8-10 September 2023
Things to Do , Προσεχώς

Δίνουμε και φέτος ραντεβού στο Flying Away Art & Music Festival

Θέλεις να συμμετάσχεις στο φετινό φεστιβάλ;

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2023

Το Flying Away Art & Music Festival επιστρέφει και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, μουσικούς και όχι μόνο. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 08 - 09 & 10 Σεπτεμβρίου,στο Γήπεδο του Ορφέα, στη Λευκωσία.

«Το Flying Away Art & Music Festival δίνει και φέτος ραντεβού με το 15 φεστιβάλ στη σειρά. Για ακόμη μια χρονιά θα αποτελέσει τον πυρήνα της τέχνης και μουσικής στην Κύπρο συνεχίζοντας το πολύχρονο ταξίδι του.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε η τέχνη και ή μουσική είναι αναγκαίες για την ψυχική μας ευεξία και πρέπει να τις προστατεύουμε και να τις στηρίζουμε. Επιπλέον, έχουμε ανακαλύψει ότι είναι πολύ πιο δυνατές όταν διασταυρώνονται και συναντιούνται.

Για αυτό το λόγο το φεστιβάλ καλωσορίζει και φέτος όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Flying Away Art and Music Festival, να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία που τους ταιριάζει:

ARTISTS
Ασχολείσαι με οποιαδήποτε μορφή τέχνης και θέλεις να εκθέσεις τις δημιουργίες σου στο κοινό του φεστιβάλ; Δήλωσε συμμετοχή σε αυτή την κατηγορία! Αν είναι η πρώτη σου συμμετοχή στο φεστιβάλ, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σε γνωρίσουμε. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι μορφές τέχνης, όπως: Ζωγραφική / Fine Art / Illustration / Installation / Γραφιστική / Φωτογραφία / Arts & Crafts / Σχεδιασμός Κοσμημάτων /

Σχέδιο Μόδας / Performing Arts / Γλυπτική / Ταινίες Animation μικρού μήκους / Ντοκιμαντέρ / Video Art / Digital Art.

M U S I C I A N S
Είσαι μουσικός, μουσικό συγκρότημα ή Dj; Τότε μπορείς να λάβεις μέρος στο φεστιβάλ αλλά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας, στέλνοντάς μας ένα δείγμα της δουλειάς σου (περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα).

Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε καλλιτέχνες από όλο το φάσμα μουσικής: Electronic / Pop / Rock / Hip Hop / Reggae / Alternative κ.ά.

S T A F F
Θέλεις να συμμετάσχεις ενεργά στο φεστιβάλ ή/και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας; Γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας μας: Διοργάνωση / PR / Γραφιστικά / Φωτογραφία / Υπηρεσίες bar / Εθελοντισμός / κ.ά.

F O O D - V E N D O R S
Έχεις εστιατόριο, cafe, κινητή καντίνα/street food truck ή κάποια άλλη επιχείρηση εστίασης και θέλεις να την προωθήσεις στο φεστιβάλ, προσφέροντας φαγητό, ροφήματα και σνακς στο κοινό του; Δήλωσε συμμετοχή και πες μας τι έχει το δικό σου food stand να προσφέρει. Σου παραθέτουμε τις ιδέες μας, αλλά θα χαρούμε να ακούσουμε τη δική σου, ακόμα κι αν δεν είναι στη λίστα!

Μεζέδες από την κυπριακή μας παράδοση / Fajitas & Tapas / Ασιατική κουζίνα / Pulled pork, burgers, hot-dogs / Δροσερές σαλάτες και Vegan νοστιμιές / Σοκολατολιχουδιές / Ζουμερά Ντόνατς / Pop-Corn / Παγωτά / κ.ά.

S P O N S O R S / S U P P O R T E R S / F R I E N D S / S E R V I C E S
Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και επιχειρήσεις που συνάδουν με το ύφος του φεστιβάλ μας και θέλουν να προωθηθούν με τα μέσα που διαθέτει – πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας: Καταστήματα / Μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις κάθε είδους / Εξοπλισμός

Δείτε εδώ, στο σχετικό ποστ, πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο φεστιβάλ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close