χρώματα, κάνουν τον χώρο να αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο που θα δώσει το στίγμα του στις σημαντικότερες σου στιγμές. Κάτω από το φως των αστεριών, διαμορφώνεται ένα ιδανικό, λαμπερό μέρος, με εσένα πρωταγωνιστή στην ωραιότερη παράσταση της ζωής σου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1000 άτομα. Οι άνθρωποι του Κτήματος Χατζηκώστα διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να κάνουν τις ιδιαίτερες επαγγελματικές και προσωπικές σου στιγμές αξέχαστες, σχεδιάζοντας από κοινού τις γεύσεις που ταιριάζουν περισσότερο στην προσωπικότητα και στο ύφος της εκδήλωσής σου.

Χαρακτηριστικά

  • Υπαίθριος χώρος.
  • Καταπράσινος κήπος.
  • Μακριά από το κέντρο της πόλης.
  • Χωρητικότητα μέχρι 1000 άτομα.
  • Ιδανικό για διάφορα events.

    INFO:
    (99825564) Λεωφ. Χρυσανθου Σαρηγιάννη, Ευρύχου.
    Website
    Facebook
    Instagram

Lapatsa - Marquee.jpg


Lapatsa Countryside Venues
Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο που εντυπωσιάζει και κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για τη δεξίωση, τον γάμο και την βάπτιση, που θα ικανοποιήσει τις πιο υψηλές δικές σου απαιτήσεις. Ένα σκηνικό περιτριγυρισμένο από πλούσια φυσική βλάστηση, 15 μόνο λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, θα συναντήσεις το Lapatsa Countryside Venues. Με τονισμένα υδάτινα στοιχεία και άπλετο πράσινο, μια παραμυθένια όαση ξεδιπλώνεται μπροστά σου, περνώντας από τις πύλες του χώρου. Μινιμαλιστικές γραμμές, ατμοσφαιρικός φωτισμός και διακριτική πολυτέλεια είναι τα βασικά στοιχεία του χώρου, αλλά και τα πανέμορφα venues που βρίσκονται διάσπαρτα σε αυτήν τη μαγευτική έκταση.

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Λουκά, ιδανικό για μικρές τελετές, το επιβλητικό και ονειρεμένο Marquee Venue για πολυάριθμες εκδηλώσεις, το χαριτωμένο και καταπράσινο Casitas Venue για πιο μικρές συναθροίσεις και το γεμάτο boho vibes The Yard, μπορούν να φιλοξενήσουν γάμους, βαπτίσεις, cocktail parties καθώς και κάθε τύπου επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση. Φυσικά, κανένα event δεν είναι πετυχημένο χωρίς καλό φαγητό και εννοείται πως το catering service του Lapatsa θα σε ταξιδέψει σε νέα και γευστικά γαστρονομικά μονοπάτια, που θα κάνουν την εκδήλωσή σου να ξεχωρίσει! Οι πολλαπλές επιλογές του χώρου, η ποικιλία των menu, η εύκολη πρόσβαση, και πολλά ακόμα plus, σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τις στιγμές που επιθυμείς, πέρα από κάθε προσδοκία, καλύπτοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Χαρακτηριστικά

  • Όμορφη φυσική βλάστηση.
  • Παραμυθένιο σκηνικό.
  • Παρεκκλήσι Αγίου Λουκά.
  • 3000 άτομα για δεξίωση.
  • Catering service.


    INFO: (22271980) Κώστα Μισιαούλη, Λευκωσία.
    Website
    Facebook
    Instagram

thumbnail_0-14.width-1920.jpg


Lemon Park
Το Lemon Park διαθέτει τον κατάλληλο χώρο που θα αναδείξει εκείνη την ξεχωριστή ημέρα και θα της χαρίσει τη λάμψη που της αρμόζει. To μοντέρνο ύφος του, συνδυάζεται αρμονικά σε έναν καλαίσθητο χώρο στη Λευκωσία, όπου μπορείς να υποδεχθείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους, με μοναδικό τρόπο, τις πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ο υπέροχος, εναλλακτικός πολυχώρος του Lemon Park, φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις κάθε είδους (συνέδρια, παρουσιάσεις, εταιρικούς εορτασμούς κ.ά) όπως και δεξιώσεις γάμου, εγκαίνια επιχειρήσεων, παιδικά πάρτι, θεματικά πάρτι, ενώ όλα διοργανώνονται με ιδιαίτερη προσέγγιση, που αρμόζει στο χαρακτήρα του κάθε event ξεχωριστά.

Οι εγκαταστάσεις του Lemon Park διαθέτουν δυο ξεχωριστές αίθουσες. Μία αίθουσα, όπου σε συνδυασμό με την ανοιχτή πλατεία, με θέα την πισίνα και τους καταπράσινους κήπους, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 600 άτομα και η αίθουσα του παιδότοπου, με τα ευφάνταστα παιχνίδια, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει πάρτι μέχρι και 120 άτομα. Οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του χώρου, πρόθυμα θα σε «συναντήσουν» όποτε και όπου το θελήσεις. Στις μοντέρνες εγκαταστάσεις του Lemon Park, στον προσωπικό σου χώρο, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σου και σε οποιαδήποτε άλλη ενδεδειγμένη τοποθεσία της αρεσκείας σου.
Σε απόλυτη αρμονία, με τις απαιτήσεις μιας λαμπρής δεξίωσης, έχουν σχεδιαστεί οι χώροι του πολυχώρου. Η ομάδα του διοργανώνει άρτια εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, με προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να σου παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, για μια εκδήλωση που θα αφήσει τους καλεσμένους ευχαριστημένους και με το παραπάνω. Η διάταξη των χώρων διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σου. Φυσικά, οι υπεύθυνοι θα βοηθήσουν με επαγγελματισμό και ευγένεια να οργανώσεις την εκδήλωσή σου όπως τη φαντάζεσαι. Αν ψάχνεις έναν χώρο με minimal αισθητική, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό, τότε το Lemon Park σε υποδέχεται για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη.


Χαρακτηριστικά

  • Αίθουσα με θέα την πισίνα μέχρι 600 καλεσμένους.
  • Αίθουσα παιδότοπου μέχρι 120 καλεσμένους.
  • Εταιρικές εκδηλώσεις.
  • Δεξίωση γάμου.
  • Πάρτι.

    INFO: (77770131) Βασίλη Μιχαηλίδη 1, Λατσιά.
    Website
    Facebook
    Instagram

Residence 3.jpg


Residence
Το Residence by Οcchio προσφέρει αποκλειστικά έναν κομψό χώρο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε ειδικές περιστάσεις. Εκλεπτισμένη πολυτέλεια και σύγχρονη αρχιτεκτονική δένουν αρμονικά σε έναν χώρο συνώνυμο του καλού γούστου, αυτά είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο Residence by Occhio, το οποίο θα συναντήσεις στην καρδιά της πρωτεύουσας. Μια υπερμοντέρνα αίθουσα με μινιμαλιστικό ντεκόρ, η οποία μεταμορφώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και φιλοξενεί ξεχωριστές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων και εταιρικά event ολόχρονα!


Η ονειρική ατμόσφαιρα και η κομψή, υπερσύγχρονη και υπερπολυτελέστατη αίθουσα του, τα ευφάνταστα και νόστιμα μενού του, ειδικά επιμελημένα από τον Σεφ και την ομάδα του, θα κάνουν τη γιορτή σου αξέχαστη! Έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση 400 ατόμων ή να μετατραπεί σε 2 μικρότερους χώρους όπου μπορούν να φιλοξενήσουν 200 καλεσμένους. Επιλέγοντας το Residence by Occhio, επιλέγεις πολυτέλεια και μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία που θα απογειώσουν το event σου. Γαστρονομικές απολαύσεις, πολυτελή σερβίτσια, ευφάνταστες γεύσεις, φινετσάτη διακόσμηση έρχονται για να ολοκληρώσουν το ονειρικό σκηνικό. Οι υπεύθυνοι θα βοηθήσουν με επαγγελματισμό, ευγένεια και προσωπική φροντίδα στην οργάνωση της εκδήλωσής σου. Για μία δεξίωση πέραν των προσδοκιών σου, το Residence by Occhio βρίσκεται στη διάθεσή σου.

Χαρακτηριστικά

  • Ολόχρονα events.
  • 400 καλεσμένους.
  • Μοντέρνο ντεκόρ.
  • Γαστρονομικές απολαύσεις.

INFO: (22271980) Αλκαίου 23, 2404 Έγκωμη, Λευκωσία.
Website
Facebook
Instagram

Saint  George Hall 1.png


Saint George Hall
Ο ολοκαίνουργιος, υπέροχος πολυχώρος Saint George Hall βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού - πλησίον της Μαρίνας Λεμεσού- και αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της διασκέδασης, για κάθε είδους δεξίωση που φιλοξενεί. Κάθε εκδήλωση αποτελεί την αφορμή αλλά και το κίνητρο για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μιας και η απόλυτη προσήλωσή τους στη λεπτομέρεια, σου εγγυάται τη σίγουρη επιτυχία και ικανοποίηση. Η ομάδα επαγγελματιών έχει την εμπειρία, τη διάθεση και τις ιδέες για να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις την ιδανική δεξίωση, ακριβώς όπως τη φαντάζεσαι. Μια άρτια δεξίωση όπου οι καλεσμένοι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, σ’ έναν πανέμορφο χώρο, στον οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με γραμμές απέριττες και νότες πολυτέλειας που το κάνουν να ξεχωρίζει, τόσο με την αισθητική του όσο και με τη μοναδική του διακόσμηση.


Το Saint George Hall είναι σε θέση να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις, όπως κοινωνικές δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις. Προτεραιότητα και βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ποιότητα, τόσο στη φροντίδα των εδεσμάτων όσο και στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλεσμένων σου. Στον υπερσύγχρονο χώρο του θα απολαύσετε γευστικά πιάτα, φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τα οποία σε συνδυασμό με τις κομψές λεπτομέρειες, θα στιγματίσουν την εκδήλωση και θα χαρίσουν στους καλεσμένους σου ένα μοναδικό event που θα συζητηθεί για αρκετό καιρό. Μάλιστα, στον χώρο υπάρχει εγκατεστημένο, τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό σύστημα το οποίο μπορεί να ενισχύσει τη βραδιά ακόμα παραπάνω. Αυθεντικό, ρομαντικό και λαμπερό, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον πολυχώρο Saint George Hall. Αν θέλεις κάτι που θα κάνει τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου να ξεχωρίσουν, τότε βρήκες έναν ιδανικό χώρο για ένα επιτυχημένο γεγονός.

Χαρακτηριστικά

  • Γάμοι.
  • Βαπτίσεις.
  • Εταιρικές εκδηλώσεις.
  • Συνεδρία.
  • Παρουσιάσεις.
  • Χώρος Στάθμευσης.

    INFO: (70007075) Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012, Λεμεσός.
    Website
    Facebook
    Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close