Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Columbia Sun: Ένας ολοήμερος προορισμός στο Lady’s Mile Λεμεσού που εντυπωσιάζει

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2023

Μακριά από το θόρυβο της πόλης, στο τέλος της ακτογραμμής του Lady's Mile στη Λεμεσό, βρίσκεται το νέο Columbia Sun - το απόλυτο beach bar-εστιατόριο, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, φτιαγμένο στα μέτρα όσων αναζητούν έναν μαγευτικό προορισμό για απόδραση από την καθημερινότητα.

Ο σεφ του Columbia Sun ετοίμασε ένα συνδυασμό ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με μοναδικά πιάτα. To μενού έχει να επιδείξει φρέσκα ψάρια και πιάτα με στρείδια πρώτης ποιότητας, ceviche, tartar, αλλά και δελεαστικές σαλάτες, ζυμαρικά και ριζότο, ενώ τα φιλέτα με την υπογραφή Columbia Sun κερδίζουν τις εντυπώσεις--κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη γεύσης.

columbiasun2.jpg

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το κοκτέιλ τους στο μπαρ ή στην παραλία μαζί με sushi, tacos ή ένα cheese platter. Αξίζει να σημειωθεί ότι δίνεται έμφαση στα φυσικά, βιώσιμα υλικά, που προέρχονται από τους πιο αφοσιωμένους αγρότες και παραγωγούς τροφίμων στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Το design concept επιτυγχάνει να μετατρέψει την επίσκεψη σε εμπειρία. Είτε βρίσκεστε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, στο πολύχρωμο, μαροκινό tent bar ή στο σαλόνι εισόδου, η ατμόσφαιρα είναι ονειρική. Και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν περισσότερο ήλιο, το Columbia Sun διαθέτει πολυτελείς ξαπλώστρες και παραλιακά σαλόνια διαφόρων τύπων.

columbiasun3.jpg

columbiasun4.jpg

Το Columbia Sun προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, ένα υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό όπου μπορούν να απολαύσουν ξεχωριστά πιάτα μαζί με την ομορφιά της Μεσογείου. Η πολυτελής αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα και η αφοσίωσή στη βιωσιμότητα κάνουν το Columbia Sun το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να αποδράσετε.

Για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και γαστρονομίας στη Λεμεσό, το Columbia Sun είναι ο απόλυτος προορισμός αυτό το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Τηλέφωνο ή WhatsApp στο +357 25 321700

Ιστοσελίδα: https://columbia-sun.com/
Facebook: https://www.facebook.com/columbiasunlimassol
Instagram: https://www.instagram.com/columbiasun/

columbiasun5.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close